reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cześć wieczorową porą;-);-)

Anabubka ja mam tesiową przez ścianę w łazience koło prysznica a przez ścianę z umywalką jest brat m i moja "ulubiona" szwagierka:baffled: i to u nich byliśmy:szok::szok::szok::szok::szok::szok:co do dzisiaj jest dla mnie zaskoczeniem

czuję się pominięta i jest mi baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo przykro:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

dzisiaj ja się pokłóciłam z m:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wnerwił mnie i jakoś tak poszło, od słowa do słowa i nie odzywamy się do siebie:no::no::no:ale dobrze, ze na zmywanie się nie obraził i stoi na zmywaku:tak::tak::tak:
Lecę poprawiać i ten błąd .nie gniewaj sie jam gapa:-);-)LUNKA ciebie oczywiście tez dopisałam

Ostatnia edycja:
reklama
Oliwka już połózona do łóżeczka :tak::tak::tak::tak::tak: ale świruje co chwila mi z niego zwiewa ale ja twarda jestem ona wie ze ze mną nie wygra :tak::tak::tak::tak::tak:

a coś dorota się nie odzywa :dry:

As dzięki:-) Naprawdę myślisz, że zaskoczy??? Mi nie chodzi o to żeby kochał jeść i jadł absolutnie wszytko. Ja też nie jadłam wielu rzeczy bo nie lubiałam i dałąm radę. Ale nie lubić jeść czegoś a nie lubić jeść praktycznie wszystkiego to już inna bajka dla mnie. dzięki za pocieszenie. I proszę o malutkie wsparcie, że chociaż dobrze robie...bo już czasem nei wiem czy mu tej kaszki nie walnąć na stół i papa. Przecież on nie lubi mięsa, jajek, warzywa tylko ugotowane i mała grupka by sie znalazła, chleb, jogurty, serki, sery takie czy takie, topione (ale tylko do spróbowania), truskawki, sałątki, surówki, galaretki czy kisiele.....no tylko kaszka i zupa. No kto mi da jadłospis dla niego??? Usmażone zje z chęcią, ale nie zbyt mi się to podoba. JAjecznice lubiał, teraz jest bee. No sfiksuję. dlatego tereaz idę za radą nie chcesz, nie jedz, będziesz głodny i czekam aż sięgnie po jedzenie. On jak jest głodny to woła!!! Bierze mnie za rękę i prowadzi do kuchi do lodóki i w nią stuka jęcząc. Ale niestety wsyzstko co ja tam mam jego podniebieniu nie odpowiada. On w końcu sięgnął po te kanapeczki i za każdą zjedzoną bił sobie brawo:szok: no i my też:baffled:;-) I mam andzieję, że te wojna się skończy i zaakceptuje większość smaków no i konsystencję. Już nawet nie krzywi się z obrzydzeniem jak dotknie czegoś śliskiego ..no czasem...ale coraz mniej:tak::tak::tak: bo przecież nawet kawałek suchej szynki wprawiał go w osłupienie:szok::baffled:
Kerna jedno dziecko na odwrażliwienie potrzebuje 2-3 razy dotknać i wystarczy a drugie potrzebuje takich kontaktów z jedzeniem 10-20.
To bardzo osobliwa sprawa.:tak::tak::-D:-D:-D:-):-)
Ja swojego dzisiaj zmusiłam,aby przeniósł parówkę nafaszerowaną zółtym serem i połozył na naleśniku.
Chciałam ,żeby zobaczył jak to się robi,że może zaskoczy z jedzeniem nalesników z parówką jak zobaczy co jest w środku.
Przyszedł ,przeniósł i pobiegł do łazienki ,bo się porzygał na widok tartego żółtego sera .:baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Na szczeście jak zrobiłam krokieciki to się skusił i zjadł mega całego krokieta z parówką polanego ketchupem.:tak:.
Byłam w szoku bo zrobiłam z tych długich parówek odtłuszczonych.
Ja jednego z ledwością zjadłam takie ogromne wyszły.:-D:-D:-D

reklama
Do góry