reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam sie porannie
zdecydowanie stwierdzam ze jak mam w nocy 17-18 stopni w domu to Weronika duzo lepiej spi:tak::tak::tak::tak::tak:
wlasnie przed chwila dopeiro sie przebudzila,zjadla kasze i dlaej spi:tak::tak:
p dzis wczesniej wrocil i juz o 7 spal,Paulina w szkole,w piecu sie pali.musze dzis jakas zupe zrobic bo wczoraj kopytka robilam
za oknem -10 i znow pada snieg!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jakby go malo bylo:baffled::baffled::baffled::baffled:

witam was sorki ze nie nadrobie ale nabazgralyscie tyle ze hej, a ja nie mam sily :dry::dry::no::no::no::no:

bylam dzis u gina, mam zdjęcie mojego pęcherzyka, mowi ze zarodka jeszcze nie widac ale pęcherzyk juz jest i zarodek za jakies 2-3 tyg bedzie, ale zdjecie juz mam :tak::tak::tak::tak::tak:

jestem przeszczęśliwa :tak::tak::tak::tak:

super!gratulacje jeszcze raz:tak::tak::tak:

Witam,

ja niewyspana :baffled:

Ulice zasypało śniegiem :sorry2:

a mnie chyba cis bierze :baffled: Albo to zmęczenie :wściekła/y:

no ja tez srednio wyspana.
a p przeziebiony i ja tez cos zaczynam kichac:baffled::baffled::baffled:

reklama
hej mamuski Witam srodowo:tak:
Narazie poczytalam tyle ile moj popiepszony net mi otworzyl:wściekła/y:
KERNA no niby nie musze dlugo czekac na roztrzygniecie czy M zostaje w osrodku czy nie Ale wiesz jaki stres Normalnie spac przez to nie umialam:baffled:
Piatek niedaleko i doczekasz sie swojego M:tak:A czwartek i dobre wiesci z bety jeszcze blizej;-)Twoj M to tak caly czas bedzie jezdzil do tej lodzi na tydzien?Czy to takie przejsciowe?Zgadazm sie z Dowiklka oszczedzaj sie kochana oszczedzaj Nie dzwigaj Michalka i uwazaj na siebie:tak:
ANKA doczytalam teraz ze Twoja siostra w ciazy GRATULUJE moze uda wam sie byc razem w ciazy zaniedlugo:-p

Jesli chodzi o pizze to koolezanka robila w poniedzialek:tak:

Nocka ok Oliwka obudzila sie kolo 22 a pozniej o 4.30 ale o tej uznala ze sie wyspala i calkiem sie obudzilan No ale byla taka grzeczna ze lazala sobie ,gadala do sienie I wogole zachowywala sie na tym lozku tak cicho i grzecznie ze ja drzemalam sobie i nawet nie wiem kiedy ona usnela Tz wiem ze ponad godzine tak sobie napewno siedziala:-D

Ja mam dzis mega stresa przez tego G
Oli wlasnie wstala

Dzień Dobry!
Nie poczytam, bo ja tylko na chwilkę. Dziś mnie pracowity dzień czeka :-p
Wczoraj byliśmy z Piotrusiem na tym USG brzuszka, a więc brzuszek i wszystko w nim jest OK. To było już ostatnie badanie zlecone przez naszą doktor, więc jutro idziemy konsultować wyniki i zobaczymy, co nam powie. :sorry2:
Po badaniu pojechaliśmy na zakupy. Przy okazji wstąpiliśmy do biura podróży i zarezerwowaliśmy wycieczkę dla teściów - prezent z okazji 30 rocznicy ślubu. W czerwcu pojadą na Wyspy Kanaryjskie. :tak: Powiem wam, że rezerwacja wycieczki "first minute" to rewelacja - jest 3 razy taniej niż normalnie i jest gwarancja, że cena się nie zmieni, a warunki lepsze od "last minute". :tak:

Na zakupach Piotruś nas rozbroił. :-D Chodził po sklepie ciągnąc za sobą koszyk i nie pozwalał sobie pomagać. Oglądał różne rzeczy i pytał nas, czy może je wziąć. Jak poszliśmy do kasy to ja zabrałam Piotrusia kawałek dalej, żeby go ubrać, a m płacił za wszystko. Jak podszedł do nas to zapytał, czemu wzięłam tą zabawkę dla malucha? A ja :szok::szok::szok::szok: żadnej zabawki nie wkładałam do koszyka. Później jeszcze okazało się, że mamy 3 różne pasty do zębów :szok::szok::szok::szok: Nasze dziecko sprytnie ukryło swoje zdobycze pod paczką pieluch, a przy kasie m myślał, że to ja to wszystko włożyłam :-D:-D:-D:-D No więc tak nas Piotruś załatwił. :-D

Jak już położyliśmy go spać to wynieśliśmy do piwnicy połowę tego sklepu z zabawkami z jego pokoju ;-):-D i przynieśliśmy ubranka, które odłożyłam dla drugiego malucha. A zatem dziś czeka mnie segregowanie i pranie ubranek. :tak: No i w ogóle już ogarnia mnie szał przygotowań. Wczoraj buszowałam na allegro i trochę rzeczy dla maleństwa kupiłam. Odkąd wyciągnęliśmy łóżeczko zaczynam czuć, że to już baaaardzo blisko! :tak::tak::tak:

Zmykam na śniadanko i zabieram się do roboty. Dziś już pewnie nie będę miała czasu na kompa, więc życzę miłego dnia! :tak::-)

Ta pizza to proscizna Kochana:tak::tak::tak:
Wykrecamy numer,zamawiamy no i jemy:-D:-D:-D:-D
Proste prawda:confused:;-)
przepis jak dla mnie genialny;-)

Chomiki jak gryzą to delikatnie tak szczypią ząbkami i nic więcej nie ma się co bać.
szczypią:szok::szok::szok: to jak mnie mój super chomik użarła przez kilka par rękawić w tym skórzane to w plauchu miałam dziury że hej.....to nie było uszczypnięcie...i nie delikatne:no::-p

kerna na kiedy masz termin, pewnie jakos tak 17-18??
ja mam 19-20
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no mi wychodzi jakoś 18-19:tak::tak::tak::tak: ale fajnie, że masz już fotkę.Mi nie dali:no: Pójdę za 2tyg i na pewno wtedy będzie coś więcej widać:tak: Póki co pęcherzyk z czymś w środku:tak:
Witam sie porannie u nas śniegu napadało:szok::szok::szok::szok::szok: i dalej sypie..a przecież już prawie wiosna:baffled::baffled::baffled:
Dobrze, że zakupy sobie zrobiłam to tylko na sankach z małym wyjde niedaleko......

Nocka ok Oliwka obudzila sie kolo 22 a pozniej o 4.30 ale o tej uznala ze sie wyspala i calkiem sie obudzilan No ale byla taka grzeczna ze lazala sobie ,gadala do sienie I wogole zachowywala sie na tym lozku tak cicho i grzecznie ze ja drzemalam sobie i nawet nie wiem kiedy ona usnela Tz wiem ze ponad godzine tak sobie napewno siedziala:-D

Ja mam dzis mega stresa przez tego G
Oli wlasnie wstala

czyli nocka w smie psokojna skoro mala grzecznie sobie lezala:tak::tak:

Dzień Dobry!
Nie poczytam, bo ja tylko na chwilkę. Dziś mnie pracowity dzień czeka :-p
Wczoraj byliśmy z Piotrusiem na tym USG brzuszka, a więc brzuszek i wszystko w nim jest OK. To było już ostatnie badanie zlecone przez naszą doktor, więc jutro idziemy konsultować wyniki i zobaczymy, co nam powie. :sorry2:
Po badaniu pojechaliśmy na zakupy. Przy okazji wstąpiliśmy do biura podróży i zarezerwowaliśmy wycieczkę dla teściów - prezent z okazji 30 rocznicy ślubu. W czerwcu pojadą na Wyspy Kanaryjskie. :tak: Powiem wam, że rezerwacja wycieczki "first minute" to rewelacja - jest 3 razy taniej niż normalnie i jest gwarancja, że cena się nie zmieni, a warunki lepsze od "last minute". :tak:

Na zakupach Piotruś nas rozbroił. :-D Chodził po sklepie ciągnąc za sobą koszyk i nie pozwalał sobie pomagać. Oglądał różne rzeczy i pytał nas, czy może je wziąć. Jak poszliśmy do kasy to ja zabrałam Piotrusia kawałek dalej, żeby go ubrać, a m płacił za wszystko. Jak podszedł do nas to zapytał, czemu wzięłam tą zabawkę dla malucha? A ja :szok::szok::szok::szok: żadnej zabawki nie wkładałam do koszyka. Później jeszcze okazało się, że mamy 3 różne pasty do zębów :szok::szok::szok::szok: Nasze dziecko sprytnie ukryło swoje zdobycze pod paczką pieluch, a przy kasie m myślał, że to ja to wszystko włożyłam :-D:-D:-D:-D No więc tak nas Piotruś załatwił. :-D

Jak już położyliśmy go spać to wynieśliśmy do piwnicy połowę tego sklepu z zabawkami z jego pokoju ;-):-D i przynieśliśmy ubranka, które odłożyłam dla drugiego malucha. A zatem dziś czeka mnie segregowanie i pranie ubranek. :tak: No i w ogóle już ogarnia mnie szał przygotowań. Wczoraj buszowałam na allegro i trochę rzeczy dla maleństwa kupiłam. Odkąd wyciągnęliśmy łóżeczko zaczynam czuć, że to już baaaardzo blisko! :tak::tak::tak:

Zmykam na śniadanko i zabieram się do roboty. Dziś już pewnie nie będę miała czasu na kompa, więc życzę miłego dnia! :tak::-)

no to was Piotrek zalatwil:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dopeiro wzielas sie za pranie ubranke?ja bym chyba az tak dlugo nie wytrzymala:-D:-D:-D:-D

napadało:szok::szok::szok::szok::szok: i dalej sypie..a przecież już prawie wiosna:baffled::baffled::baffled:
.

wisona!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziękuje zdrowe wczoraj miałam wolne pojechalismy do tesciów wyszalal sie na sankach Gabi nie chciala wracac do domu ale cala mokra była i jakos ja zaciągnęlam jak znajde chwile to wrzuce fotki to lece do domowych zajęc bo tez posprzatac musze troche bo ksiądz po koledzie dzis ale moja mam przyjmie bo ja w pracy i mąz też ;-) jeszcze raz Miłego dnia :-)
Awogóle to ostanio nie moge sie wyspać mam nadziej ze nie jestem w ciązy :baffled: tylko te poranne pobudki zeby odwiez męza do pracy :dry:

reklama
Do góry