medeuska
październikowa mama'09
mam już gotowy rosołek-zeraz b.edziemy jeśc, narazie M usypia Maksa bo ten jakis dzisiaj marudny
a ja ide sie malować bo musze wyskoczyć wywołać zdjęcia na dzien Babci

nic nie płacilam- chodze na NFZ- ale koron porcelanowych na NFZ nie robią dlatego musze potem tyle zapłacić
no niestety pociągną pociągna ale musze je zrobić bo niedługo całkiem szczerbata bede chodzic
teraz wyrwalam 4 i5 u góry zz jednej strony, za tydzien z drugiej strony te same- więc chodziłabym tylko 1-3 z przodu
i jeszcze wszystkie popsute

tak mi Maks zabrał zeby

a ja ide sie malować bo musze wyskoczyć wywołać zdjęcia na dzien Babci

o to nie wiedziałamja rano tez juz ok.tyle ze ja mialam ciete dziasla
a duzo zaplacilas?
a Ty u kolezanki i na kompie siedzisz???????nieladnie:-):-)
mala sie obudzila bo slysze ze gada.ale poki lezy to mnie nie ma))))))))

nic nie płacilam- chodze na NFZ- ale koron porcelanowych na NFZ nie robią dlatego musze potem tyle zapłacić

dzieki:-)Medeuska ,piękne zdjecia ,a to rodzinne,śliczne ,miło na was popatrzeć ,w końcu twojego A zobaczyłamAle cie te zęby pociagną po kieszeni
Mh z tym mówieniem bywa róznie ,Ksawier jak miał 3 lata dopiero zaczynał mówić i nikt mnie do logpedy nie kierował ,a mówił bardzo niewyrażnie, każdy uważał ,ze ma czas,a szkoda ,bo uważam ,ze jakbym wtedy reagowała na pewno nie miał by teraz problemów z mową ,bo on jak sie spieszy to strasznie zniekształca słowa.Także uważam ,ze dobrze robisz![]()
no niestety pociągną pociągna ale musze je zrobić bo niedługo całkiem szczerbata bede chodzic

tak mi Maks zabrał zeby