reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
poza kilkoma pindami z noworodkow /zwlaszcza jedna mi dzis zalazla za skore/ to naprawde ludzie sa rewelacyjni !!!

1. na IP pani pozwolila zeby wszystkie papiery wypisal maz a ja sobie moglam zdychac z boczku - potem to tylko podpisalam :)
2. na porodowce trafilam na "moja" polozna :) czego chciec wiecej ??
3. polozne z oddzialu to tak jak by ich wcale ne bylo ... bo i po co zawracac gitare :)
4. babki z noworodkow wiekszosc fajna i pomocna ale troche trzeba sie prosic !!
5. lekarze ?? A KTO TO SA LEKARZE ????? aaa to ta zgraja co przebiegala rano mowiac "dzien dobry. wszystko dobrze??" i wybiegala dalej :) najczesciej niekoniecznie slyszac odpowiedz na swoje pytanie /a to za sprawa sasiadow - maluchow :) /
czyli wiemy czego mozemy sie tam allitka spodziewac ..

masz szczescie ze Agatka taka kochana bo inaczej masz w tyłek za to jak nas wyrolowałas..
Ty i Nessi tak samo.. :p

tymczasem dziewczyny ja idę się pod kołderkę wygrzewać, żeby mnie do reszty choróbsko nie rozłozyło.. :)
spokojnej nocki!
i bez rodzenia ..!

reklama
Cze Dziewczyny !
staram się was podczytywać, choć zaległości kupe...nie mam jakos siły żeby laptopa włączyć... Cała ciąża i stresy teraz chyba wychodzą, bo jestem poprostu padnięta:sorry2: ..a Malutka to po prostu Aniołeczek:tak: nadal tylko śpi i je a po jedzeniu z zainteresowaniem obserwuje świat i zasypia spokojnie...w nocy budzę ją dwa razy na karmienie zgodnie z zaleceniem lekarza...inaczej przespałaby całą noc:tak: więc o tyle dobrze,że mogę spokojnie odpocząć i porobić coś w domu:tak: Musze się jesze tylko nauczyć spać w ciągu dnia ,bo choć jestem zmęczona za nic nie moge usnąć:no:
Karmie bez problemu piersią:tak: Nawał pokarmu zaczął się jakoś normować i piersi też już do karmienia się przyzwyczaiły :tak: :-)
Mamy za sobą również wizytę położnej, która zdziwiona była,że jeszcze nie chodzimy na spacerki...a nam wydawało się ,że jest jeszcze za zimno:tak: a Gabrysia nawet 2tyg jeszcze nie ma :confused: ...w każdym razie wiemy już ,że nie ma co zwlekać i dziecko musi troszke odetchnąc świezym powietrzem :tak:czekamy na słoneczko i lecimy na pierwszy spacerek:tak: a na razie werandujemy ...

Czyli ja tez musze zaczac werandowanie;-)

chcialam tylko powiedziec ze dotarlismy szczesliwie do domu ale jeszcze nie mozemy sobie spokojnie znalezc miejsca !!

jeszcze z dzien i powinnismy wyjsc na prosta :)

no i mamy ciagle problemy pt "jak zlapac cyca bez nerwacji i skutecznie" no i jeszcze nie wiemy czy to co jest to nam starcza czy trzeba powalczyc !

No w koncu jakis znak od ciebie:-)czemu babo wstretna nawet nie dalas znac ze zyjesz:wściekła/y:martwilam sie juz o ciebie:tak:
Fajnie ze jednak jestescie juz w domku:-)co do cyca to trzymam kciuki zeby poszlo z zalapaniem;-)

Do góry