reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

No właśnie... mnie wreszcie wychodzą te szwy niby-rozpuszczalne... ale jeden jakoś chyba za wcześnie wyszedł i teraz mam taką rankę-pęcherzyk, szczypie to trochę. Może polecicie coś żeby to szybciej się goiło? Jakaś maść czy coś?
ja tez mam takie gulalki jakby pechezyki :confused:

mam pytanie Wy mocno bylyscie pociete mi cala lewa strona pekla a prawa rozcieli:-:)-(

reklama
ja tez mam takie gulalki jakby pechezyki :confused:

mam pytanie Wy mocno bylyscie pociete mi cala lewa strona pekla a prawa rozcieli:-:)-(

ja nie peklam w ogole tylko tyle rany mam co mi nacieli z prawej str, dlugosc rany ok 3cm.. zabliznila sie ale w miejscu 2 szwow mam czerwone 2 kulki i ta blizej tylka ciagle krwawi przy zbyt mocnym napieciu a te gulałki co mam ta sa pod skora w okolicy szycia i bardzo bola.
malgorzata_n a co ja mam powiedziec jak mi szew 1 puscil po tyg i to ten pierwszy najblizej pipki i teraz zrozlo sie to osobno i mam 2 dodatkowe odstajace cypelki!!!!!!!!!!:-:)wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PAULUŚ
karmie cyckiem -ciezko bylo je zachartowac i te nawaly mleka-BOL ale przetrwalam te najgorsze chwile z piersiami:tak:
moj maly mial 4kg jak sie ur jak wychodzilam ze szpitala to 3750 teraz ma 6 :zawstydzona/y:jest wielki i ciezki do noszenia nie wiem co to noworodek moj wyglada jakby mial 2-3mc:-D a jak bym go kupnym mlekiem karmila to z 10 by warzyl:cool:

ja nie peklam w ogole tylko tyle rany mam co mi nacieli z prawej str, dlugosc rany ok 3cm.. zabliznila sie ale w miejscu 2 szwow mam czerwone 2 kulki i ta blizej tylka ciagle krwawi przy zbyt mocnym napieciu a te gulałki co mam ta sa pod skora w okolicy szycia i bardzo bola.
georgina a co ja mam powiedziec jak mi szew 1 puscil po tyg i to ten pierwszy najblizej pipki i teraz zrozlo sie to osobno i mam 2 dodatkowe odstajace cypelki!!!!!!!!!!:-:)wściekła/y:

i nic z tym nie robisz? goi się to? bo ja mam właśnie taki jeden pęcherzyk (taką kulkę). Szwów miałam kilka, 4 chyba.

wasze bąbelki byly małe????
mojemu wyszlo pol glowy i koniec po 30 min reszta polozna recznie mnie rozciagala zeby nie ciac(nie wiedziala ze on taki duzy)czulam jak sie rozlaze a po 30min blagalam zeby ciela bo nie dalo sie zniesc tego rozciagania i pekania po milimetrze:oo2:

i nic z tym nie robisz? goi się to? bo ja mam właśnie taki jeden pęcherzyk (taką kulkę). Szwów miałam kilka, 4 chyba.

rana zagojona z tym ze te 2 kropeczki bola a jedna krwawi... moge sie od dzis oprozniac bez bolu... caly czas stosuje tantum rosa a o sexie ani nie mysle bo kazdy dotyk bolal by cholernie!!!!!!!

mojemu wyszlo pol glowy i koniec po 30 min reszta polozna recznie mnie rozciagala zeby nie ciac(nie wiedziala ze on taki duzy)czulam jak sie rozlaze a po 30min blagalam zeby ciela bo nie dalo sie zniesc tego rozciagania i pekania po milimetrze:oo2:

położna po porodzie powiedziała, że jak na mnie, to Maciuś nie był mały (3790g, 59 cm), ale ja jestem dość drobnej budowy
no i mnie rozcięła na czas, całe szczęście

spadam bo moj BąCZEK wstaje
zycze kolorowych snow:-p
ja mam czarno-biale:-D:-D:-D

3majcie sie cieplo mamusie pa moze uda mi sie jutro zajzec do was:happy2:

reklama

moj babelek wazyl 4150g:-) z tym zepolozne mowily ze mialam strasznie duzo sily i mocno parlam one tez i rece wkladaly i rozciagaly ale o nacieciu mowily od razu bo jula to klops!

Do góry