luuuzna
Mama Alanka
a powiedzcie mi jak sobie radzicie z czkawka ?? bo ja podaje troszke cieplej wody ...
ja też albo cyca od razu mija;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a powiedzcie mi jak sobie radzicie z czkawka ?? bo ja podaje troszke cieplej wody ...
ja też albo cyca od razu mija;-)
moja wtedy cyca nie zlapie za nic na swiecie !! nerw jest taki ze szok !!
hej ja wczoraj byłam w szpitalu z małą bo już nie miałam sił, cały czas się spinała,, pręzyła, brzuszek ciągle twardy i strasznie mi krzyczała od 4 dni ... lekarka przepisała jej paracetamol w czopku, mam podac w razie bólu jak po godzinie nie przejdzie to czopki luminalum ....oprócz tego teraz zamiast infacolu spróbowałam Bobotic niue wiem co lepsze ... lekarka mówiła, że jak mam możliwość załatwienia sab Simplexu to mam jej podawac no ale Bobotic to ponoc to samo nie ? podałam wczoraj paracetamol i moja córcia pierwszy raz od tygodnia spała spokojnie. A pozatym mam ja budzić na karmienie co 2,5h i karmić max. 15 minut! W nocy mogę dać jej dłużej pospać i troszkę dłużej karmić. Babka stwierdziła, że mała w 15 min. sie naje, a później się juz tylko bawi cysiem jak smoczkiem i wtedy nalyka sie powietrza. Dziewczyny czy któraś z Was podaje Bobotic ??? Jak działa ?? jak podajecie ? 4 razy po 8 kropli ?
i ja się witam w Nowym Roku!Kochane witam sie z wami w Nowym Roku![]()
My dzisiaj bedziemy mieli gosci moja przyjaciolka przyjechala na swieta z Wloch z jej chlopakiem Wlochem i chca odwiedzic Fifola - stresa mam bo cholera trzeba bedzie pogadac troche po engliszu a moj akcent jest pozal sie boze ze smiech na sali ,a do tego pozapominalm chyba wszystko !
U nas Slicznie bialo na dworze i ciagle pada ! Prawdziwa zima![]()
Ja nie mialam zgagi w ciazy a moja Mysia urodzila sie z dosyc dlugimi wloskamiDzien Dobry:-)
Przeczytalam,ze pisalyscie o zgadze...ja z nia walcze juz dlugo i swietem nazywam noc w ktorej nie wleke sie do lodowki aby napic sie mleka...
Gdzies slyszalam,ze jak ma sie zgage to dzidzia bedzie miala ladne wloski...
No to moja bedzie miala chyba czupryne,ze ho ho:-)
Annoola widze,ze jeszcze pisalas czyli nic sie nie rozkrecilo...:-(
Milego dnia.Wyszykuje sie i na ktg zmykam.
Mi sie smiac chce bo jak mialam wsjo gotowe na powitanie Malej czyli blysk w domku, ja sama bylam na bostwo zrobiona, to Mala nic. Jak mialam dwudniowe nieswieze wlosy, jak mialam nieogolone nogi, jak mialam bajzel w domu to Mala wyszlaWitam się!!!
Napiszę wam coś nudnego-nadal jestem w dwupaku:--
-(
Ale dziś spadł śnieg i wybieram sie na dlugi spacer po lesie( i moze po supermarkecie:-):-))
Teraz zabieram sie za sprzatanie i prasowanie- co jak co ale domek trzeba przygotowacmoze jak bedzie czysto to ksiezniczka raczy wyjsc??