reklama
Pasibrzuch
Fanka BB :)
Nie wiem dlaczego ale te gatki mi się perwersyjnie kojarzą..... może to dlatego że wyposzczona jestem![]()
Ja w ogóle nie rozumiem, po co stresować kobietę na końcówce ciąży swoim punktem widzenia! Sapkowski ma fajny cytat: "Poglądy są jak dupa, każdy ją ma, ale po co od razu pokazywać?"
Co do majtów - pisałam przecież, że wyglądają jak sado-maso

Oj tak PASIBRZUSZKU:-) My siebie rozumiemy co to znaczy siedzieć cały dzień same w domu:-):-(
Roxen glowa do góry! Czasami los sprawia nam różne figle:-) i może właśnie uda Ci się urodzic do soboty
Przed Toba jeszcze kilka dni a jak sama czytasz to wszystko może się zdarzyć - i bez wcześniejszych oznak za chwile trafisz na porodówkę

Głowa do góry i pamiętaj iż złe nastawienie może powstrzymać dzidzie przed wystawieniem główki na ten zimowy świat

Roxen glowa do góry! Czasami los sprawia nam różne figle:-) i może właśnie uda Ci się urodzic do soboty
Przed Toba jeszcze kilka dni a jak sama czytasz to wszystko może się zdarzyć - i bez wcześniejszych oznak za chwile trafisz na porodówkę

Głowa do góry i pamiętaj iż złe nastawienie może powstrzymać dzidzie przed wystawieniem główki na ten zimowy świat

agniecha83
Nie bardzo zrozumiałam - co miałabyś załatwić - dać komuś w łapę?
już nie wiem o co im chodzi. Wiem, że rodzice tez sie denerwują i to rozumiem, no ale bez przesady. Oni by poprostu chciweli, żebym już od najlepiej miesiąca leżała w szpitalu i czekała.
Ja mam wadę wzroku która się ciągle pogarsza i dlatego mam mieć CC i dlatego tez mama sie denerwuje, że jak poajde już z bólami to będzie za późno itp.
Agniecha - rozumiem już co chciałaś powiedzieć. Masz dość wypytywania się i tego napięcia - chyba każda z nas ma już nerwy napięte.... Z tym siedzeniem w szpitalu to oni chyba nie wiedzą co mówią - nie wiem jak inne dziewczyny które leżały na patologii, mi się zdarzyło raz właśnie przed cc i nie polecam takiego stresu jak tam nie miałam chyba nigdy (a leżałam już w szpitalu i miałam 2 operacje).... Ja wiem że oni się troszczą i martwią ale może twój luby powinien im wyłożyć by trochę wyluzowali...
Ja akurat muszę powiedzieć że mam lux - teściowa dzwoni do mojego m i jemu truje czy już itp - mamy nie najlepsze stosunki i ona do mnie nie dzwoni i mam spokój. Moja rodzina po pierwszym porodzie wie że ma nie dzwonić i nie truć bo sobie po prostu nie życzymy takich akcji. Mam spokój...
W sumie to trochę za dużo spokoju cholernie się nudzę sama w domu - m. wraca po 18.00 córa o 17.00 cały dzień sama - uświerknąć można
Pasibrzuch znałam ten cytat ale nie wiedziałam kto jest jego autorem - bardzo trafny

Ja akurat muszę powiedzieć że mam lux - teściowa dzwoni do mojego m i jemu truje czy już itp - mamy nie najlepsze stosunki i ona do mnie nie dzwoni i mam spokój. Moja rodzina po pierwszym porodzie wie że ma nie dzwonić i nie truć bo sobie po prostu nie życzymy takich akcji. Mam spokój...
W sumie to trochę za dużo spokoju cholernie się nudzę sama w domu - m. wraca po 18.00 córa o 17.00 cały dzień sama - uświerknąć można
Pasibrzuch znałam ten cytat ale nie wiedziałam kto jest jego autorem - bardzo trafny

Czechow, bo mają dziurke w odpowiednim miejscu.... to nie wiem, czy one aby napewno ochronną funkcje miałyby spełniać i stąd te skojarzenia;-)
![]()
Najpewniej - ale np. gacie z trąbą słonie nie wywołują u mnie takich skojarzeń....
Pasibrzuch
Czechow, bo mają dziurke w odpowiednim miejscu.... to nie wiem, czy one aby napewno ochronną funkcje miałyby spełniać i stąd te skojarzenia;-)
![]()
Faktycznie głodnemu chleb na myśli

Właśnie rozmawiałam z mężem, kurcze do pracy nie może dojechać, bo autobusy i tramwaje powypadały. Kurcze, stresuje się, co będzie jak się zacznie, jak on dojedzie i czy dojedzie na czas? Normalnie na dworze -1 stopień, a cyrki jakby była zima stulecia.
Byłam właśnie w toalecie i zauważyłam na majtkach i papierze jakiś śluz. Nie wiem, czy to upławy, bo przez ostatnie 2 tygodnie brałam globulki, więc wkładki miałam zajeb... żółte, a wcześniej nie miałam nic. Wody są śluzowate? Czy wodniste?
Ostatnia edycja:
reklama
Kubiaczka
Wiesz kiedyś mówili, że dzieci przynoszą bociany. A one dopiero przylecą na wiosnę....Nie czekamy do wiosny rodzimy rodzimy

Hej ho, hej ho, na porodówkę by się szło...ale się nie pójdzie, bo cisza...:-(
Ale na poprawe humoru zobaczcie jak wyglądaja psie gacie z "cykoriami"
MAJTKI NA CIECZKĘ Z KOKARDĄ I CYKORIAMI rozm.0 (870105475) - Aukcje internetowe Allegro![]()
Super