Karolinusia
Fanka BB :)
nam pediatra powiedziała to samo, neurolog dziecięcy potwierdził
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dentico ależ Julcia ma super minkętakie skupienie na buźce
gratuluję
nam pediatra powiedziała to samo, neurolog dziecięcy potwierdził

Ooo to fajnie wiedzieć, że takie autorytety potwierdzają, ja szczerze mówiąc bałam się pozwolić Ani siadać...![]()
puki co strasznie się dźwiga... i juz powoli zaczyna kombinować jak to zrobić
ładnie trzyma głowę i się już nie chwieje.. zabawek jeszcze nie chwyta ale powoli ćwiczy paluszki na moim cycku
przy karmieniu
Ja nie pomagam Ignasiowi siadać, starszemu też nie pomagałam a siadał o czasie :-).
Widzę, że zaczął się sam dźwigać jak go trzymam przed sobą na ręcach, myślę, że to wystarczy, nie ma co przeginać z przyśpieszaniem.
Zabawki chwyta bardzo ładnie i próbuje je do buzi pchać, wreszcie polubił matę, dziś dorwał się do przyczepionego słoneczka i go namiętnie żuł, na brzuszku też ładnie już głowę ciągnie i zaczął nóżki tylne podkulać pod pupkę i prostować, czasami tak ćwiczy sobie jak leży na macie.
Przekręca się z brzuszka na plecy, w drugą stronę jeszcze nie, z pleców tylko na boki.
A i nie wiem jak to on zrobił ale zmienił pozycję na macie o prawie 90 stopni.
Śmieje się w głos i sporo głosek mu w gaworzeniu wychodzi.
A i nie wiem jak to on zrobił ale zmienił pozycję na macie o prawie 90 stopni.