Witam się głodna i zła

Obudził mnie głod a chwile później Maks

I dopadły mnie poranne mdłosci

z głodu oczywiście nie z ciąży

żeby nie bylo

to te glupie przyzwyczajenie z ciazy ze od razu po wstaniu musze zjesc- nawet zębów nie mogłam umyc bo niedobrze mi bylo od razu jedenie a dopiero potem zeby

dlatego najgorsze dla mnie beda poranki
ale juz wypiłam kawe i jest ok w miare- zaraz sie biore za sprzatanie zeby nie mslec o jedzeniu..........
Wpadłam tylko życzyć spokojnej nocki a poczytam was jutro.

Dodam tylko że mąż jedzie rano do pracy, był dzisiaj na rozmowie i facet bierze go na okres próbny, szkoda tylko że płaca o jakieś 400-500zł mniejsza no i facet nie chce go na umowę zlecenie tylko na normalną umowę o pracę a z tym trochę problem bo przecież wcześniejszy szef też go zapewnił że po 3m-cach może wracać bez problemu z tego urlopu bezpłatnego na który go wysłał
chybana oodwrót

dostał umowe zlecenie a nie stalą?
bo na stałej tak od razu po l4 nie moga zwolnić- a na um-zlecenie to nawet l4 nie ma

:-)
Witam! Jesli jeszcze mnie pamiętacie to wpadam żeby powiedzieć że A. w domu nastepny tydzień

Aż strach jaką wypłate przyniesie w piątek

Dzisiaj wysyłałam pierwsze apele do firm wydruk kolor 1 strona kosztuje 1zł

A potrzebuje 50-100 na m-c

do tego znaczki

Kosmos. Wysłałam narazie ok 30 i czekam na wypłatę:-(
Pozdrawiam.
Aha, A. ma urodziny dzisiaj

współczuje mój w domu 4 miechy

strasznie drgie te druki
Wszystkiego najlepszego dla A
Który dzień? Pamietaj, żeby sie troche fizycznie oszczedzac, rób tylko to co musisz, ja mało nie zemdlałam na spcerze z wózkiem, upał był, a ja głodna i słaba.
Juz zrobiłam ta dietę kiedyś i nic mi nie było

ale dzisiaj mi niedobrze z głodu rano

to dlatego ze w ciązy sie nauczylam jesc sniadania przez poranne mdłości
mniam nie rób smaka na pierogi lepione- nie mrożone ze sklepu:-):-)
...
o po świętach tez mi przybyło więc pewnie mam wiecej niz 6 kg do zrzucenia

....
no ja wlasnie umieram

....
no myślec to moge długo

Mam spacerówke w moim ale nie chce takiej

chce laske- chyba- ale jeszcze nei wiem jaką- myślałam o taniej- ale w sumie bede jeździla tym ponad rok więc
zoaczymy jak bedie z kasą- poki co bieram na zęby a brakuje mi 1,5 tys
Zakupy zrobione, mała jeszcze spi wiec lece jakies sniadanko zrobic bo glodna jestem przeokrutnie, a mama swierzutkie cieple buleczki i pyszniutki serek z dziurami jak piesci, hihi
mmmmm nie rob smaka bo my z justą na ddiecie

i to jakiej
kuś, kuś...;-)
I kopenhadzką szlag trafi.
to samo pomyślałam

ale nie może jej szlag trafić

ja jak sobie coś ubzduram to musze i koniec- tak jak z paleniem- po 10 latach palenia rzuciłam z dnia na dzien- a najlepsze ze rzucałam od poniedziałku tak jak kopenhdzka- planowane tydzien wczesniej- a przez ten tydzien wypalilam 4 razy wiecej fajek ni zwykle

na zapas

w niedziele jeszcze przed snem 3 naraz wypaliłam

ale rzuciłam

i juz neipale
i jak sie najadlam na zapas w święta to myslę, że też dam rade

Ja też dziś chcę trochę ograniczyć jedzenie, ale czy się uda to zobaczymy

u mnie ograniczene nie dalo fajnych efektów- ja musze widziec duuuży spadek wagi ze by miec motywacje- a tak- zabranialam sobie slodkieo i innych dobrych rzeczy- przez ponad miesiąc sie meczylam a schudłam tylko troske- a no i sie ćwiczeniami katowałam
wole 13 dnis ie przemeczyc na kopenhaskiej