reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A jeszcze mam pytanie która ćwiczyła całą 6 weidera i czy faktycznie brzuszek się zrobił płaski?
Bo ja już 3tygodnie się katuję i jakoś efektów brak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a katorga to dla mnie wielka te ćwiczenia:tak::tak::tak:
oo to podziwiam- moja kolezanka robiła i schudła- ale to zalezy jaki sie ma brzuch przed.....:dry::dry::dry:

poza tym po dzieciach to on juz chyba całkiem płaski nie bedzie- zależy ile skóry sie ma i czy ma ona zdolnośc do kurczenia i sciągania się:tak:

reklama
A co uwazalas za objaw ciazy:confused:
Trzymam kciuki zeby @ sie wiecej nie pojawila przez conajmniej rok:tak::tak::tak:

Ja kawy nie pije wcale bo nie lubie i sie po niej trzeslam:no:Ale nadrabiam Red bullami,tigerami i innymi takimi copkami:tak::tak::tak:

M wlasnei poszedl siku ,tak patrzy na mnie i do mnie z tekstem;"Wy juz sie tak wczesnie rano spotykacie na tym BB:szok::confused:Ale macie jazdy:szok:":-D:-D:-D:-D:-D
za objaw : 4 dni po serduchach całodniowe mocne kłucie w podbrzuszu, potem do teraz od czasu do czasu. Cały czas czuję się przepełniona w tamtych miejscach. Ile razy dźwignę Michała to mnie tam kłuje. CZasem jak siadam czy wstaję to czuję się jakbym nawkładała sobie z 5 tamponów...:sorry2: poza tym tyle...więc to raczej żadne objawy....
Ja kiedyś też wypiłam kawe u kol. To ledwo doszłam do chaty..normalnie padaka. Ale robię sobie słąbiutką z jednej łyzeczki i jest ok!:tak:
A nasze spotkania na BB wyjdą nam tylko na zdrowie!!!:-D:-D:-D

Witam porannie jako pierwsza:-):-):-)
Moi z domu wyprawieni a ja z kawusią do komputerka poczytać co tam u was:tak::tak::tak:
Która chętna?

Hej moje laseczki

Anaconda u ciebie to zawsze pyszna kawa z rana na stole ląduje:tak:Wiesz ,jak przez ten czas m sie sprawdzi w nowej pracy to pewnie i podwyżkę dostanie ,i na to samo wyjdzie,a moze nawet lepiej będzie zarabiał,uszy do góry:tak:
Ja mam dziś lepszy nastrój ,będzie co ma być:cool2:

Mh wspólczucia z powodu niemożności picia kawy ,nie chcę cie dołować bardziej ,ale to straszne!!!jak zacząc dzień bez kawki

Dowikla z mlekiem zagęszczonym!!:szok:chodziłabym jak szafa:-Dnie kazdy ma takie spalanie i figurkę jak ty kochana:tak:Masz szansę na prawdziwe pogodzenie z m,pamietaj sobie,a pewnie ,niech wie ,że przeskrobał ,ale przytul sie do niegodziś bardzo mocno ,no wiesz;-)wyjeżdza bidulek i bedzie dokładnie wiedział za czym tęskni:-D

Kerna fajnie ,ze twoje bejbe lepiej je,dobre podejście do dziecka ,cuda działa:tak:
Makunga,będzie na pewno najstarszy w klasie:tak:jego przyszli rówieśnicy hipotetycznie nawet jeszcze fasolką nie sa ,niektórych jeszcze w planie nie ma:-Dmoja koleżanka urodziła synka 4 stycznia,kiedy ja nawet jeszcze w ciązy nie byłam ,bo ksawek z 17 grudnia,rok przaktycznie róznicy,a ta sama klasa:-D
Życzę zebysie dobrze ,zdrowo chował ,buziaki dla was:tak:

Meduska ,ale z ciebie terminator,ja kiedyś w 3 dniu odpadam ,bo nie dałam rady,tak mi było zimno i mało kawy ,jak dla mnie,podziwiam i gratuluję samozaparcia,co nie znaczy że nie chciałabym szybciej chudnać ale jak widać na suwaczku ,póki co waga stoi,w piątek sie waże ,może coś sie w końcu ruszy w dól:-D:tak:

U nas też lekki mrozik ,snieg lezy ,no zima pełną gębą:-D
Na siłkę jedziemy dziś do rewala ,bo nasza na miejscu ma 2 tygodnie urlopu,zamknęty cały osrodek na remonty,byliśmy juz tam w poniedziałek,taka sala bardziej dla kulturystów ,bo nie ma sprawnych zadnych rowerków,ani innych sprzętów dal dziewczyn,żeby sie zmęczyć fest.W zwiazku z ty,m m mi uzłozył program na ćwiczenia siłowe i będę pakowac z nimi:tak:jakbym jutro nic nie napisała,znaczy mam zakwasy:-D:-D:-D

oo to podziwiam- moja kolezanka robiła i schudła- ale to zalezy jaki sie ma brzuch przed.....:dry::dry::dry:

poza tym po dzieciach to on juz chyba całkiem płaski nie bedzie- zależy ile skóry sie ma i czy ma ona zdolnośc do kurczenia i sciągania się:tak:

No ja wielkiego nie mam i skóra po porodzie też się pięknie skórczyła, ale niestety jak coś zjem to zaraz piłeczka wyskakuje:-p:-p

A jeszcze mam pytanie która ćwiczyła całą 6 weidera i czy faktycznie brzuszek się zrobił płaski?
Bo ja już 3tygodnie się katuję i jakoś efektów brak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a katorga to dla mnie wielka te ćwiczenia:tak::tak::tak:
Anaconda 6 weidera nie spali ci tłuszczu na brzuchu za duzo ,to nie są ćwiczenia na spalanie tłuszczu tylko na wzmocnienie i uwypuklaenie miśęśni,wychodzą na wierzch ,mój m jako,ze ma mało tłuszczu ma po połowie programu zarysowany kaloryfer,ja wzmocnione mięśnie i płaściejszy brzuch od samego dołu,coś tam pomogło ,ale cudów nie ma,Całego nie dałam rady programu przecwiczyć ,bo przy 20 powtórzeniach kark mi drętwiał i w ogóle za długo mi to trwało ,Życzę wytrwałości,ale wszystko zakleży od tego jaką tkankę tłuszczwa masz na starcioe:tak:

Madziula zabierz mnie ze sobą, ja też chcę "pakować" bo na zakwasach to już mi tak nie zależy;-);-);-)
Zauważyłam że u nas też strasznie wieje:szok::szok::szok:, chyba tylko do sklepu obok skoczę:tak::tak::tak:

Anaconda 6 weidera nie spali ci tłuszczu na brzuchu za duzo ,to nie są ćwiczenia na spalanie tłuszczu tylko na wzmocnienie i uwypuklaenie miśęśni,wychodzą na wierzch ,mój m jako,ze ma mało tłuszczu ma po połowie programu zarysowany kaloryfer,ja wzmocnione mięśnie i płaściejszy brzuch od samego dołu,coś tam pomogło ,ale cudów nie ma,Całego nie dałam rady programu przecwiczyć ,bo przy 20 powtórzeniach kark mi drętwiał i w ogóle za długo mi to trwało ,Życzę wytrwałości,ale wszystko zakleży od tego jaką tkankę tłuszczwa masz na starcioe:tak:

Nie mam dużej tkanki, górna partia brzucha to całkiem płaska tylko ta dolna trochę gorzej i niestety też kark daje o sobie znać a jestem dopiero na 16 powtórzeniach:szok::szok::szok:

No ja wielkiego nie mam i skóra po porodzie też się pięknie skórczyła, ale niestety jak coś zjem to zaraz piłeczka wyskakuje:-p:-p
to możesz mieć problemy z trawieniem i dlatego Ci wychodzi- wzdęcia czy coś- spróbuj jesc błonnik, albo więcej reczy zbłonnikiem, pić np poleconą dzisiaj dla MH Inke albo Activie? moj mama je activie i jest lepiej:tak:

reklama
to możesz mieć problemy z trawieniem i dlatego Ci wychodzi- wzdęcia czy coś- spróbuj jesc błonnik, albo więcej reczy zbłonnikiem, pić np poleconą dzisiaj dla MH Inke albo Activie? moj mama je activie i jest lepiej:tak:

No chyba mam problemy z trawieniem bo często mam zgagę, odbicia no i dość często mnie wzdyma, ale jak do tej pory u lekarza z tym nie byłam:no::no::no:

Do góry