reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aaaa i zapisalam Maksa do okulisty- termin dopiero 22.02-siebie przy okazji też apisałam, żeby sprawdzić czy wszystko ok, bo nigdy nie byłam u okulisty:sorry2:
poza badaniem wzroku w liceum:-D:-D:-D:-D

reklama
WIKTORIA
358.gif

Wszystko, co tylko miłe na świecie,
Wszystko, co tylko pomyślność wróży,
Niech się wam w jedno ogniwo splecie
I będzie szczęściem w życia podróży!

358.gif

100 Lat w pożyciu małżeńskim !!!:-D
ja rowniez przylaczam sie do zyczen:tak::tak::tak:
a ja jak codzień z kawusią zasiadam do BB i nikogo..wszyscy się wymywają:szok::baffled:. Ale i tak ide sie ubierać i zaraz wyruszmay do lekarza. Mam nadzieję, że auto odpali:confused:.
Daj znac po lekarzu:tak::tak::tak:pewnei juz beda postepy:-)
A&E witaj spowrotem :tak:

A u mnie juz po choinkach :-p teraz knuje jakby tu meble poprzestawiać :-D
To jak jzu cos poprzestawiasz to sie pochwal:tak::tak::tak::tak:

Ja wlasnie wrocilam do domu bo bylam po mlodego w szkole:tak::tak::tak:M w tym czasie ubral dziewczynki i byl z NImi na balkonie i bawily sie sniegiem lopatkami;-):-)
Tearz siedze sobie przy capucinko i chyba zjem cos slodkiego:tak::tak:Wczoraj wieczorem zrobilam taki krem do wafelkow i czesc zjedlismy wczoraj a czesc mam w lodowce na dzisiaj:tak::tak::tak:Dziewczynki z racji ze nie moga tego kremu to zajadaly wafelki z dzemem brzoskwiniowym:tak::tak::tak:

MEDEUSKA
A masz jakies szczegolne zalecenia po usunieciu tej nadzerki?
Moja jest niby mala i od 10 lat kompletnie nic sie z nia nie dzieje i moja lekarka powiedziala ze takich sie nie usuwa:no:Bo sa kobiety ktore mialay,maja i beda mialy nadzerki:tak:
A ja jak sie zdecyduje na usuniecie to na 100% wlasnie alserem

Właśnie wróciłam z Piotrusiem z przychodni. Byliśmy, żeby sprawdzić wyniki ostatnich badań w związku z jego niejedzeniem. :sorry2: Jeszcze nie było wszystkich wyników, ale te, które dotarły były OK, na szczęście. :tak: Tylko dziwi mnie to, że ta moja chudzina jeszcze bardziej schudła - teraz waży tylko 9750kg. :-( Nie wiem czemu, bo właśnie ostatnio, tzn od jakichś 2 tygodni zaczął całkiem ładnie jeść. Zjada małe posiłki, ale dość często, więc teoretycznie nie powinien spadać z wagi. :dry: Nie wiem o co chodzi. Wagowo jest nadal poniżej 3 centyla. :-(

MYSZUNIA
Dobrze ze wyniki sa ok:tak::tak::tak:
A to ze maly na razie nie przybiera to chyba nic zlego:no:Pewnie duzo biega a poza tym musi dojsc do siebie a wtedy to zobaczysz ze bedzie przybieral:tak::tak::tak:
Tak dla pocieszenia dodam ze moje dziewczynki waza o 2 kg mniej

Myszunia, ważne ze zaczął jeść :tak:

My juz po obiadku :tak:

Mebli nie poprzestawiałam :baffled: nie wymyśliłam nic sensownego...

Madeuska, ty sie z kości na ości odchudzasz :szok::-D

A moje dziewczynki juz nei spia od jakiegos czasu:no::no::no:Wiec pewnie pospaly z pol godzinki:no:Mam nadzieje ze jakos wytzrymam z Nimi do wieczora

dowikla mam się nie kąpać i nie przytulać:-D za tydzień kontrola:tak:
mi sie zrobila chyba przy porodzie...:confused: bo nigdy nie miałam:no:
zobaczymy jak będzie po tym wypaleniu:tak:

MH z tluszczu:-D musze schudnąć do stanu sprzed ciąży:-p

Ostatnia edycja:
MYSZUNIA
Dobrze ze wyniki sa ok:tak::tak::tak:
A to ze maly na razie nie przybiera to chyba nic zlego:no:Pewnie duzo biega a poza tym musi dojsc do siebie a wtedy to zobaczysz ze bedzie przybieral:tak::tak::tak:
Tak dla pocieszenia dodam ze moje dziewczynki waza o 2 kg mniej
No fakt, biega dużo :tak:Zresztą lekarka mi powiedziała, żeby się aż tak bardzo nie przejmować, bo jak są dobre wyniki tzn że taki już urok dziecka, że po prostu taki jest. A dziecko wcale nie musi być grube, żeby było zdrowe. :sorry2: No zobaczymy jak to będzie.
A twoje szczypiorki, to naprawdę chudzinki. :tak: Ale za to jakie urocze :tak::-):-)

reklama
dowikla mam się nie kąpać i nie przytulać:-D za tydzień kontrola:tak:
mi sie zrobila chyba przy porodzie...:confused: bo nigdy nie miałam:no:

MH z tluszczu:-D musze schudnąć do stanu sprzed ciąży:-p
Z tłuszczu??? :szok::szok::szok: Dziewczyno, jak ty ważysz 55kg to chyba tak akurat jest! Ja bym bardzo chciała do takiej wagi wrócić - to była moja wyjściowa waga, ale przed pierwszą ciążą :zawstydzona/y: A teraz to nawet nie chcę się przyznawać ile ważę. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A jak się nie będziesz kąpać to łatwo pójdzie z powstrzymaniem się od przytulania :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry