reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

pasibrzuch :-)no wody z reguły są wodniste:-D
ale pociesze Cię że może p. Czop wychodzic powoli:-D

Osławiony Pan Czop :-D:-D:-D W życiu chyba niczego tak nie wyczekiwałam :-) Eee, nie nastawiam się. Potem wszyscy będą gadać w wiadomościach o kobiecie z urojonym porodem ;-) Ciąży przynajmniej nie mam urojonej, skoro 29 grudnia wyszedł mi test pozytywny :-D swoją drogą położne na porodówce też miały ubaw z tego :-D

reklama
Mam się Wam czym pochwalić w sumie..a co tam pochwale się może to ostatnie takie ocenki piekne wiec się chwale
otóż po cięzkiej weekendowej pracy otrzymałam dzis sympatyczny telefon od mojego wykładowcy i pochwalił mnie za sumiennośc i terminowość :sorry2:
powiedział że nie spodziewał się że oddam prace w terminie bo był przekonany że już bede po porodzie :dry:
dlatego oglaszam wszem i w obec że Historia Starożytna zakonczona z nota 5
oraz Prehistoria Polski na tle PrehistoriI Europy - również 5 :-D:-D:-):-)
Miły początek masakry jaka jeszcze mnie czeka... :baffled::baffled:
!!
Gratuluję pięknych ocen:-)
Cześć wszystkim, u mnie nareszcie coś się ruszyło. Wczoraj od wczesnego popołudnia miałam regularne skurcze co 20min, choć w nocy się uspokoiły. Ale przynajmniej jakaś oznaka sie pojawiła:-)
Kaja, żyjesz;-) Pamiętaj o oddechu;-):tak:

Dziewczyny, powiedźcie jak długo plamiłyście po badaniu ginekologicznym?
Ja cały czas mam jakiś brązowy śluz na wkładce, a badana byłam wczoraj rano:confused:

Cześć kobietki. Ja dziś nie przytomna. Położna mnie obudziła telefonem o 8 rano:wściekła/y::wściekła/y: A dodam że przekonałam mojego M do fikania wczoraj:-D:-D. Poszliśmy spać koło północy a i w nocy nie za ciekawie było. Mam kilka pytań do Was: Jak mam te lekkie skurcze to czy wtedy dosiadać byczka?? Czy M może wytrysnąć do mnie czy musi wyciągnąć?? Jak Wy pisałyście o tym to nie uważałam bo mnie to jeszcze nie dotyczyło:zawstydzona/y:. Jutro ksiądz po kolędzie chodzi, ciekawe co powie na to, że ślubu nie mamy, a chcemy żeby poświęcił nasz pokój, tylko zastanawiam się czy łóżeczko rozłożyć, żeby i tam kilka kropel zaleciało:confused: Nie jestem głęboko wierząca ale tak dla spokoju sumienia chciałabym żeby ktoś nas pobłogosławił:happy2:

Od przed 8-ej mam wmiare regularne skurcze co pare minut. Jeszcze jestem w domu i daje rade. Jeszcze troszkę poczekamy i do szpitala pojedziemy...
Byłam na USG i mała waży 3.016kg
Trzymam za was kciuki i wy trzymajcie za mnie :tak:

Kubiaczka, u nas z tymi bocianami było tak, że teściowie mają dom na wsi i nagle pojawił im się na polu bocian. Sąsiedzi mówili, że to dziwne, bo tam bociany nigdy nie przylatywały. I co sie okazało w tych dniach? Że jestem w ciąży ;-)

Witajcie!!

Roxeen nie smutaj się tylko po schodach biegaj, dużo seksu, herbatek z liści malin :tak::*!!

Pasibrzuch majtki z cykoriami cudne :-D

Co do pana czopa!! Ja go nie widziałam!! Znaczyłam na różowo, ale czopa w tym ohydztwie nie było :-p

Wiecie co?
Pocę się jak głupia!! A ten pot śmierdzi jak cholera :zawstydzona/y::-(
Nie mogę używać antyperspirantu tego co zawsze, bo Adasia piersią karmię, a on pachnie... Sławek kupił mi bezzapachowy z AA, ale on nic nie daje... Normalnie wstyd gdzieś wyjść... :-(

Jak mama wróci chciałam iść do kosmetyczki, bo mam krzaki zamiast brwi, a samej mi się nie chce robić, a poza tym henny w 2 sklepach nie ma :baffled:

O kupę słyszę :-p:-)
Hihi :-) 3 po jedzeniu :-D Ale ten mój synek ma przemianę materii :-D:-D:-D
Szkoda, że ja takiej po porodzie nie mam ... :dry:

Tak patrzę ile już nas się rozpakowało... Masakra!! Lecimy, lecimy!! :-D A nawet połowy miesiąca nie ma :tak:
Ciekawe jak Paula :tak:

Miłego dnia Kochane!!

reklama
Do góry