reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
kladzie cie swoje dzieciaki na brzuchu zeby cwiczylu glowe??

ja dzis mojego klade..a ten skubaniec fik i juz jest na plecach...:-D
Tak, moja też parę razy dziennie na brzusiu leży. Ćwiczy nie tylko głowę, zauważyłam, że ładnie podkurcza nóżki pod brzuszek jakby raczkować chciała;-):-)

Witam Was mamuśki:)
no to zostałam ostatnią grudniowa brzuchatką przed komputerem!!!
czas mi sie strasznie dluzy,do poniedzialku to ja chyba oszaleje! juz bym chciala byc na oddziale i niech robia sobie co chca,byle maly wyszedl juz do mamusi. Anoola pewnie wkrotce bedzie juz tulac swojego bobasa a ja to pewnie za 4dni i to jak dobrze pojdzie wszystko!!!

no a my wlasnie bylismy u pani doktor ... i HOUSTON MAMY PROBLEM !!! mala nic nie przybrala na wadze od wyjscia ze szpitala !! pani powiedziala ze prawdopodobnie albo mam za slaby pokarm albo jest go za malo !! i obowiazkowo mamy dziecko dokarmiac butla skoro w cycach jest za malo !! no ale kazala tez zrobic badanie moczu jutro z rana bo to moze tez byc wynik jakiejs infekcji !! powiedziala ze sprawdzi sobie wyniki i jak sie jej nie spodobaja to do szpitala !!!! normalnie blady strach mnie oblecial !! przeciez to moje dzieciatko jest takie pogodne i radosne ... kto to widzial zeby do szpitala !!! no i mamy dobudzac na maksa mala w dzien zeby co 3h jadla a jak nie bedzie chciala ssac to wmusic butle !!

powiedzcie mi jak pobrac takiej malutkiej mocz do badania ??????????? mam kupione jakies woreczki ale nic z tego nie wiem !!

no a my wlasnie bylismy u pani doktor ... i HOUSTON MAMY PROBLEM !!! mala nic nie przybrala na wadze od wyjscia ze szpitala !! pani powiedziala ze prawdopodobnie albo mam za slaby pokarm albo jest go za malo !! i obowiazkowo mamy dziecko dokarmiac butla skoro w cycach jest za malo !! no ale kazala tez zrobic badanie moczu jutro z rana bo to moze tez byc wynik jakiejs infekcji !! powiedziala ze sprawdzi sobie wyniki i jak sie jej nie spodobaja to do szpitala !!!! normalnie blady strach mnie oblecial !! przeciez to moje dzieciatko jest takie pogodne i radosne ... kto to widzial zeby do szpitala !!! no i mamy dobudzac na maksa mala w dzien zeby co 3h jadla a jak nie bedzie chciala ssac to wmusic butle !!

powiedzcie mi jak pobrac takiej malutkiej mocz do badania ??????????? mam kupione jakies woreczki ale nic z tego nie wiem !!

mea jak mala wstanie z samego rana ,podmyj ja przegotowana woda ,wysusz i naklej ten woreczek na psioszke malej aby cewka moczowa byla w tym otworku ,staraj sie nie dotykac wnetrza woreczka palcami.tam musisz miesc instrukcje obslugi razem z workiem:tak:
jak przykleisz woreczek zaloz pampka ,ubierz malutka i niech se pochasza z tym workiem az nie zesika sie do niego

a mnie boli juz ktorys raz brzuch jak na ciotke i echoooo nic !
juz chyba tak ze 3 razy mi sie zbieralo i za kazym razem myslalam ze tego dnia dostane ! i co do dzisiaj nic nie dostalam :-D:-D:-D

reklama
Do góry