reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Krycha a ile tez Lactacyt kosztuje ?

Niestety nie mam pojęcia. Jeszcze tu nie kupowałam, bo nie wiedziałam o nim i ściągałam z Polski. Dopiero Drozdusia mi o nim powiedziała. Jak będę pamiętać to sprawdzę i Ci napiszę, oki?

Aga_irlandia, no problemo ;-)! Cieszę się, że już Wam lepiej!!! A jak Mayeczka się miewa?

Justynka to chodzii oto ze uzywajac roznych znakow z klawiatury skrotow czy klawiszy pokazujesz przykladowo swe uczucia czy mimike :) Np :) ;( :p emoty to mimika a uzywanie klawisza Caps Lock to tzw krzyk :) W internecie tak sie to standradowo przyjelo :)

HEJKA;-)JAK MYŚLE CHODZI O MNIE:-D ALE CÓŻ MNIE TAK WYGODNIEJ;-) CZY ZNACZY ŻE KRZYCZE??:-D NO CÓŻ JEŻELI TO POWÓD DO DYSKUSJI CZY KŁUTNI TO BŁACHY JAK DLA MNIE;-):-D ALE JAK KTOŚ MA Z TYM PROBLEM CZY ZRESZTĄ WOGULE PROBLEM PROPONUJE ABY NIE CZYTAŁ MOICH POSTÓW:tak:;-)ZRESZTĄ Z TEGO CO WIEM JEST OPCJA ABY IGNOROWAĆ DANĄ OSOBE ALE TAKICH UCZONYCH INFORMATYKÓW JAK CO NIEKTÓRZY WIDZE NIE MUSZE UCZYĆ;-):-D SYLWIA I CO JAK Z JEDZIESZ Z LOTNISKA?? NO I MIŁEGO LOTU KOCHANA;-)

Hejka wszystkim:-)

nareszcie mamy internecik podlaczony i mozna pisac ( jak znajde czas oczywiscie ). Justynko ja znow za pozno z tym avonem ???? bo jak nie to napisze co chce - daj znac . pozdrawiam cieplutko.

Hejka wszystkim:-)

nareszcie mamy internecik podlaczony i mozna pisac ( jak znajde czas oczywiscie ). Justynko ja znow za pozno z tym avonem ???? bo jak nie to napisze co chce - daj znac . pozdrawiam cieplutko.

:-D:-D:-D:-D hello Kobito!!!!! Jak Majeczka się miewa? Radzicie sobie z tym katarzyskiem? A Was nic nie wzięło? Mój wąż dziś się męczy :-(... Ech, szkoda gadać! Oby do jutra przeszło :tak:

Krycha najgorszy pierwszy dzionek potem mu będzie lepiej :) a teraz powinien cię zrozumieć i twoje mdłości heh:-d ale tak naprawde to przykro mi że to diabelstwo tak wszystkim dokucza:-(

ach......ja mam takie pytanie,moze retoryczne.....ale.....pisanie na wlaczonym capslocku to chyba oznacza krzyk????????????czy moze sie myle?bo chyba kultura netowa powiada,ze sie nie powinno krzyczec:)no ,ale moze sie myle.....
Witam.
Aga - nie mylisz sie absolutnie. Tak jak dziewczyny wczesniej pisaly - netykieta mowi zeby nie uzywac caps locka bez potrzeby - bo oznacza krzyk. Takze bardzo prosze "nie krzyczec" tu bez potrzeby bo bede zmuszona do interwencji.

Krycha najgorszy pierwszy dzionek potem mu będzie lepiej :) a teraz powinien cię zrozumieć i twoje mdłości heh:-d ale tak naprawde to przykro mi że to diabelstwo tak wszystkim dokucza:-(

Właśnie najbardziej cieszy nas to, że tak krótko trwa :tak:! A węża mam wyrozumiałego, dba o mnie jak nie wiem :sorry2::-p:sorry2:...

Poszedł dzisiaj do lekarza, bo jak wspomniałam Bidny spokojnie tego wyleżeć nie mógł no i przeszedł się do naszej irolskiej GP a ta do Niego: "co wg Pana Panu dolega" :szok::confused::baffled::-D Zamórowało mi chłopa i wcale się nie dziwię. Powiedział Jej, że żona z córcią miały jakiegoś wirusa pokarmowego i, że to może to, bo na wymioty Go ciągnęło, ale u Niego jeszcze gorączka, dreszcze okropne, bołe pleców i stawów w kolanach, a Ona, że nic tu nie widzi, że 38,3 to stan podgorączkowy i że jak Mu się pogorszy za dwa dni to ma przyjść. Poczym przepisała Mu jakiś antybiotyk :)confused: po cholerę, jak rzekomo Mu nic nie jest :confused:) i panadol :-D:-D:-D

Zmykam już spać bom senna, więc do jutra mamuśki :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ania wkońcu jesteśmy w Irlandi:-D Tutaj wszystkiego się możemy spodziewać;-) OOOOO i widze że ktoś jest tutaj naprawde dziecinny i się poskarżył:-D nie ma sprawy ja się moge dostosować skoro taka głupota ma coniektórych denerwować;-) w życiu bym nie pomyślała:-D:szok::-D teraz to jeszcze trzeba uważać czy nie robimy błędów ortograficznych bo kto wie?? Jak się komuś przeszkadza :-D to sami wiecie:-D ale o co kaman??

Do góry