reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Odnośnie ruchów dziecka. Ja obecnie jestem w 19 tygodniu ciąży. 2 dni temu usg wykazało, ze to 18 tydzień i już w tym tygodniu czuję codziennie wyraźne ruchy. Wczesniej gdzieś tak 2 tygodnie czułam właśnie takie jakies przelewanie w brzuchu.
Moje dziecko wg usg waży 220-240 g.
Czekajcie cierpliwie. napewno poczujecie niebawem.

reklama
Kochana każda czuje inaczej, przeciez każda ma inne parametry, ukrwienie itd. Więc się nie załamuj:)Ja tez jeszcze nic nie czuję:)Lekarz mi powiedzial, że będę czuc ok 20 tyg:)

to czekamy cierpliwie, to już niedługo :-)

Witam z domku. Co prawda moje kochanie posprzątało w domku, ale muszę jeszcze kurze powycierać i pranie puścić, a tak mi sie nie chce,że masakra :)

Mi dzisiaj mama trochę pomogła sprzątać, bo sama to nie mam siły :sorry2:

cześć dziewczyny! umowilam sie na wizyte 19 stycznia, mam nadziej ze dzidzia pokaze rodzicom czy jest chlopcem czy dziewczynką;-) czytam wasze posty i widze ze juz większosc robi zakupy dla malenstwa, ja jakos narazie o tym nie mysle,zostawiam sobie to na wiosne,ze dwa mc przed porodem postaram sie wszystko skompletowac. czuje sie swietnie ale mam lenia, zaraz egz z mikrobiologii a ja ani mysle sie uczyc:-) do tego zalalam sobie ksiazki kefirem własnie;-)co do kawy to zaczelam popijac slabiutka z mleczkiem no i jem cytrusy non stop, dzis M kupil znow pare kg dla żonki :-D dwa dni temu wybralismy sie do CH i pokupowalam sobie ciuszki ciazowe bo w nic sie nie mieszcze a brzusio sie mocno zaokrąglil- mamuski tez moga fajnie sie ubierac prawda? ;-) czy któraś z Was jest z Trójmiasta????

cześć dziewczyny! umowilam sie na wizyte 19 stycznia, mam nadziej ze dzidzia pokaze rodzicom czy jest chlopcem czy dziewczynką;-) czytam wasze posty i widze ze juz większosc robi zakupy dla malenstwa, ja jakos narazie o tym nie mysle,zostawiam sobie to na wiosne,ze dwa mc przed porodem postaram sie wszystko skompletowac. czuje sie swietnie ale mam lenia, zaraz egz z mikrobiologii a ja ani mysle sie uczyc:-) do tego zalalam sobie ksiazki kefirem własnie;-)co do kawy to zaczelam popijac slabiutka z mleczkiem no i jem cytrusy non stop, dzis M kupil znow pare kg dla żonki :-D dwa dni temu wybralismy sie do CH i pokupowalam sobie ciuszki ciazowe bo w nic sie nie mieszcze a brzusio sie mocno zaokrąglil- mamuski tez moga fajnie sie ubierac prawda? ;-) czy któraś z Was jest z Trójmiasta????

ja jestem z Gdańska:-)

jadę teraz z mała na basen i mam nadzieję że jakoś się przebije przez zakorkowane ulice:-)

Ostatnia edycja:
Odnośnie ruchów dziecka. Ja obecnie jestem w 19 tygodniu ciąży. 2 dni temu usg wykazało, ze to 18 tydzień i już w tym tygodniu czuję codziennie wyraźne ruchy. Wczesniej gdzieś tak 2 tygodnie czułam właśnie takie jakies przelewanie w brzuchu.
Moje dziecko wg usg waży 220-240 g.
Czekajcie cierpliwie. napewno poczujecie niebawem.

To lada dzień już powinny sie pojawić :)

Wizyte mam umówioną na jutro to się jeszcze dopytam co i jak. Jak dobrze pójdzie, to może także zobacze, czy to bedzie chłopczyk, czy dziewczynka :)

reklama
Do góry