reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anabubka mi tez sie podobalo pokazywanie paluszkiem hehehe nie ma jak robota dyrygenta:tak::-DU siostry przez to tylkozgiecie nie dalo sie dobrze zrobic usg bo ona ma bardzo wielkie to tylozgiecie i musiala jechac na powtorene badania Tydzien wczesniej lekarzowi sie cos tam nie podobalo ale jest ok a to najwazniejsze:tak:
Termin na Wielkanoc heheh jak bedzie chlopak to dwa jajka wiecej do malowania:-D

Dowikla no ja to tylko dla Lali tak lezalam :tak:

reklama
oj babki ale mi naroiłyście smaka:baffled::baffled::baffled::baffled: no kurde wstrętne jestescie.....coś czuję, że w wekenda sobie upichcimy pizze. A robicie kebaba same na chacie??????

Ja sie idę legnąć a tej pizzy nie popuszczę i napiszcie jak ją robicie! Dobranoc babeczki. M dostał ochrzan że znowu olewa fasolkę i w ogóle jak dzwoni to tylko narzeka i wciąż mamroli o tym samym......i teraz wysłał mi eske że kocha tęskni i przeprasza:tak: wysilił się chłopina:-D miłej nocki;-)

Poprosze jakieś info bo u nas tez porażenie prawostronne:baffled: A nie wiesz jaka metodą był rehabilitowany?
Wiem że miał zastrzyki z botuliny na ścięgna a więcej to jutro się dowiem;-):tak:.
a tabletki?
Laura poszla spac o 20 Ja rabnelam sobie relaksik w wannie tzn.: piling, maseczka, oliwka:-)

Nie chwalilam WEam sie wczesniej bo ciaza mojej siostry byla niewiadoma zagrozona.Ale za 32tyg zostane ciocia:-) Dzis byla na badaniach w szpitalu i okazalo sie ze wszystko ok dali posluchac bicia serduszka i nawet wykresik na pamiatke dali:-)Siostra ma tylozgiecie i stad poczatkowe problemy z usg.
Tabsy biorę tak jak neurolog zapisał,bo jedne przeciwbólowe a drugie na rozluźnienie mięśni szkieletowych:tak:.
Moje jeszcze nie śpią:no::baffled:.
Ogromne gratulacje to zostaniemy w ciociami w tym samym czasie;-):tak::-D:-D.

reklama
Ja sie idę legnąć a tej pizzy nie popuszczę i napiszcie jak ją robicie! Dobranoc babeczki. M dostał ochrzan że znowu olewa fasolkę i w ogóle jak dzwoni to tylko narzeka i wciąż mamroli o tym samym......i teraz wysłał mi eske że kocha tęskni i przeprasza:tak: wysilił się chłopina:-D miłej nocki;-)
Ta pizza to proscizna Kochana:tak::tak::tak:
Wykrecamy numer,zamawiamy no i jemy:-D:-D:-D:-D
Proste prawda:confused:;-)

Do góry