Natalineczka555
kocham kochać :)
mam bardzo dobre wieści 

przedwczoraj zrobiłam sobie teścik i wyszło mi II
hurra!!!!!!!!

hurra!!!!!!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

mam bardzo dobre wieści
hurra!!!!!!!!

,a część odkrywa magiczne 2 kreseczki ,lub z utęsknieniem czeka na nie

.Nic dodać nic ująć;-)Moje gratulacje ,trzymam kciuki za fasolkę i Twoje zdrówko
Proszę jak zycie na bb sie toczy częśźć mamuś sie rozsypało ,albo juz zaraz to nastąpi,a część odkrywa magiczne 2 kreseczki ,lub z utęsknieniem czeka na nie
![]()
.
i czekamy na wieści od gina i suwaczek;-)
.

Ostatnio pisała,ze na noze juz idaTez jestem ciekawa co z MALINKA.Oby ta franca dala Jej ta kase![]()

No mamuska, gratki. Niech jeszcze lakarz potwierdzi i mozna sie ciesyc na calego.mam bardzo dobre wieści
hurra!!!!!!!!

zadzwoniłam do niej w piątek w sprawie wyjaśnienia a ona z tekstem że nie jest mi nic winna bo w grudniu przepracowałam 130 godzin a miesiąc roboczy wynosi 160 godzin a wolny małam weekend 5-6 gudnia no ok wolną miałam wigilię i sylwestr sęk w tym ze to dni w tygodniu a wtedy chodze do pracy na 18 a sklep był czynny do 15
no i wolne miałam 25-26 grudnia no sę w tym ze to siwęta
a ona z tekstem ze jak mnie nie ma to musi byc zastępstwo za które ona płaci na ***** mac a kto był za mnie jak sklep był nieczynny
to w końcu pytam jaką miałam stawke na godzinę w grudniu a ona 6.25 no to mówię że ta suma razy 130 godzin daje kwotę 812.50 a nie 496
a ona ale to 6.25 brutto to się pytam a gdzie ona podatek ode mnie odprowadza jak pracuję u n iej na czarno

i w końcu jaka kwota jak za 130 godzin dostałam 496 zł a za 30 godzin potrąciła mi 354 zł
no i dlaczego jak pracowałam po 210 godzin to mi nie dokładała tylko płaciła po 850 zł a ona z tekstem że wtedy miałam mniejszą stawkę na godzinę
no to jej pytam ile w takim razie w styczniu mam na godzine bo miesiąc roboczy ma 160 godzin roboczych a ja będe pracowała 187
a ona z tekstem że jeszcze nie wie
no to jej mówię no tak bo musi pani 850 zł podzielić przez 187 godzin i wtedy mi pani powie co???a ona no raczej
powiedziałam jej że jeżeli mi nie wyjaśni sytuacji i nie dopłaci to dziękuję za pracę bo ja 200 godzin za 800 zł nie będe robiła bo ja jestem człowiek a nie wół do roboty i nie pracuję u niej w zakładzie pracy chronionej że zatrudnia samych debili
no i w tym tygodniu mam z nią gadac i wujaśnić
a jak była zbulwersowana że mam czelność się upominać
a powiem wam że wyzwałam ją od złodziejek tupeciar itp

moja teściowa jak słuchała jak z nią rozmawiam przez telefon to była w szoku bo jeszcze mnie takiej nie widziała
no cóz nie dam się

poszłam zaprowadzić julię do szkoły ona została z adamem antkiem i pietruszką i posżła na dół zapalić i piotr ja woła na śniadanie a ta nie reaguje schodzi a mama leży na schodach:-
pomyśleliśmy że a co jak ona jest sama w domu:-
nie wiem może powinna sprzedać swoje mieszkanie z nami zamieszkać
sama nie wiem:-

nie martw się...czego miałaby znieśc źle??? no chyba, że miała jakieś problemy..zresztą nas czeka gruźlica iteż jakoś zwlekam.....Jakaś przybita jestem :-( Martwię się strasznie jak Niki to szczepienie zniesie :-(

aa ten słodszy!! A który to mnie słodki jest???;-)moj słodszy brat
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)mam bardzo dobre wieści
hurra!!!!!!!!

i to nic sie nie przejmuje tym, że nie ma racji. wciska kity jak sie da aż w oczy gyzie
beznadziejna kobieta

no i teraz mam nowego stresa..... nosz qwa mać
I ja to popieram, wiem, ze to przykre, ale tak jest leoiej, wiecie jak czesto później dzieci rodzą sie niepełnosprawne pod różnymi względami...t
W tak wczesnej ciąży, gdzie jeszcze fasolki nie widać leków sie nie stosuje
Brutalna naturalna selekcja. Jeśli zarodek rozwija sie nieprawidłowo, to wiadomo natura go usuwa. A podtrzymaywanie hormonami takiego stanu jest bez sensu, bo leki go na pewno nie uzdrowią![]()