reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

No właśnie:-):-):-)
Jak Tomek zaś zacznie swoje manewry to zamiast gorącego sexu będzie znów gorąca kłótnia...z mojej winy niestety bo najłatwiej wyładować się na mężu:zawstydzona/y:

reklama
Ja cały czas karmię piersią i tak to nic nie dało więc dziewczyny nie przejmujcie sie wcale tym, że karmicie butelką wasze dzieciaczki beda tak samo zdrowe jaki te od piersi, albo i bardziej :-)
Oj widzisz a mi lekarka powiedziala ze nie dosc ze maly zlapal chorobe ode mnie bo rodzilam i bylam na maxa chora to to ze nie karmie dodatkowo go oslabia bo to dla niego jak lek i mialam dola na maxa. Nie lamie sie juz i trzymam za wasze dzieciaczki tez kciuki niech wszystkie zdrowe beda bo porazka z tymi chorobami.
Lorelei ja tez bylam sama bez narzeczonego bo na 10 tyg wyplynal jeszcze 7 bedzie w morzu i tez mialam dola wszyscy rodzinami odwiedziny a ja prawie w jakas depreche wpadlam ale juz teraz musi byc dobrze. Inhalator jest dobry na amxa rozrzedza wydzieline potem zakroplisz nawet zwykla sola kropelke i sciaga sie elegancko z noska a tak ani ruszy. Widze ze z tym antybiotykiem to mialam farta ze nam nie podali a ten Twoj lekarz to jakis idiota takie zastrzyki dac dziecku i jeszcze czlowiek placi za wizyty prywatne zeby bylo dobrze szkoda gadac.

Zgadzam się:tak:
Wiecie czemu ja karmię piersią:-) Z lenistwa:-):-)
Bo teraz jak Tomek tekie cyrki w nocy robi to jak już naprawdę nie wiem co zrobić to biorę go do łóżka daję cyca i zasypiamy:zawstydzona/y::tak:
A w dzień to czasami miałam takiego nerwa że chętnie dałabym butelkę...bo wtedy wie się że dziecko się najadło a nie tak jak miałam na początku..jeden cyc drudi i znowu pierwszy bo mały cały czas wrzeszczał! Ale powoli mu przechodzi i wystarczają dwa;-):-)

A ja dziś zrobiłam się na bóstwo ( czytaj wzięłam długi prysznic połączony z goleniem):-) i jeżeli mały znów szybko zaśnie to może w końcu będzie jakieś bara bara:-D
Bo już 2 miesiące po porodzie...nie wspomnę że nie pamiętam kiedy kochaliśmy się w ciąży:zawstydzona/y: tabletki biorę więc nie ma na co czekać!
Tylko na chęci:-)

No właśnie:-):-):-)
Jak Tomek zaś zacznie swoje manewry to zamiast gorącego sexu będzie znów gorąca kłótnia...z mojej winy niestety bo najłatwiej wyładować się na mężu:zawstydzona/y:
skąd ja to znam:tak:
ja też planuję dzisiaj małe conieco bo mąż ma jutro urodziny a idzie na nockę więc musimy dzisiaj:tak:
zrobię kolację i może coś będzie
a co do golenia to ja się wczoraj zebrałam:tak:

Ja tez stosuję maseczki, w szpitalu chodziłam w nich cały czas bo taki mały pokój i wydawało mi sie ze te zarazki rozsiewam wszedzie. Natomiast w domu niestety ciągle zapominam je zakładać i przypominam sobie dopiero jak mała już ciągnie z piersi :-(
Trzymam kciuki aby Danielek był zdrowy bo chore maleństwo to chyba najwiekszy koszmar matki. A ty tez szybko wracaj do zdrowia :-)
Kurna ja maseczke mialam od porodu przez 2 tygodnie koszmar goraco w tym szpitalu ja chora i ta maska jeszcze no i jak trafilismy do szpitala z tym zapaleniem ordynator mial obchod i mi mowi ze ta maseczke to moge zdjac i wywalic bo ona malego i tak nie uchronila i jakos matka ktora ciagle jest przy dziecku nie jestem w stanie go uchronic maseczka jak sie ma zarazic to sie zarazi;/

Kurna a ja mam do was pytanie bo chcialam sobie pocwiczyc juz te miesnie kegla podczas sikania chociaz jestem 3 tyg po porodzie no i siadam na kibel sikam i wstrzymac chce a tam dalej leci normalnie to ja znow a tu nic leca siuski normalnie kurde moze cos mi tam zle zrobili i moczu nie trzymam hmmmmmmm???

reklama
Kurna a ja mam do was pytanie bo chcialam sobie pocwiczyc juz te miesnie kegla podczas sikania chociaz jestem 3 tyg po porodzie no i siadam na kibel sikam i wstrzymac chce a tam dalej leci normalnie to ja znow a tu nic leca siuski normalnie kurde moze cos mi tam zle zrobili i moczu nie trzymam hmmmmmmm???

ja te miałam z tym problem na początku i samo przeszło
Ciekawe która znas jutro napisze zę sexik się udał:-)
ja miałam dzisiejszej nocy 2 razy:-D

Do góry