reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
Dziewczyny a ja sie nie doczekalam na moja chuste, ktora zamowilam na allegro :no: Chusta zostala wyslana z USA 14 grudnia i do tej pory nie przyszla :zawstydzona/y:.
Maz na pocieszenie kupil mi wczoraj nosidelko "Baby Bjørn", mozna w nim nosic dzieci od 3,5 kg do 11kg. jest bardzo mieciutkie i wygodne, Wczoraj troszke je testowalismy, ale Madelen byla juz zmeczona i marudna, tak ze jeszcze nie wiem czy sie jej bedzie podobac.
W lutym lece do Polski wiec moze sobie tam kupie jeszcze chuste, tak na wyprobowanie. Mozecie mi poslac namiary na ta "Pentelke" czy jakos tak :-D

Dziewczyny a ja sie nie doczekalam na moja chuste, ktora zamowilam na allegro :no: Chusta zostala wyslana z USA 14 grudnia i do tej pory nie przyszla :zawstydzona/y:.
Maz na pocieszenie kupil mi wczoraj nosidelko "Baby Bjørn", mozna w nim nosic dzieci od 3,5 kg do 11kg. jest bardzo mieciutkie i wygodne, Wczoraj troszke je testowalismy, ale Madelen byla juz zmeczona i marudna, tak ze jeszcze nie wiem czy sie jej bedzie podobac.
W lutym lece do Polski wiec moze sobie tam kupie jeszcze chuste, tak na wyprobowanie. Mozecie mi poslac namiary na ta "Pentelke" czy jakos tak :-D

Kingula ja kupuje od pentelki, tu masz linka Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
dziewczyna ma wysylke za granice tez :tak: no i jest nie droga ;-)

no- miala mieć 3,5% elastanu, a ma 5%, i jest bardzo rozciągliwa.. no i jak ją mocno naciągam, to brzegi nie wracają do pierwotnego kształtu, tylko już - choć używam dopiero kilka dni - zrobiły się takie "fale"..
no oczywiście nie spodziewałam się za tę cenę czegoś super, kupiłam ją jako pierwszą chustę, żeby sprawdzić, czy nam się w ogóle chustowanie wiązane spodoba :tak:
żal mam tylko o tę zawartość elastanu... inaczej w opisie oferty, a inaczej na wszywce :baffled:

no- miala mieć 3,5% elastanu, a ma 5%, i jest bardzo rozciągliwa.. no i jak ją mocno naciągam, to brzegi nie wracają do pierwotnego kształtu, tylko już - choć używam dopiero kilka dni - zrobiły się takie "fale"..
no oczywiście nie spodziewałam się za tę cenę czegoś super, kupiłam ją jako pierwszą chustę, żeby sprawdzić, czy nam się w ogóle chustowanie wiązane spodoba :tak:
żal mam tylko o tę zawartość elastanu... inaczej w opisie oferty, a inaczej na wszywce :baffled:

Iza to co proponujesz kupic? Wiesz ja nie lubie dziadostwa, wole dolozyc i byc zadowolona na 100%.

Iza to co proponujesz kupic? Wiesz ja nie lubie dziadostwa, wole dolozyc i byc zadowolona na 100%.
zdaje sie że dobry stosunek ceny do jakości ma lennyLamb :tak:
wejdź na chustoforum, tam znajdziesz więcej informacji :tak:
jakkolwiek ja nie odradzam pentelki - moja strategia była taka: kupić szajsowaty , ale za to tani elastyk na początek, dziecko jeszcze leciutkie to sprężynowanie tak nie przeszkadza. i rozglądać się za dobrą tkaną... :tak: wybrałam pentelkę nie tylko dlatego że najtańsza, ale dlatego, że miala mieć mniej elastanu niż inne, niestety tak nie jest..

reklama
Do góry