reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Heloł ,widzę ,ze kolęda na tapecie,a ja nie wiem kiedy mam ,bo do kościoła nie chodzę:zawstydzona/y:
Malinka ,biedronka najtańsza ,najlepsza jest,zawsze najmniej tam wydajemy:tak:

Dowikla ,ale drobinki te twoje dziewczynki ,ale to po mamie myśle:tak:

Ja kasiory trochę od mamy pozyczyłam,jakoś obleci ,ale pasa trzeba zacisnąc:confused:

Beata ,a co m ma ze wzrokiem ,bo ja nie w temacie:szok:

Lunka jaki spryt z wystawianiem sie w zależnościod potrzeby po zakupy:-Dale najwzzniejsze ,ze działa.

Porozsyłałam cv i lsty motywacyjny gdzie trzeba i zobaczymy,jutro poszukam czegos znowu:tak:

Anabuba ja oglądałam i zmierzch i ksiezyc w nowiu ,a co do odtwórcy roli jacoba ,to ciacho nad ciacha on ma 17 lat:zawstydzona/y:ale co ja poradzę na moje mysli:-D,czytałam wszystkie części ,bardzo mi sie podoba ta historia,nie mogę sie doczekać kolejnej ekranizacji ,ale to dopiero w czerwcu

reklama
Madziula podobno im kobieta starsza tym młodsi jej się podobają:-p:-p:-p:-p
mój antocha spał godzinke od 11 do 12 i teraz marudny że:szok::szok::szok::szok:zaraz pietruszka wraca z pracy to niech on się trochę pomeczy:baffled:a że głód nikotynowy to oj oj :baffled::baffled::baffled::baffled:
a ja czekam na obiad język mi do tyłka ucieka a ziemniary jeszcze twarde:cool2::cool2:

Ja już z przedszkola z Olkiem a Jula jutro za bety :tak: i do doktorki,bo jego kaszel coraz bardziej przestaje mi się podobać:no:.
U nas w Textil Market body są po 3,99:tak:.
Dowikla,podziwiam Cię za cierpliwość.:tak:I dzięki za przypomnienie o ciapucinko;-),bo mi jeszcze trochę szarlotkowego zostało:-p:tak:.
A tu dla wszystkich ;-):tak:
z4608575X.jpg

Lunka,na kaszel to cebula z miodem;-):tak:.

Medea a kiedy M ma w planach otwarcie tego warsztatu????
teraz w styczniu koncxy l4- rejestruje sie w bezrobotnym i sklada wniosek o dotacje na firme- to zależy w ile mu uznają wniosek- miesiąc,dwa, trzy, oby nie rok:sorry2: ale zazwyczaj juz decyzja w miesiac albo wczesniej jest:tak:

jego brat dostal po niecałym miesiacu:tak:
z4608575X.jpg
A ja nie moge:-:)-p

za to napije sie teraz wody:-p:-p:-p a za godzinke zrobie sobie jajeczka , pomidorka i szpinak:tak:

Martuś ale capucinko no jami:-)
Meduska podobno mało chętnych jest na te dotacje:confused:
Madziula na tak tak coraz młodsi ci w głowie:-):-):-)
Dowikluś witaj w klubie nerwowych mamuś i rozwrzeszczanych dzieci:baffled::baffled:

Witam,witam
Ja sobei siedze w domku bo jest za zimno na dworze a poza tym wzielam sie za porzadki:tak::tak::tak:
Dominik w szkole,chociaz jak Go budzilam to stwierdzil ze nei idzie do szkoly bo jest zmeczony ale pozniej zmienil zdanie wiec M Go zawiozl:tak::tak::tak:
M wybyl gdzies do kolegow to mam luzik:-):tak:Wzielam sie za ukaldanie w dokumentach i szafach:-):tak:Dziewczynki sie grzecznie bawia to ja mam teraz czas na BB:tak::tak::tak::tak:
ja tez sie za porzadki dzis chwycilam - balkon kuchnia do porzadku i zostalo mi jeszcze jedno pranie a potem reczne plukanie i szorowanie wozka od Sewka bo od momentu remontu nie byl czyszczony wiec caly z gipsu jest :sorry2: ale w wannie juz czeka na mnie :-p
czesc moje Kochane

nie czytalam bo wlecialam jak poparzona
Jestem w gosciach u szwagra komp sie spalil i nie moge pisac :(
Wracam 10 do siebie to znow bede z Wami
Laura ma paskudny kaszel a tak wszytsko ok
Sylwester udany
Moj konczy lazeinke
Tyle w skrocie
Lece na kawe bo troche glupio ze ja na kompie w gosciach hihi
Buziaki
to Ty jestes w PL???
witam na dietce- jestem po obiadku dietowym i czuje sie swietnie- ide rozwiesic pranie- non stop dzisiaj cos robie- przynajmniej nie mysle o jedzeniu:tak::tak::tak:

ale w sumie powiem Wam ze i tak najedzona jestem:tak::tak:
Ty na diecie kochana - nie rozbawiaj mnie :-p:-p:-p
Patrysiu twoj ciąża jest dla mnie najszybszą ciążą na bb:-D:-Ddopiero co się starałaś a juz rodzić będziesz:szok::szok::szok::szok:
hhe mmnie tez to szybko zlecialo :cool2:
Witaj Pati
Ja spakowana n apoczatku szustego mieś już bylam a w 4 liste mialam, hihi
Oszczedzaj sie i odpoczywaj kochana. Poki jeszcze mozesz.
genialna jestes :-D
ja to tylko mam recznik mydlo i pizame... :-D:-D:-D:-D
reszte musze dokupic haha
Heloł ,widzę ,ze kolęda na tapecie,a ja nie wiem kiedy mam ,bo do kościoła nie chodzę:zawstydzona/y:
ja juz kolende mialam 5 grudnia :cool2::cool2::cool2:
Ja już z przedszkola z Olkiem a Jula jutro za bety :tak: i do doktorki,bo jego kaszel coraz bardziej przestaje mi się podobać:no:.
U nas w Textil Market body są po 3,99:tak:.
Dowikla,podziwiam Cię za cierpliwość.:tak:I dzięki za przypomnienie o ciapucinko;-),bo mi jeszcze trochę szarlotkowego zostało:-p:tak:.
z4608575X.jpg

Lunka,na kaszel to cebula z miodem;-):tak:.
mniam mniam danke ciotka :cool2::cool2::cool2:

reklama
Do góry