reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

czarnuszka nawet cie nie chcemy tu widzieć!!!!
natychmiast do szpitala!!!!

teściowa i mąż krzywdy Sebusiowi nie zrobią, a ty musisz zadbać i o siebie, i o Maleńkiego
pakuj torbę i sio
każ się tylko M zwieźć, o nic go nie pytaj, nic nie mów
tyle!

niech sobie skunks sam radzi:wściekła/y:

oj tak a jak twój M ma jakieś wątpliwości niech nas poczyta!!!!

reklama
witam, znalazlam was i od kilku dni sobie czytam, chcialabym sie dolaczyc mimo ze tak na koncowke, chociaz ta koncoweczka najbardziej emocjonujaca, prawda :-)
pozdrowienia dla wszystkich marcowek

i pytanko czy oficjalnie witam sie w tym watku czy jeszcze gdzies??

Witam nową Mamusię:tak: myśle że tu wystarczy,bo tu najwiekszy ruch jest jak widać:-D a na kiedy masz termin???

AniaSkrzat1 bylam bylam ale tutaj juz wszyscy spali i chyba nawet ty pisalas ze uciekasz bo twoj M cos tam chyba chcial :-D nio to poszlam i lazilampo e-bay ale nic nie bylo wszyscy mnie przebili i poszlam na tv potem wrocil M i lulu .Posylam ciastko francuskie z jablkami dzisiaj mam :))

AniaSkrzat1 bylam bylam ale tutaj juz wszyscy spali i chyba nawet ty pisalas ze uciekasz bo twoj M cos tam chyba chcial :-D nio to poszlam i lazilampo e-bay ale nic nie bylo wszyscy mnie przebili i poszlam na tv potem wrocil M i lulu .Posylam ciastko francuskie z jablkami dzisiaj mam :))

kamikaa no niestety okazało się że nic nie chciał:-D tylko takie tuli-tuli troszkę:-D no skoro tak mówisz to Ci wierzę...ciastko francuskie z jabuszkiem...mniam mniam,taki łasuch jak ja to nie odmówi:-D

witam, znalazlam was i od kilku dni sobie czytam, chcialabym sie dolaczyc mimo ze tak na koncowke, chociaz ta koncoweczka najbardziej emocjonujaca, prawda :-)
pozdrowienia dla wszystkich marcowek

i pytanko czy oficjalnie witam sie w tym watku czy jeszcze gdzies??
witamy nową mamusie :)) napisz cos wiecej... jaka plec , jakie imie, kiedy termin :)

Dziewuszki jestescie kochane...serce mi pęka z kazdej strony ze weszlam w taka rodzine... i co przyjechalam od lekarza i co ...musislam siedziec na krzesle i sie bawic z sebusiem..przy malym dziecku nie da sie lezec non stop tu chce jesc tu pieluche zmienic tu pic co chwile przytulic sie chce , wykąpac...nie ma łatwo..:-(

Czarnuszka mycho szkoda ze nie masz tam zadnej kumpeli wiesz takiej naprawde kumpeli co zawsze jak trzeba pomoze ,szkoda ze ja juz w tej Jelonce nie siedzie normalnie bys malego o mnie przywiozla z pakunkiemna pare dni ,mi wolno chodzic i jakos rade daje to bym sie nim zajela a ciebie tym za ucho i do szpitala ,mieszkalam na Moniuszki -zabobrze i szpital jest rzut beretem takze codziennie bysmy przychodzili w odwiedziny :) ale qurna siedze tu bo mnie wywalo i dupa pomazyc moge zamiast pomoc :/Ania skrzat to po co ten twoj falszywe sygnaly wysyla :-DJemu nie dam ciacha :-D

reklama
cos o sobie:
spodziewamy sie synka - pawelek
to juz raczej 100%, nawet sami widzielismy :)
prawdopodobnie rodzic bede naturalnie bo generalnie swoja ciaze przechodze bezproblemowo(nie liczac poczatkow),
powoli zaczynam sie bac tego porodu iw ogole :baffled:
torbe juz spakowalam, a nawet dwie bo oczywiscie ze do 1 sie nie zmiescilam.
od jakiegos czasu jestem juz na l-4 bo daleko do pracy i troche niefajnie jezdzic samochodem w takie sniegi a autobusem to juz tego w ogole nie widze, a ze na poczatku ciazy wymiotowalam i to ostro, tak ze nawet w szpitalu wyladowalam to moja lekarka juz od 7 miesiaca spokojnie mi wypisala, dlatego teraz duzo odpoczywam bo juz mi coraz ciezej uffff i tak was znalazlam :):):)
rodzic bede w katowicach, prawdopodobnie bogucice
ale sie rozpisalam :-D

Do góry