Ja też kupiłam fotelik na all i to pasujący do wózka za całe 101 zł czekam teraz na dostawęja rowniez chce kupic uzywany na allegro, np coneco.
bo ten od tesciowej to sie nie nadaje. Wyglada jakby wojne przetrwał![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też kupiłam fotelik na all i to pasujący do wózka za całe 101 zł czekam teraz na dostawęja rowniez chce kupic uzywany na allegro, np coneco.
bo ten od tesciowej to sie nie nadaje. Wyglada jakby wojne przetrwał![]()
My używaliśmy przez 8 miesięcy tego pierwszego fotelika. Teraz kupiliśmy taki większy, z regulowanym oparciem, więc może starczy nawet na dłużej.co do fotelika to ja bardzo nie wiem, bo niby nas stać na nowy ale wszyscy mi odradzają, bo ten najmniejszy to prawdopodobnie tylko 3 - 5 miesiące używasz a potem już trzeba jakiś większy kupić.Choć nie znam się na tym bardzoNo i tez mam mieć używany przez dwoje albo troje dzieci. a najstarsze ma teraz 7 lat . My na początek jednak weźmiemy ten pożyczony a później kupimy jakiś lepszy żeby starczył na dłużej.
no wlasnie, Natalka jezdzila w nim dwa lata , bo to taka kruszyna ze hejj.my fotelik zmienialiśmy koło roczku, bo Olek dostał na urodziny nowy fotelik (taki z funkcją do położenia -polecam). Ale moja znajoma ma 9 miesięcznego i już musiała zmienić bo jej wyrósł - PAKER![]()
no wlasnie, Natalka jezdzila w nim dwa lata , bo to taka kruszyna ze hejj.
W wieku ponad 2 lat wazy 9kg .
No ale co sie dziwic, jak bez przerwy wcina tylko slodycze i paluszki.![]()
wow 2 lata w malutkim fotelikunie źle naszej na dwa latka kupiliśmy już ten największy do 35kilo z wyciąganym siedzeniem
tylko no mowie, Natala wylada jak mala laleczka. Prawie w ogole nie rosnie :-(