monika1977
Fanka BB :)
Aga, moze siostra sie wywinie. Dobrze,ze to nie ją szef zIapaI na ukIadaniu wIosów. KawaI swini z niego bo zbIizaI sie nowy rok i mógI sobie odpuscic.No aIe jak powiedziaI wybitny fiIozof -sa Iudzie i Iudzie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aga, moze siostra sie wywinie. Dobrze,ze to nie ją szef zIapaI na ukIadaniu wIosów. KawaI swini z niego bo zbIizaI sie nowy rok i mógI sobie odpuscic.No aIe jak powiedziaI wybitny fiIozof -sa Iudzie i Iudzie.

mnóstwo aut wylądowało w rowach....no po prostu masakra

... i to wszystko pod moją nieobecność..... No i tęsknie za Wami kochane....bardzoooo...dorwałam laptopa brata ale tutaj mnóstwo ludzi i nie wypada pisać

widzę, że wczoraj nic nie zrozumiałaś. Jeszcze raz zaspamujesz nasz wątek i zgłaszam to do moderatorkiWitam
I jak tam kobitki nerwy wam przeszły???
Taki piękny nowy rok))
A na moją niunię mogłybyście zagłosować chociaż jest czerwcowa))
akademiatroskliwejmamy.pl - Konkurs
.Znowu szykuje sie zmiana wystroju

Adam wybrał bardzo egzotyczne wczasy dla nas dwojga. Niestety nie jestem gotowa żeby zostawić chłopców na tydzieńMmatysia a gdzie jedzie i kiedy? Znaczy cytałam, że do Egiptu - tak? - ale do jakiej miejscowości?

Postanowiliśmy dzieciaków nie zostawiać i ugodą okazał się Egipt(z 25 oC). Nie zdecydowaliśmy jeszcze gdzie bo wybraliśmy dwa hotele ale rezerwację chcemy skonsultować ze znajoma rezydentka,która była w obu .W poniedziałek umówiliśmy się z nią na kawę:-).Jest pewne,że lecimy 21-22 stycznia