pyciolek87
Mama Alexa:*
Madzinko a gdzie Ty pracujesz i kiedy zamierzasz wrócić do pracy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przeciez ja i tak wiem ze ty nic nie robiszJa to jestem cały cza sna bb....pomiedzy kuchnią,pokojami a łazienkąale daje rade...tylko głupio mi pisać tak ,bo sobie pomyślicie ze ja nic calymi dniami nie robie
mimo tego ze spociłam się jak wieprz
![]()
przeciez ja i tak wiem ze ty nic nie robisz![]()
Pyciolek a co Ty studiujesz?
Madzinko a gdzie Ty pracujesz i kiedy zamierzasz wrócić do pracy?
mi sie pokazało 2010W urzędzie...wychowawczy mam do konca stycznia 2011![]()
W urzędzie...wychowawczy mam do konca stycznia 2011![]()
jeny dziewuszki zrobilam te pierozki z nadzieniem z kaszy gryczanej i twarozku i sa przepyszneaz musialm kilka sobie ugotować gdyż nie wytrzymałam do powrotu mężowego
![]()
No to tygrys się odchudzajeny dziewuszki zrobilam te pierozki z nadzieniem z kaszy gryczanej i twarozku i sa przepyszneaz musialm kilka sobie ugotować gdyż nie wytrzymałam do powrotu mężowego
![]()
Agaciu badz dobra kolezanka i nie stresuj Tygrysa w tych trudnych chwilach....na noc moze podjesc bo przeciez sniadania nie jadlaNo to tygrys się odchudza![]()