reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

słuchajcie:-D
Dzwonie przedtem do mojego niemezowego i mowie....
"badz tak dobry i skocz jeszcze do biblioteki i wez 'dom nad rozlewiskiem""
ok-usłyszałam:-D
po czym dzowni po 2 h i pyta co to miało być?:sorry2:
-'dom nad rozlewiskiem"-odpowiedzialam
-ale nie mają-burknął oburzony:baffled:
-jak to ?a inne części?:confused:-zapytałam
ale...hmmmm dobra dziubek zadzwonie póżniej:unsure::unsure::unsure:-odp speszony
haaaa zamiast do biblioteki wleciał do apteki i myślał,że to nazwa jakiegos specyfiku na odchudzanie:-Dwczoraj mu o tym nagadywałam i nie skumkał łoś mój,ale zakret:szok::-D
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rolleyes:

reklama
tak sobie myśle ,że 21.01 mój super niemaż ma urodzinki:zawstydzona/y::szok:
ale dobrze,żem sobie wspomnęła szybciorem,nie to co nasz Tajger:-D
no i tak kminie co to zrobić na niedziele jak zlecą sie te darmozjady w gości:szok::-D
napewno zrobie 3bita bo mi on tak chodzi po głowie z tego kulinarnego już od dłuższego czasu:-pale co tu jeszcze?dziewczyny myślcie...cośco nie zajmie mi nie duzo czasu a bedzie dobre i w miare nieoklepane:-Dtak na ciepło mam na mysli mamuśki:-D

no i tak kminie co to zrobić na niedziele jak zlecą sie te darmozjady w gości:szok::-D
napewno zrobie 3bita bo mi on tak chodzi po głowie z tego kulinarnego już od dłuższego czasu:-pale co tu jeszcze?dziewczyny myślcie...cośco nie zajmie mi nie duzo czasu a bedzie dobre i w miare nieoklepane:-Dtak na ciepło mam na mysli mamuśki:-D
Ło matko i teraz wszyscy będą mi to moje gapiostwo wypominać do końca życia:baffled::baffled::baffled::baffled::zawstydzona/y::-D

mi sie pokazało 2010 :szok: i już chciałam pisać , że jeszcze tylko kilka dni wolności :szok:

najpierw tak napisalam, i poprawilam sie;-);-);-);-)

no to sie wybyczysz:-D:-Dto tyle czasu na jednej wypłacie lecicie?:zawstydzona/y:

To sie okaże:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

słuchajcie:-D
Dzwonie przedtem do mojego niemezowego i mowie....
"badz tak dobry i skocz jeszcze do biblioteki i wez 'dom nad rozlewiskiem""
ok-usłyszałam:-D
po czym dzowni po 2 h i pyta co to miało być?:sorry2:
-'dom nad rozlewiskiem"-odpowiedzialam
-ale nie mają-burknął oburzony:baffled:
-jak to ?a inne części?:confused:-zapytałam
ale...hmmmm dobra dziubek zadzwonie póżniej:unsure::unsure::unsure:-odp speszony
haaaa zamiast do biblioteki wleciał do apteki i myślał,że to nazwa jakiegos specyfiku na odchudzanie:-Dwczoraj mu o tym nagadywałam i nie skumkał łoś mój,ale zakret:szok::-D

:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Ale mi Tygrys narobil ochoty na te pierożki:-):-):-):-)

Pyciolku kochany postaram się coś dać na kulinarnym :-) Ale mi smaka narobiłaś :baffled:

reklama
tygrys a na kolacje co jesz? :-D:-D

to co miała zjeść na śniadanie:-D:-D:-D:-D:-D:-Dtyle,że śniadania Tygrys nie może jeść,bo jest na ścisłej diecie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
o nie nie nie wypraszam sobie tutaj takie insynuacje!!!:baffled::baffled: ja kolacji nie jadam:baffled: obiad mam z mężem o 18 wiec kolacji nie ma:-D:-D:-D

ale się wkurzyłam, jest ogłoszenie na dole że dziś spisują liczniki za wodę więc ja cały dzien czekam i czekam i nikt nie przyszedł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry