reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

kasiek a jakie leki młody dostał
bo moja po tym enterolu nie robiła dwa dni kupy a jak zrobiła to po pachy i cztery pod rzad :-D
ja akurat wyjechałam i tatus biedny nie wiedział w co rece wlozyc bo sie cała zababrała:blink:
dostal debridat na motoryke jelit, i dicoflor - kultury bakterii...
i w razie czego czopek glicerynowy polowka...

i znow sie zaczyna budzic i prezyc...:-(

reklama
Kuźwa!
Muszę dziś z Małym do szpitala jechać na USG.
Jestem sama, a za oknem zaspy po pachy
Muszę taxi zamówić, ale naprawdę nie wiem jak dam sobie radę sama. muszę dźwigać nosidełko z małym, torby...nikt mi nie pomoże...jejku nooo

dostal debridat na motoryke jelit, i dicoflor - kultury bakterii...
i w razie czego czopek glicerynowy polowka...

i znow sie zaczyna budzic i prezyc...:-(

moze zamow przez neta ten sab simlex jezeli chcesz małemu to padac
ja mam od siostry mojego meza dziadek rok temu dla wnuczka przywiozl z czech
jej młody tydzien po urdzeniu juz kolki mial
tez uzywała tych z netu
a ja ma te co dzadek przywozł

taka znajoma siostry meza nie dawała młodemu nic na kolki bo ona w jakies firmie farmaceutycznej pracowała i widziala co jak sie robi..
i młody był taki nerwowy ze do osmego miesiaca na rekach go musiała nosic wiec nie wiem co lepsze:confused::baffled:

i ona zreszta bidulka teraz przed swietami urodzila coreczke w 23 tyg ciazy
kruszynka lezy w szpitalu ale sama oddycha tylko masy nie moze zabardzo nabrac

Kuźwa!
Muszę taxi zamówić, ale naprawdę nie wiem jak dam sobie radę sama. muszę dźwigać nosidełko z małym, torby...nikt mi nie pomoże...jejku nooo

Dasz radę:tak: tak samo miałam jak z Piotrusiem do szpitala się kładłam, akurat mąz na wyjezdzie był a ja sama z Małym z torbą, nosidełkiem i przez zaspy jechałam, no ale jakoś dotarłam.:-)

Co do pampków to tez uwielbiam te pieluszki, Antosiowi tez tylko pampersów uzywałam i teraz też:tak:

Dasz radę:tak: tak samo miałam jak z Piotrusiem do szpitala się kładłam, akurat mąz na wyjezdzie był a ja sama z Małym z torbą, nosidełkiem i przez zaspy jechałam, no ale jakoś dotarłam.:-)

Co do pampków to tez uwielbiam te pieluszki, Antosiowi tez tylko pampersów uzywałam i teraz też:tak:

martus a jak ty przy dwoch bajtlach dajesz rade tu zagldac
z tego co widze to jestes codziennie
ja zdaze poczytac ale napisac...
szacun:-)

jeszcze?? nam po ok 6 dniach odpadl...

a usg mam dopiero 25 stycznia...

u nas odpadł chyba po 11 czy 12 dniach, już nie wiem... w każdym razie długo odpadał.

Kuźwa!

Łooo współczuję... nas to czeka w lutym dopiero... ech te terminy....

reklama
martus a jak ty przy dwoch bajtlach dajesz rade tu zagldac
z tego co widze to jestes codziennie
ja zdaze poczytac ale napisac...
szacun:-)

No jestem ale zazwyczaj rano, tak do południa bo pozniej obiadek gotuje i sprzatam.
Antos chodzi do przedszkola wiec wolny czas wykorzystuję no a Piotrus dużo śpi;-) a jak nie śpi to też grzecznie siedzi:-) więc nie moge narzekac;-)

Do góry