reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Co to znaczy zapowietrzyl sie??:confused:

piosenka nie za bardzo dla dzieci, a jemu się spodobała:baffled:

Sundey my mamy dizla i do filtra paliwa dostało się powietrze, tzn. w baku jest pompa paliwa, która podaje paliwo do takiego zbiorniczka który też jest w baku, dalej pompa wtryskowa pobiera paliwo ze zbiorniczka przez filtr paliwa (tam gdzie dostało się powietrze). no i w tym momencie pompa nie pobiera tego paliwa. M musi to odpowietrzyć i mam nadzieję, że to tyle niespodzianek.

reklama
Sundey my mamy dizla i do filtra paliwa dostało się powietrze, tzn. w baku jest pompa paliwa, która podaje paliwo do takiego zbiorniczka który też jest w baku, dalej pompa wtryskowa pobiera paliwo ze zbiorniczka przez filtr paliwa (tam gdzie dostało się powietrze). no i w tym momencie pompa nie pobiera tego paliwa. M musi to odpowietrzyć i mam nadzieję, że to tyle niespodzianek.

sam da rade to zrobic?

Madzienka niech mąz szybko dochodzi do siebie po operacje i oby przyniosła zamierzony efekt, a tak wogóle to jednak operacja nie skusił się na inn metody?

Oj juz nie wspominam ta batalię o serwinke...nie to nie...w środe potną mu nózke:sorry2::sorry2::sorry2:

maltanka z tym najgorszym dniem w roku to chyba prawda:tak::tak:

napisałam mu listę to może kupi mi wszystko,kiedyś posłałam małża po 3 rzeczy do sklepu, bez listy,kupoił 3 ale zupełnie inne niz chciałam;-):dry:

:-D:-D:-D:-D:-D

tez mam chwilke.....a ja tam lubie sama siedziec w domu,taka fajna cisza wtedy:-D
W zalaczniku wklejam fotki miich panien....jedna czyta ostro...a druga w stroju "śniezynki",to na bal choinkowy....:-D

ślicznotki

Witam
Oj mrozi nas zima w tym roku, -10st.C i do tego wiatr, dobrze że M Maję do przedszkola zaprowadził:tak::tak::tak:
Anet śnieżynka piękna, a mała czytelniczka to do schrupania:tak::tak::tak:
Maltanka oby mąż nareperował auto:tak::tak::tak:
Fornetka ja wiem że się nie chce, ale lepiej teraz weź się do nauki bo po urodzeniu dziecka to czasu nie będzie:no::no::no:

to ja się jako pierwsza witam:-):-)
w trochę lepszyn humorze, aczkolwiek małż znowu sobie na cały dzień pojechał:-:)-(

anet15 diewczynku super, śnieżynka śliczniutka a mała, cóż nie ma to jak gazetka z rana;-);-)

Marta nie daj sie zimie, ale pewnie grzaniec pomógł, widzę że prykra uroczystość cię spotkała:-(

Madzienka trzymamy kciuki za operację męża

Witam sie....:-)
Dzieki dziewczynki za mile slowa o moich corach:tak:...
Ja tez narazie sama w domku,maz pojechal do chirurga na kontrol(jeszcze z tym palcem),ciekawe czy dostanie jeszcze zwolnienie,czy do pracy juz?:confused:
Madzienka,zdrowka dla meza,niech szybko do ciebie wraca z tego szpitala....
Anaklim,pewnie juz tuli Ignasia i dlatego sie nie odzywa,no bo ile mozna w ciazy chodzic....

A mi dzis juz lepiej,az zyc sie chce....ale za to w kuchni balagan,ze ho,ho....bo jak mnie zbraknie,to nawet pozmywac nie ma kto....

Ostatnia edycja:
witajcie

ale zimno brr...

kończę właśnie śniadanko i miałam się wybrać do sklepu, ale jeszcze dziś na obiad coś tam mam, a nie chce mi się małego ubierać i wystawiać nosa na taki ziąb.

Fornetka ja wiem że się nie chce, ale lepiej teraz weź się do nauki bo po urodzeniu dziecka to czasu nie będzie:no::no::no:

no dokładnie formetka ja wiem to po sobie:tak:

mandziula a ja widzę w sówaczku że równo 3 tygodnie Ci zostało:-)

reklama
oj widzę że mnie Anakonda wyprzediła dzisiaj:-D:-D

maltanka ja tam mam ciągle nadzieję że uda mi się troszke wcześniej urodzić, strasznie mi już ciężko, a tu jeszcze tyle czasu...

snieg u mnie zaczą padać, a miałam na spacer iść:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry