reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

no widzisz jakiego masz męża "do przodu" :-) cudze chwalicie, swego nie znacie :-D
jescze nia znam warunków ani ceny, nie odpisała mi jeszcze... jak mi odpisze, to napisze na forum..
a w jednej grupie to na pewno bedzieny bo podzial na grupy jest prosty: pocxartkujaca - nauka kieszonki i kołyski zdaje się, oraz zaawansowana - nauka wiazania na plecach :-)
EKO BABY Aktualności
ale w grupie jest max 6 osób. No to chyba nie są warsztaty na tylko 12 osób? tylko chyba w jakiś turach czy co... no zobaczmy. Tez napisałam. Mama nadzieję, ze odpisze, bo do salsalibre napisałam ze 2 tygodnie temu i do dziś 0 odpowiedzi.

reklama
ale w grupie jest max 6 osób. No to chyba nie są warsztaty na tylko 12 osób? tylko chyba w jakiś turach czy co... no zobaczmy. Tez napisałam. Mama nadzieję, ze odpisze, bo do salsalibre napisałam ze 2 tygodnie temu i do dziś 0 odpowiedzi.

tak, ilość miejsc mocno ograniczona, nie ma żadnych tur :-p
50 zł za osobę, 80 zł jeśli dwoje opiekunów... ma ostatnie miejsce, mam szybko podjąć decyzję :cool2:

tak, wiem. Też dostałam odpowiedź ale ja się nie załapałam :-(
mogę Ci odstąpić miejsce :tak: pojedziesz, nauczysz się, a potem mnie nauczysz za darmo :-D:-D:-D
a tak naprawdę to ujął mnie Twój mąż, myślę, że takiego zapału nie można zmarnować!! reflektujesz? ja sobie pójdę kiedy indziej :tak:

mogę Ci odstąpić miejsce :tak: pojedziesz, nauczysz się, a potem mnie nauczysz za darmo :-D:-D:-D
a tak naprawdę to ujął mnie Twój mąż, myślę, że takiego zapału nie można zmarnować!! reflektujesz? ja sobie pójdę kiedy indziej :tak:
to co męża samego wyślę? Ty pojedź, a potem mnie nauczysz. Poza tym Ty masz czym dojechać. Może się załapiemy następnym razem.
Mam nadzieję, ze tolokalne spotkanie wypali, bo ja już raz się próbowąłam umówić z tymi dziewczynami na wątku Żyrardowskim. Właściwie to one się umawiały, a ja juz niby po tym spotkaniu zaproponowalam kolejne u mnie i okazało się, ze żadne spotkanie się nie odbyło i nikt nie byl chętny na kolejny termin

to co męża samego wyślę? Ty pojedź, a potem mnie nauczysz. Poza tym Ty masz czym dojechać. Może się załapiemy następnym razem.
Mam nadzieję, ze tolokalne spotkanie wypali, bo ja już raz się próbowąłam umówić z tymi dziewczynami na wątku Żyrardowskim. Właściwie to one się umawiały, a ja juz niby po tym spotkaniu zaproponowalam kolejne u mnie i okazało się, ze żadne spotkanie się nie odbyło i nikt nie byl chętny na kolejny termin

rzeczywiście miejsce jest tylko dla jednej osoby, dla pary nie ma...

Iza czytałam, ze się w zwarte na 100 pociesz wybierasz? Zdaj relację.
Mnie troszkę odstrasza, ze tam mało chustowania, a więcej zabawy dla dzieci. Mój Kuba to by im taką zabawę tam urządził, ze by nas więcej nie wpuścili :zawstydzona/y:a poza tym to dzień babci.

Iza czytałam, ze się w zwarte na 100 pociesz wybierasz? Zdaj relację.
Mnie troszkę odstrasza, ze tam mało chustowania, a więcej zabawy dla dzieci. Mój Kuba to by im taką zabawę tam urządził, ze by nas więcej nie wpuścili :zawstydzona/y:a poza tym to dzień babci.

na 90% się wybiorę, bo i tak w czwartek wyprawę do wawy mam zaplanowaną :-) przetrę szlaki :tak:
mam nadzieję, że:
1. spec mnie obejrze i poprawi to co robię z elastykiem
2. jakaś mama da mi spróbować z tkaną i kilka różnych tkanych dotknę
3. jakaś mama będzie w kurtce dla dwojga, i dotkne, bo mam okrutną ochotę sobie taką sprawić :tak:
4. zdobędę nowe koleżanki, które lubią to co ja :-)
to taki plan minimum :cool2:

hihi no niezły plan!
az się boję myśleć jak wyglądałby plan maximum! ;-)

Mi też się te kurtki podobają (choć nie wszytskie) ale okropnie drogie są
Pewnie się na polarza skończy o ile schudnę do rozmiaru XL, bo inaczej to pozostanie mi najwyżej owijanie nas kocem :baffled:

reklama
hihi no niezły plan!
az się boję myśleć jak wyglądałby plan maximum! ;-)

Mi też się te kurtki podobają (choć nie wszytskie) ale okropnie drogie są
Pewnie się na polarza skończy o ile schudnę do rozmiaru XL, bo inaczej to pozostanie mi najwyżej owijanie nas kocem :baffled:

no wlasnie, drogie strasznie jak na jeden sezon byc moze tylko..

Do góry