Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
u mnie tez sie okaze w czwartek poki co narazie do tej pory bylo 4 kg i tez naleze do tych wiekszych mam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Ja tez +13Ja waże 76 kg czyli 13 kg do przodu.
podobno nie widac, całe szczescie heheJa waże 76 kg czyli 13 kg do przodu.
też ważę 76kg i do przodu 13kg
Tzn. ważyłam tak na ostatniej wizycie u gina, więc teraz pewnie więcej, ale raczej widzę po sobie, że tym razem nie przytyłam dużo przez miesiąc (jak to było ostatnio 5,5kg w miesiąc). No ale wizyta za tydzień więc się okaże
Aguś to daj "przepis" na tą dietę!!!!!!!!Ja tez +13podobno nie widac, całe szczescie hehe
na [poczatlku sie przejmowalam ta waga, ale juz przestalam, po porodzie dietka i szybko wróce do dawnej wagi, rok temu schudłam tyle samo w pół roku takze luzik
![]()
mi ciężko idzie odchudzanie.... nawet mam zamiar po porodzie pójść do dietetyka i walczyć z nim razem z moją figurą 
Kupiłam sobie ksiazeczke z kaloriami, i zwyczajnie zaczełam je liczyc. Ustaliłam sobie dzienna dawke 1000-1200 kcal i codziennie po pol godziny cwiczylam na orbitreku. Aha kupilam tez L-karnityne, bralam ja pol godziny przed posilkiem i pol godziny przed wysilkiem. No i w pol roku straciłam 13 kg, bez efektu jojoAguś to daj "przepis" na tą dietę!!!!!!!!mi ciężko idzie odchudzanie.... nawet mam zamiar po porodzie pójść do dietetyka i walczyć z nim razem z moją figurą
![]()