reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Sylcia nie załamuj się. Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście . Też wiele razy myślałam że to już koniec, klęska a okazywało się ze wszystko zaczyna sie powoli układać.Albo idz do social worker(jest w szpitalu) i pogadaj z nią. Napewno Ci coś doradzi.
A Igorek był bardzo grzeczny. Nie kręcił się nie płakał także super.

No to masz dzielnego synka :))
A co to w ogole ta social worker i w jakim szpitalu ja znajde ? I co mam jej dokadnie powiedziec/powiedziec ?

reklama
W każdym szpitalu jest social worker. Ty masz najblizej do tego szpitala mid-west regional hospital. Ona w zasadzie pomaga rodzicom dzieci chorych i lezacych w szpitalu ale mysle że Ci tez pomoze. Powiesz jaka masz sytuacje i zapytaj po prostu dlaczego odmawiaja Ci tego zasilku. I zapytaj czy są jakies inne opcje. Pamietaj. Kto pyta nie bladzi.

Sylciu007, kochana, mocno trzymam kciuki żeby Wam się udało :tak::tak::tak:

Dzindusia, jakie badania? Nic chyba wcześniej nie wspominałaś, albo ja przeoczyłam :zawstydzona/y:... Co się stało?

Camomile, ja też się zamierzam wybrać, jak już się odgadamy, więc możemy się razem bujnąć ;-)

camomile gratuluję dziecia masz grzecznego:tak::tak: ja dzisiaj sam ostrzygłam adala:nerd: ale teraz wszędzie mam pełno włosów bo siedział mi na kolanach i oglądał teletubisie:-D

pamiętajcie o mnie jak będziecie się zmawiać do fikolandu:-D

Jutro musze jechac na roxtown czy jakos tak a wiec i wpadne tam :)) Dziekuje za podpowiedz :)))))))

A to jutro w naszych okolicach będzie :-)?

camomile gratuluję dziecia masz grzecznego:tak::tak: ja dzisiaj sam ostrzygłam adala:nerd: ale teraz wszędzie mam pełno włosów bo siedział mi na kolanach i oglądał teletubisie:-D

pamiętajcie o mnie jak będziecie się zmawiać do fikolandu:-D

Będziemy pamiętać na pewno :tak::tak::tak:!!! A ja dla odmiany muszę sowjego węża przystopować ze ścinaniem, bo jak tak dalej pójdzie to Oliwka nigdy chyba kucyków się nie doczeka, choć to ciche marzenie tatusia :baffled: dziwne, nie? Tak się zakręcił żeby miała dłuższe włoski, że co Jej podrosną to ścina :-D:-D:-D i zrozum tu chłopa!

Krycha no gdzies na miasto musze jechac z Damianem wlasnie zadzwonic do tej kobietki tam kazali jeszcze jechac ...

Jak bedziecie sie umawiam nastepnym razem tak za kilak tyg to ja z checia tez bym sie wybrala to tego fikolandu czy jak to tam Tez chce aby Nadinka sie nacieszyla :)) No ale jeszcze teraz napewno sie nie wybiore ;/

reklama
Do góry