Dziewczyny które planują 2 dzieciątko, kiedy zabieracie się "do roboty"?
Iggy śpi już 2h i 10 min. Tego jeszcze nie było!
Zazdroszcze Jula jeszcze dzisiaj nie spała

co do roboty to planujemy kolo wrzesnia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chciałabym jeszcze jednego szkrabka , ale nie wiem kiedy.... czas pokaże ;-)Dziewczyny które planują 2 dzieciątko, kiedy zabieracie się "do roboty"?
GRATULACJEale najważniejsze doczekałysmy sie TRZECIEGO ZABECZKA!!!!!!
Aj dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tego planowaniaMnie to już raczej nie czeka:-(Dziewczyny które planują 2 dzieciątko, kiedy zabieracie się "do roboty"?!
Witajcie środowo.
Qrde ostatnio coś pózno tu docieram ale Natalce górne trójki idą i strasznie marudzi. A poza tym strasznie wciągnęłam się w czytanie i czasu dla Was brakuje.
Madzienko jak Ci się podobała "Coś pożyczonego"? Bo mnie tak wciągnęła że w nocy z latarką czytałam:-)
Pyciolku strasznie szkoda mi Alexika. Uściskaj go od cioci
GRATULACJE
Aj dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tego planowaniaMnie to już raczej nie czeka:-(
Ale szczerze polecamJa już sobie nie potrafię wyobrazic życia z jednym dzieckiem. Owszem dziewczyny często się kłucą ale w chwilach gdy dają sobie buzi albo się tulą łezka się w oku kręci
Cześć laski
Ja jestem tu tylko przelotem, i z prośbą do Pyciolka, na przepis zapiekankowo, ziemniakowo, boczkowo, kurczakowy, ja też chcę, żeby mi z piekarnika pachniałooooo
, czeeekaaaam
;-)
i dziękuję z góry ;-)
No właśnie sama nie wiem....niby planuje ale jakos się zdecydować nie mogę...jeśli już to w takim czasie żeby w połowie ciązy Zuzka chodziła już do przedszkola.
A ty?