reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam :biggrin2:z totalnym bóle głowy:wściekła/y::-:)-(.
Była u mnie kumpela z mężem - chłopaki nieźle w tym czasie czadu dawali -Olek dziś w domu bo do starego przedszkola nie chce iść :no:tylko do nowego:baffled::szok::tak:.
M wczoraj coś znowu zainstalował :wściekła/y::wściekła/y:że w kompie na wywrót wszystko:nerd: i mąż kumpeli poczyścił i porządki porobił i na nowo zakładki muszę wpisywać:tak:.
Chłopaki się pospali to i ja zalegnę bo mnie zmogło niesmowicie,wybaczcie że tak tylko o sobie :sorry2::-(ale widzę że wszystkie żyją;-) - no poza Malinką bo pewnie szefową poszła mordować:-p;-):tak:.

Anika spi Helenka u baci, aja siedze i szukam noclegu w okolicy JKatrzebia.

Dziewczyny z Żor
, gdzie tam można niedrogo przenocować?? Wiecie :confused:

Znalazłam, Hotel, ale z infolinia na 0 700 :szok: Poszaleli, albo to jakaś lipa :no:

hej Kolezanka ma corke z cukrzyca I dzis pojechaly na co 6 tygodniowa kontrole
Ja posprzatalam u kolezanki Nawet okna jej umylam:-DChcialam sie odwzieczyc ze nas gosci Bo ja wogole kasy nie mam i nic do jedzenia itp nie kupuje .Nastepnym razem ja jedzenie kupuje jak bece przy kasie:tak:

Oliwka nie chce spac Pojadlysmy troche zupki Kolezanki jeszcze nie ma ale zaniedlugo powinna przyjehac :tak::tak:
Oliwka rysuje swoj pierwszy rysunek w zyciu:-D

ANABUBKA no wiesz siedze na bb u kolezanki BO NALOGU SIE NIE WYBIERA:-D

MEDEUSKA normalnie tez bym chciala sobie przeglad zebow generalny zrobic I nowe zeby wstawic ale nie stac mnie na to:-(

MADZIULA chyba wpadne do ciebie na ta pieczen:-p

Jutro moj M sie dowie czy wraca do domu czy zostaje dalej na terapi Mnie szlag trafia z tej niepewnosc Bardzo chcialabym aby on tak zostal bo czuje ze te 10 dni nie da mu tyle co jeszcze 6 tygodni tam No ale gadalam z nim bardzo powaznie Powiedzialam mu ze bede go wspierala jak tylko bede umiala
Ze planuje raz w tygodniu robic nam romatyczne wieczory:-p
A codziennie razem w 3 bedziemy jedli kolacje wspolnie Bez tv bez niczego tylko nasz 3 Po to aby nas umocnic itp
Oczywiscie M pojdzie na AA i rozne inne terapie kolo domu A jak wypije czyli jak zacznie pic to go pakuje i sie wyprowadza M sie zgodzil na taki uklad Mysle ze to dobry uklad:-p

Dorota najważniejsze że chce się zmienić a to oznacza że bardzo mu na was zależy, inaczej by tam nie był, a swoją drogą to trzymam kciuki żeby tam jeszcze został bo 10 dni to za mało:tak::tak::tak:

Wcięło mi posta:wściekła/y:bo laptop się rozładował:wściekła/y:
robię obiad potem na mszę za Tatę i na cmentarz. Byłam dzisiaj po wniosek na dofinansowanie turnusu z pfronu. I teraz pytanie czy znacie jakis fajny ośrodek z porządnymi terapeutami?
Anabuba Zuzia ma wstręt do dużych wanien ze wzgędu na hydromasaż chyba. Pomimo tego że ja się z nia kapałam to i tak sie boi. Jej plastikowa wanienka pękła, nasza duża wanna stara jeszcze żeliwna i ogromniasta więc A. sprzedał ja wczoraj na złomie i dostał tyle że na nową prawie wystarczyło. Ciekawe czy wejdzie do niej? Narazie A. zrobił wodowanie i syfon cieknie i łazienka zalana:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok: A wczoraj kąpałam ją w małej wanience którą dostałam od bratowej tylko że w kuchni i sie wystraszyła:no:
:baffled:

Zuzia też miała badanie na celiaklie i fenyloketonurię ale to jeszcze w szpitalu po urodzeniu więc bezpłatnie

Dorota, to bardzo dobrze brzmi,ze m sie na ten odwyk zdecydował i ,ze jest zdecydowany wytrwać ,robi wszystko co moze ,to fajnie ,ze macie takie plany na "wasze"wieczory musi mu zalecć na was ,bo wyrażni widać jak sie stara,trzymam kciuki z tobą ,zeby go zostawili na te 6 tygodni:tak:

O dziwo puki co Ksawier z kolega nawet w miarę ciocho i ładnie sie bawia ,Klaudia na siatkówce,a ja słuchajcie byłam na rozmowie o prace:cool:i jak wszystko będzie dobrze to od połowy marca idę do pracy:tak:trochę jeszcze musze poczekać ,ale nie jest żle grunt ,ze zaklepane i ze w końcu wyjdę z domu i zarabiać bede:-Dto sklep spożywczy ,praca zmianowa,ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:-D

Anika spi Helenka u baci, aja siedze i szukam noclegu w okolicy JKatrzebia.

Dziewczyny z Żor
, gdzie tam można niedrogo przenocować?? Wiecie :confused:

Znalazłam, Hotel, ale z infolinia na 0 700 :szok: Poszaleli, albo to jakaś lipa :no:
zadzwoń do Starego Młyna tel 0 32 435 11 17 lub 0 508 350 385 Nowo otwarty- "nie" hotel:-p sa noclegi ale nie mają nazwy hotel dlatego nie znajdziesz tego w internecie:tak::tak::tak:

mamita to ile wyście dostali za ta wanne??:szok: też mam żeliwną w domu, strasznie niszczona i musze ją wymienic kiedyś.....

Ostatnia edycja:
i jestem ponownie:-D

MH nie jestem na miejscu a szkoda bo By Cie dos iebie zaprosila na darmowy nocleg:sorry2:Mam nadzieje ze cos znajdziesz a namiar od Asi Ci pomoze

Dorota fajnie ze starasz sie z wszystkich sil zeby bylo dobrze i trzymam mocno kciuki aby Twoj tego nie spier****Musze Ci przyznac ze wspolne posilki to cudna rzecz:tak:

Madziula gratuluje i licze na to ze bedzie wszystko ok i uda Ci sie pojsc do tej pracy

Mamita to teraz osuszanie lazienki:cool2:Ach te chlopy:sorry2:Ja od poczatku kapalam Laure w wannie tej naszej duzej.Jakis czas w zlewie:-Dbo sie miescila Malej wanienki wcale nie mialam:sorry2:

Pieczen z mielonego
:happy2:fajnie brzmi i pewnie niezle smakuje

co jescze hmmm
czytalam i nie zaznaczylam sobie postow:szok:

My po zalych zakupkach
Kupilam sobie tusz do rzes, lusterko, dla Laury kubek do plukania buzi w casie mycia zebow bo wszystko polyka:baffled:Lali zalapala sie na mini pizze wiec obiad tylko dziubnela:cool:

reklama
Do góry