reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
co do fotelika to ja bardzo nie wiem, bo niby nas stać na nowy ale wszyscy mi odradzają, bo ten najmniejszy to prawdopodobnie tylko 3 - 5 miesiące używasz a potem już trzeba jakiś większy kupić.Choć nie znam się na tym bardzo :no: No i tez mam mieć używany przez dwoje albo troje dzieci. a najstarsze ma teraz 7 lat . My na początek jednak weźmiemy ten pożyczony a później kupimy jakiś lepszy żeby starczył na dłużej.
My używaliśmy przez 8 miesięcy tego pierwszego fotelika. Teraz kupiliśmy taki większy, z regulowanym oparciem, więc może starczy nawet na dłużej.

my fotelik zmienialiśmy koło roczku, bo Olek dostał na urodziny nowy fotelik (taki z funkcją do położenia -polecam). Ale moja znajoma ma 9 miesięcznego i już musiała zmienić bo jej wyrósł - PAKER :tak:
no wlasnie, Natalka jezdzila w nim dwa lata , bo to taka kruszyna ze hejj.
W wieku ponad 2 lat wazy 9kg .
No ale co sie dziwic, jak bez przerwy wcina tylko slodycze i paluszki.:no:

My też tego pierwswzego fotelika używaliśmy przez ok rok.
Potem kupiliśmy już taki "doroślejszy" i Igorek jeździ w nim już 5 rok.

nie wiem czy przypadkiem nie ma anemii.
teraz ma 2,5 roku i moze wazy z 10 kg, gora 11.
ale nie wiem ile wzrostu.

ale szkoda komentowac.

Kuba, starszy brat ma nadczynnosc albo niedoczynnosc tarczycy. Powinien byc caly czas na lekach i pod kontrola lekarza..
nie jest..

reklama
No mówiłam że ja jakaś niedouczona jestem :-(, wstyd. Stara a głupia normalnie :-).
To i ja zobaczę ten fotelik i zdecydujemy co robić. Mam nadzieję ze jednak będzie dobry , bo obecna kasa pójdzie na zakup mieszkania + jeszcze trochę tego co jeszcze nie mamy :-( , a potem chcielibyśmy jak najszybciej wykończyć , a na razie to przez ok 2 miesiace nas troszkę wypłucze z kasiory.

Do góry