reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam
Ja tylko na chwilke i zaraz uciekam:tak:Umowilam sie z siorka na zakupki bo wszystko mi sie pokonczylo a pozniej przychodzimy do mnie:-):tak:U mnie dzisiaj zimno bo jak wychodzilam na balkon to bylo -9:szok::szok::szok::szok:
Nic mi sie nie chce bo jestem mega niewyspana :no::no::no:

wiesz, że nawet nie wylukałam?? Kurcze no fakt!!! Natalineczka zapraszam na wrzesień:tak:
Joanna no ciąża to błogosławiony stan;-):-)
jak dla mnie to ten kto powiedzial ze ciaza to stan blogoslawiony chyba nigdy nie byl w ciazy:no::-D:-D:-D:-D
sms od Pati
"tak zyje i wyc mi się chce...Juz mnie to chodzenie przerasta ;( meczy jak cholera...wezcie mnie wyslijce na porodowke!pozdrow i ucauj dziolszki;)"

tak wiec kochane wszytskie chorem-PATI IDZ RODZIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

laski wstwac spiochy jedne!
No bidulka niech juz sie tak nie meczy:no::no::no:jedz juz PATI na porodowke i wykluj ta corunie wkoncu:tak::tak::tak::tak:

Za duzo to laseczki nie napisalyscie:no::-D

MEDEUSKA
Powodzenia u dentysty:tak:

Moje dzieci wlasnie ogaldaja moja legitymacje ubezpieczeniowa i Dominik do mnie mowi;Mama to Ty jak bylas mloda:confused::szok::szok::szok:A Pozniej do Klaudi ;Widzisz jaka mama byla ladna:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Hej, hej.
A gdzie się malinka podziewa?

Boszsz ... znowu pada.:wściekła/y: I ma być coraz zimniej.:dry:

Przez to zimno zabunkrowałam sie w domu i bodajże trzeci miesiąc nigdzie nie wychodzę.:szok::szok: Rano zakupki zrobi mąż, starszyznę tatko odwiezie do szkoły, a ja siedze i tyję.:dry:

Malinka wybacz ale do póki cieplej się nie zrobi nie wyślę ci książki.:no::dry:

Natalineczka GRATULEJSZYN!

Dziś na tvp2 coś bąkali, że mrozy sprzyjają poczeciom.:tak::-D:-D:-D

Hej Kochane. Kubek śpi na szczęście i oby spał co najmniej do 14 :sorry2: zimno dzisiaj strasznie, jest tylko -5 ale wiatr zimny wieje jak nie wiem co :dry: a miałam iść torta zamówić z Kubkiem ale go zostawię w domu :tak: włoski sobie umyłam, jeszcze tylko paznokcie i się pomalować i mogę wychodzić :-D ach te przygotowania :-) zupka zrobiona - ogórkowa dzisiaj, dawno nie jadłam mniam mniam a moja najlepsza :tak::-D a teraz uciekam bo muszę porządek ze zdjęciami zrobić i dać je do wywołania bo wszystko na płytach i aparacie mam a ja tak nie lubię oglądać :sorry2: Tak przeleciałam po łebkach i co mi wpadło w oko to Pati już na porodówkę chce :-D najlepsze na wywołanie porodu to seks :tak::tak: zawsze działa :-D

ja juz po dentyscie

disiaj mnie strasznie bolało jak mi dawała znieczulenie:baffled::baffled::baffled: nooo strasnie- wiadomo ze to nie az taki ból, ale normalnie aż mi łzy pociekły:baffled: zrobiła mi dwie jedynki dzisiaj, w poniediałek bedzie mi rwała kolejne dwa a we wtorek juz najprawdopodobniej szlifowanie jedynek i dwójek pod korony- najpierw mi zrobi cztery pierwsze- a potem jak mi sie zagoją dziąsła po wyrwaniu to reszte:tak:

Hej Kochane. Kubek śpi na szczęście i oby spał co najmniej do 14 :sorry2: zimno dzisiaj strasznie, jest tylko -5 ale wiatr zimny wieje jak nie wiem co :dry: a miałam iść torta zamówić z Kubkiem ale go zostawię w domu :tak: włoski sobie umyłam, jeszcze tylko paznokcie i się pomalować i mogę wychodzić :-D ach te przygotowania :-) zupka zrobiona - ogórkowa dzisiaj, dawno nie jadłam mniam mniam a moja najlepsza :tak::-D a teraz uciekam bo muszę porządek ze zdjęciami zrobić i dać je do wywołania bo wszystko na płytach i aparacie mam a ja tak nie lubię oglądać :sorry2: Tak przeleciałam po łebkach i co mi wpadło w oko to Pati już na porodówkę chce :-D najlepsze na wywołanie porodu to seks :tak::tak: zawsze działa :-D
:-D
zrobiłąś mi smaka na ogórkowa:-p:-p:-p mniam

...

Moje dzieci wlasnie ogaldaja moja legitymacje ubezpieczeniowa i Dominik do mnie mowi;Mama to Ty jak bylas mloda:confused::szok::szok::szok:A Pozniej do Klaudi ;Widzisz jaka mama byla ladna:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D
dowaliła:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
szczypią:szok::szok::szok: to jak mnie mój super chomik użarła przez kilka par rękawić w tym skórzane to w plauchu miałam dziury że hej.....to nie było uszczypnięcie...i nie delikatne:no::-p
Tak kochana szczypią.
Gryzą tylko chomiki syryjskie i angory :-D:-D:-D
Zwykły chomik gryzie po jakimś czasie jak go nie oswoisz.Jak się oswoi to możesz z nim na głowie albo na ramieniu chodzić i nic ci nie zrobi .Mój wbiegał jednym rękawem w wybiegał drugim :szok::-D:-D:-D Klaudia go nauczyła.:-D:-D:-D:-D

Dzień Dobry!
Nie poczytam, bo ja tylko na chwilkę. Dziś mnie pracowity dzień czeka :-p
Wczoraj byliśmy z Piotrusiem na tym USG brzuszka, a więc brzuszek i wszystko w nim jest OK. To było już ostatnie badanie zlecone przez naszą doktor, więc jutro idziemy konsultować wyniki i zobaczymy, co nam powie. :sorry2:
Po badaniu pojechaliśmy na zakupy. Przy okazji wstąpiliśmy do biura podróży i zarezerwowaliśmy wycieczkę dla teściów - prezent z okazji 30 rocznicy ślubu. W czerwcu pojadą na Wyspy Kanaryjskie. :tak: Powiem wam, że rezerwacja wycieczki "first minute" to rewelacja - jest 3 razy taniej niż normalnie i jest gwarancja, że cena się nie zmieni, a warunki lepsze od "last minute". :tak:

Na zakupach Piotruś nas rozbroił. :-D Chodził po sklepie ciągnąc za sobą koszyk i nie pozwalał sobie pomagać. Oglądał różne rzeczy i pytał nas, czy może je wziąć. Jak poszliśmy do kasy to ja zabrałam Piotrusia kawałek dalej, żeby go ubrać, a m płacił za wszystko. Jak podszedł do nas to zapytał, czemu wzięłam tą zabawkę dla malucha? A ja :szok::szok::szok::szok: żadnej zabawki nie wkładałam do koszyka. Później jeszcze okazało się, że mamy 3 różne pasty do zębów :szok::szok::szok::szok: Nasze dziecko sprytnie ukryło swoje zdobycze pod paczką pieluch, a przy kasie m myślał, że to ja to wszystko włożyłam :-D:-D:-D:-D No więc tak nas Piotruś załatwił. :-D

Jak już położyliśmy go spać to wynieśliśmy do piwnicy połowę tego sklepu z zabawkami z jego pokoju ;-):-D i przynieśliśmy ubranka, które odłożyłam dla drugiego malucha. A zatem dziś czeka mnie segregowanie i pranie ubranek. :tak: No i w ogóle już ogarnia mnie szał przygotowań. Wczoraj buszowałam na allegro i trochę rzeczy dla maleństwa kupiłam. Odkąd wyciągnęliśmy łóżeczko zaczynam czuć, że to już baaaardzo blisko! :tak::tak::tak:

Zmykam na śniadanko i zabieram się do roboty. Dziś już pewnie nie będę miała czasu na kompa, więc życzę miłego dnia! :tak::-)
Dobrze,że wyniki dobre .
Piotruś niezłe zakupy sobie zrobił :-D:-D:-D:-D
Widzę,że syndrom wicia gniazda się odezwał.:tak::-D:-D:-D

jak dla mnie to ten kto powiedzial ze ciaza to stan blogoslawiony chyba nigdy nie byl w ciazy:no::-D:-D:-D:-D

:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam.
Ja tylko na chwilkę.Poczytałam po łebkach :-(
Właśnie wróciłam z wypożyczalni sprzętu sportowego.
Załamka.
Załamka :dry::dry: wypożyczenie sprzętu dla nas na obóz to 500 zł .bez kasku dla małego :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::baffled: z kaskiem wyjdzie 560:szok::szok::baffled::baffled::baffled:
Idę po małego do szkoły.
Postaram się zajrzeć wieczorkiem

Do góry