anaconda27
styczniówka2006
Ja też już zmykam bo pora po Maję iść.:-):-):-)
Miłego popołudnia:-):-):-)
Miłego popołudnia:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez uciekam bo ksiądz po kolędzie będzie chodził a jeszcze coś muszę upichcić. postaram się wieczorkiem odezwać. Dziękuje bardzo za miłe przyjecie i dobre rady.
MAdzienka jakie spiochy są w wyprzedaży może te trójpacki pajaców, jaka cena jesli sie orientujesz?
Wszystko się zgadza i prowadząca zajęcia lekarz i szefowa położnych - właśnie z nią mieliśmy zajęcia praktyczne. Teoretyczne z inną - dość młodą brunetką. Na razie więc tylko z nimi dwiema i obie wyglądały na bardzo sympatyczne, ale jakby pojawił się ktoś nowy, to od razu będę się pytać;-);-)
Fornetka na Lubartowskiej Kontakt Sklep Odzież Ciążowa Mami Lublin ale pewnie i w innych sklepach z ubraniami ciążowymi je znajdziesz. Podobno gdzieś na Jana Sawy jest taki;-);-), choć opinie są, że drogi, ale ja tam nie byłam więc nie porównam cen.
W szpitalu, czy po cc czy po sn zostaje się jeśli nie ma komplikacji 4 doby (chodzi o pobierane próbki od dziecka na którąś chorobę). Na własne żądanie można wyjść w 3, jeśli oczywiście wszystko ok.
już Maltanka mnie wyprzedila
Polozna Malgosia-ta z siwymi krótkimi wlosami, z tego co wiem juz na oddziale nie pracuje...przynajmniej takie miala plany:-):-):-):-)
Z krotkimi ciemnymi wlosami, bardzo szczupla...imienia nie pamietam bardzo sympatyczna...
Jest jeszcze p.Ania blondynka troszkę "przy kosci"bardzo bardzo fajna
czekam na twoje relacje czy podoba Ci sie ta szkola...
Z tego co wiem to na sawy juz nie ma tego sklepuprzynajmniej jak ja bylam w ciazy to zlikwidowali go...
Ja polecam Wam H&M w Plazie mozna kupic spodnie za 100-150zl , ja cała ciąże w nich przechodzilam tzn. 2 miesiace, bo do 7miesiąca chodzilam w swoich biodrowkach sprzed ciąży
![]()
Jest taka położna szczupła, krótkie siwe włosy...na imię ma Małgosia, nazwisko zaczyna się na P....(nie wiem, czy wypada pisać całe)...może to zbieg okoliczności a może to ta sama.
w każdym razie do niej mnie kierowali, jak chciałam się dowiedzieć, czegokolwiek o szkole rodzenia, terminach zajęć itd.
staram się. :-Fogia powodzenia byle do ferii no i nie bądź surowa w ocenach:-)