W
wika_20
Gość
Witam sie ja chodz tylko na chwile my dalej sie meczymy z zaparciami nie mam juz sily ledwo zyje padam na pysk .............
kiedy los nas oszczedzi i da nam odpoczac ?///////????????
zeby w koncu bylo zero problemow chociaz na chwile ........ a tu wyszlismy ze szpitala i problem z wyproznieniem ehhh :-
-
-( juz placze razem z dzickiem nie moge patrzec jak sie meczy a poki co nic nie pomaga :-
-
-( zadne leki :-
-
-(
kiedy los nas oszczedzi i da nam odpoczac ?///////????????
zeby w koncu bylo zero problemow chociaz na chwile ........ a tu wyszlismy ze szpitala i problem z wyproznieniem ehhh :-
jak nie urodze to mam wywolanie na 11tego wiec pewnie ja zamkne grudniowe (styczniowe) porody

,pozalilam sie pediatrze ....i co no je niby ladnie i mam sie nie przejmowac itp ...ale chciala skontrolowac jego wage no i w czwartek mial 4800 a dzisiaj 4600 co jej sie nie spodobalo ...Qurwa a mowialam ze cos jest nie tak ..normalnie czulam i nadarmo sie nie martwilam.Mowie ze od czasu do czasu ma cofke jak by mu cos w gardle siedzialo ,wiec go zbadala tak ze sie prawie zerzygal ....niby z gardelkiem nic nie jest ale dostal eurespal syrop przeciwzapalnie ! Osluchowo super wszystko ale czego schudl??? NO martwie sie .Jutro mamy zrobic wyniki moczu i byc moze krew ....! chce go jeszcze raz jutro ogladnac i czy lepiej cos zjadl sie dowiedziec .NO masakra wczoraj mial 590 ml mleczka ...wypitego ...no niby nie jest zle ...ale on jadl wiecej i chetniej przedewszystkim.Dziecko jak jest glodne to placze ,steka ...a on nic ! jak mu nie dam to pewnie nie jadl by caly dzien ,nie marudzi nie domoga sie jedzenia i by spal caly czas.no szlak mnie trafi zaraz,wlosy z glowy rwe i dumam o co chodzi! Az mi sie plakac chce ! licze ze to tylko gorsze dni! Ale mimo to nie powinnien tracic z wagi.