reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
wiec ja na poczatek chcialam zgłosić że moja mała to Maja Anna :)
w najblizszym czasie postaram sie wrzucic jakies foty.. ale teraz ide sie wykapac i spac poki mała spi najedzona..
mam nawał pokarmu.. cyce jak kamienie...ale mam kapuste i nie zawacham sie jej uzyc..!! :-D

ANOOLA to ciesz sie bo malo nas na forum karmiacych;-):-)Odpoczywaj ile mozesz:tak:

MEA a Agatka nie miala badanego sluchu w szpitalu?U nas takie badanie przeprowadzaja w drugiej dobie zycia,moj maly tez slyszy dzwieki:tak:czasami nawet na spiku sie wzdrygnie jak cos uslyszy:tak:

No i ja znalazlam prywatnego ortopede z usg dla Patryczka:tak:wizyta bedzie nas kosztowala 80 zl,nie trzeba czekac w kolejkach i nie musze jechac daleko.

MEA a Agatka nie miala badanego sluchu w szpitalu?U nas takie badanie przeprowadzaja w drugiej dobie zycia,moj maly tez slyszy dzwieki:tak:czasami nawet na spiku sie wzdrygnie jak cos uslyszy:tak:

miala badanie robione i wyszedl problem z prawym uszkiem i dlatego sie czasem zastanawiam czy wszystko jest ok ... pani doktor mowila ze to wina sluzu i wod plodowych ze czesto sie zapapra uszko i troche trwa zanim sie wysuszy ... ponoc naturalnym jest kichanie wtedy u dziecka - ze sie tak oczyszczaja te wszystkie kanaliki ... mala ciagle kicha wiec pewnie jeszcze sie to czysci !! i kontrola jest w klinice w katowicach /najblizej dla nas/

Jak ja Wam dziewczyny zazdroszcze naturalnego porodu :-(

a co tak teraz ci sie przypomnialo ??

acha mam jeszcze pytanie do butelkowych mam !! czy ktoras z was daje dziecku bebilon albo bebiko ?? czy wszyskie jedziecie na NANie i specjalach ?? pytam bo moja Agatka Bebilon zjada tylko na spaniu ... jak sie obudzi to ledwo w nia wciskam !! za to bebiko zjada chetnie ... czy wy moze probowalyscie tych mleczek ?? bo ja sie napilam bebika i bebilonu i wcale sie Agatce nie dziwie BEBILON JEST OCHYDNY !!!!

.... frida go nie odciagneła, sól morska straszny ma rozbryzg wiec się boję mu psiukać :baffled:
Nessi, nam neonatolog zalecił psiukać nie prosto do noska tylko na boki na "płatki" noska
[USG bioderek]Ja mam już 20 stycznia:tak:
Ja też.

U nas jakoś leci. W piątek jedziemy na cały weekend do Warszawy do szpitala na konsultacje kardiologiczne, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

reklama
Do góry