reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Co do dzidzia to ja juz nie planuję i tak juz zaliczamy sie do rodzin wielodzietnych:szok::-D.

Agaciu, super te saneczki, powiedz synkowi żeby wziłą przyszłą żonkę na przejażdżkę.;-)

Darina, życzę zapału do nauki, ja już na nauke za leniwa i czasu brak.

Madzienko, gratulacje dla Julci, może teraz posypia sie ząbki hurtem.
O szczepionce nic nam wczoraj nie mówiła, więc chyba nie szczepimy na ospę

jestem i ja!!!!
my po zakupkach,odebralismy jeszcze jeden lek robiony z apteki.Ugotowalam Alexowi pyszny rosolek ale pogadzil.No ale wybacze mu bo wcial dzisiaj nad ranem 120 ml mleczka potem kaszke i cale danio:szok:fajnie,bo jeszcze wczoraj nic nie chcial...:tak:a na obiadek robie zapiekanke ziemniaczana z boczusiem cebulka i piersia z kurczaczka...pachnie z piekarnika w calym domku:-)

A mojej synowej gratulujemy zebolka:tak:pomalu dogonisz Alexa:-D
My tez planowalismy jakies wakacje pod koniec maja badz we wrzesniu co by za goraca dla Alexa nie bylo....nie znosi ciepla a poza tym za maly na upaly...:baffled:chyba...:baffled:
Mi tez sie nie chce uczyc w sobote mam juz kolokwium z zarzadzania i wiem tyle co nic:szok::-D
Madzienko wczoraj jak bylismy w przychodni to tam maja troszke inny system szczepien albo ja sie nie znam....co to jest szczepienie o nazwie MMR?:confused::dry:

Witajcie środowo.
Qrde ostatnio coś pózno tu docieram ale Natalce górne trójki idą i strasznie marudzi. A poza tym strasznie wciągnęłam się w czytanie i czasu dla Was brakuje.
Madzienko jak Ci się podobała "Coś pożyczonego"? Bo mnie tak wciągnęła że w nocy z latarką czytałam:-)
Pyciolku strasznie szkoda mi Alexika. Uściskaj go od cioci
ale najważniejsze doczekałysmy sie TRZECIEGO ZABECZKA!!!!!!
GRATULACJE

Dziewczyny które planują 2 dzieciątko, kiedy zabieracie się "do roboty"?!
Aj dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tego planowaniaMnie to już raczej nie czeka:-(
Ale szczerze polecam:tak:Ja już sobie nie potrafię wyobrazic życia z jednym dzieckiem. Owszem dziewczyny często się kłucą ale w chwilach gdy dają sobie buzi albo się tulą łezka się w oku kręci

Cześć laski :-D

Ja jestem tu tylko przelotem, i z prośbą do Pyciolka, na przepis zapiekankowo, ziemniakowo, boczkowo, kurczakowy :-p:-D:-D:-D:-D, ja też chcę, żeby mi z piekarnika pachniałooooo:tak::tak:, czeeekaaaam :tak:;-):-D:-D i dziękuję z góry ;-)

Witajcie środowo.
Qrde ostatnio coś pózno tu docieram ale Natalce górne trójki idą i strasznie marudzi. A poza tym strasznie wciągnęłam się w czytanie i czasu dla Was brakuje.
Madzienko jak Ci się podobała "Coś pożyczonego"? Bo mnie tak wciągnęła że w nocy z latarką czytałam:-)
Pyciolku strasznie szkoda mi Alexika. Uściskaj go od cioci

GRATULACJE

Aj dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tego planowaniaMnie to już raczej nie czeka:-(
Ale szczerze polecam:tak:Ja już sobie nie potrafię wyobrazic życia z jednym dzieckiem. Owszem dziewczyny często się kłucą ale w chwilach gdy dają sobie buzi albo się tulą łezka się w oku kręci

uściskałam kochana ciociuniu;-)
aj podejrzewam ze musi to byc piekny widoczek,dla takich chwil...ahhhh:zawstydzona/y::happy2:

Cześć laski :-D

Ja jestem tu tylko przelotem, i z prośbą do Pyciolka, na przepis zapiekankowo, ziemniakowo, boczkowo, kurczakowy :-p:-D:-D:-D:-D, ja też chcę, żeby mi z piekarnika pachniałooooo:tak::tak:, czeeekaaaam :tak:;-):-D:-D i dziękuję z góry ;-)

za chwil kilka na kulinarnym:-D

reklama
No właśnie sama nie wiem....niby planuje ale jakos się zdecydować nie mogę...jeśli już to w takim czasie żeby w połowie ciązy Zuzka chodziła już do przedszkola.
A ty?

Ja max 3 lata różnicy bym chciała, a to oznacza, że w okolicach czerwca do roboty by się trzeba wziąć. A mnie się to strasznie szybko wydaje...

Do góry