reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej Kochane jak się macie w tą mroźną sobotę???Ja wczoraj miałam wizytę i jestem zła!!!Nie zrobił mi USG bo stwierdził, że nie ma potrzeby, tylko sprawdził tętno, o zwolnieniu z pracy nie ma mowy!!!!:wściekła/y:A do tego mi powiedział, że za szybko tyję!!!Więc to już w ogóle dowalił!!!Zastanawiam się nad zmianą lekarza!!!!

cobra w szoku jestem:szok: matko uważaj na siebie, bo to naprawdę może się źle skończyć...jak skończą się pieniądze, to zacznie sprzedawac co się da:shocked2:musisz pomyśleć o sobie i dziecku, zabezpieczyć się jakoś:tak:z drugiej stronyto tez choroba, więc nie wiem czy łatwo będzie go z tego wyrwać...musiałby sam zrozumieć, a wydaje mi się że do tego daleko...więc może jak radzily dziewczyny-terapia wstrząsowa??? może się opamięta gdy zrozumie że może Was stracić:confused: Trzymam kciuki żeby udało Ci się to jakoś rozwiązać

Hej Kochane jak się macie w tą mroźną sobotę???Ja wczoraj miałam wizytę i jestem zła!!!Nie zrobił mi USG bo stwierdził, że nie ma potrzeby, tylko sprawdził tętno, o zwolnieniu z pracy nie ma mowy!!!!:wściekła/y:A do tego mi powiedział, że za szybko tyję!!!Więc to już w ogóle dowalił!!!Zastanawiam się nad zmianą lekarza!!!!

z tego co widzę po Twoim suwaczku to jesteś prawie w połowie ciąży, a co z USG połówkowym, masz mieć je na kolejnej wizycie?przecież mógł ci je zrobić wczoraj :wściekła/y:mój lekarz nie czekał do równych 20tyg, bo stwierdził,ze jakieś wady wrodzone np serca widać już po 18tyg, a co do zwolnienia toz tego co pisałaś nie masz wcale lekkiej pracy i powinnaś już uważać, więc nie rozumiem dlaczego Ci nie dał, ja nie mam ciężkiej pracy, ale kontakt z dużą ilością osób i to juz był wystarczający powód,żebym poszła na zwolnienie
A przepraszam ile przytyłaś? ja na początku stycznia miałam 8kilo na plusie, więc teraz pewnie już więcej i lekarz mi nic nie mówił,ze to za duzo

czesc dziewczyny jakos tak szybko dzisiaj czas leci ze nawet nie mam kiedy WAS poczytac u nas zimno brrrr
ale bylismy na spacerku i troszke odswieżyłam mózg hi hi

sobota ale widze ze cos sie dzieje na forum :)
wieczorkiem Was doczytam buźka

z tego co widzę po Twoim suwaczku to jesteś prawie w połowie ciąży, a co z USG połówkowym, masz mieć je na kolejnej wizycie?przecież mógł ci je zrobić wczoraj :wściekła/y:mój lekarz nie czekał do równych 20tyg, bo stwierdził,ze jakieś wady wrodzone np serca widać już po 18tyg, a co do zwolnienia toz tego co pisałaś nie masz wcale lekkiej pracy i powinnaś już uważać, więc nie rozumiem dlaczego Ci nie dał, ja nie mam ciężkiej pracy, ale kontakt z dużą ilością osób i to juz był wystarczający powód,żebym poszła na zwolnienie
A przepraszam ile przytyłaś? ja na początku stycznia miałam 8kilo na plusie, więc teraz pewnie już więcej i lekarz mi nic nie mówił,ze to za duzo
Przytyłam nie cale 6 kg

a powiem Wam,że u mnie nastąpiła mała rewolucja, bo moja teściowa po ponad pól roku nie odzywania się do Nas przemówiła i nawet doszło do naszego spotkania i co jest najlepsze oboje z mężem uslyszeliśmy słowo przepraszam z jej ust :-):tak:nadal jestem w szoku,ze to się wydarzyło
To miło, że jednak teściowa chce utrzymywać kontakt :-) mam nadzieję, że przepraszam było szczere i poprawią się wasze relację :tak:

mam mega spiecie z mezem... znowu mu sie tryb hazardzisty zalaczyl,nie wiecie czy sa spotkania takie jak AA ale hazardzistow? ja juz nie daje rady psychicznie.
z kasy z wesela przegral 7.5tys, dowiedzialam sie o tym za pozno aby cos z tym zrobic,teraz wzial kredyt 2tys ktore przegral wczoraj, co mc wyplata 2500zl tez zostaje w automatach .dziewczyny nie mam na to sily, ja mam w portfelu 3polskie skur** zlote, nie mam na lekarza,na badania na nic. musialabym pracowac 31 dni w miesciacu po 9godzin zeby miec 1500zl zarobione,a on sobie w dwie godziny wyda pare tys. :no::no::no: eh.do dupy to zycie moje jest.
Weź dziewczyno coś z tym zrób! Nie możesz dać się tak traktować! Skoro nie masz nawet na lekarza i badania to musi być naprawdę źle... nie masz na co czekać działaj tak jak dziewczyny pisały, bo sie wykończysz psychicznie!

Hej Kochane jak się macie w tą mroźną sobotę???Ja wczoraj miałam wizytę i jestem zła!!!Nie zrobił mi USG bo stwierdził, że nie ma potrzeby, tylko sprawdził tętno, o zwolnieniu z pracy nie ma mowy!!!!:wściekła/y:A do tego mi powiedział, że za szybko tyję!!!Więc to już w ogóle dowalił!!!Zastanawiam się nad zmianą lekarza!!!![/QUOTE]
A dostałas chociaż skierowanie na usg połówkowe? Skoro przytyłas 6 kg to raczej całkiem normalnie, wiec nie wiadomo o co sie czepia... może lepiej zastanów się nad nowym lekarzem :tak:

Własnie wrócilam z ogladania wóżków i tak jak skołowana byłma wczoraj tak jestem dalej, dobrze, że chociaż ja na żywo zobaczyłam:tak:

paulka - moze do rozwiązania to w ogóle twoja teściowa bedzie jak miod:tak:
Klementinka
- a duzo tych grzechow miałas, hihih;-):cool2::cool2:
cobra - o matko, co za facet, a ile ona ma w ogole lat??? zachowuje się jak jakis niedopowiedzialny gówniarz, niestety to już pewnie jest uzaleznienie i skonczy się tym, że zacznie z domu rzeczy wyprzedewać, jak teraz nie masz na lekarza to co dopiero po porodzie kiedy wydatki bedą wieksze, musisz poważnie z nim porozmawaic, zagrozic odejsciem, moze pomoze, zrobic rozdzielność jak dziewczyny radzą, bo pewnego dnia jakieś ciemne typy do ciebie po długi się zglosza:szok::szok::szok: trzymaj się mocno!
lenadtr - co to za lekarz:szok:, wydaje mi się ze 6 kilo to nie jest tak strasznie duzo, i jeszcze tego zwolnienia ci nie dal:szok::szok:, a polowkowe kiedy zaplanował??

reklama
heja :-)
na czcza nie trzeba być tak mi mówiła położna (najlepiej zjeszć kawałek chleba z masłem i gorzką herbatę wypić) i po godzinie jeszcze raz kłują:-(
Ooo a mi mówili, że na czczo. W poprzedniej ciąży też tak robiłam, ale mi to nawet smakowało bo ja wtedy fazę na słodkie miałam :-D

Ja zachcianek nawet nie mam ale wystarczy że ktoś o czymś wspomni tak jak dziś Wy o pesto, gofrach, lodach - nie ma bata, muszę to zjeść bo inaczej pogryzę ze złości ściany.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja też ogólnie zachcianek nie mam ale lody to mi wyjątkowo dobrze wchodzą. Nigdy w zimę nie jadam a teraz mogłabym codziennie, mniaaam.:tak:

zdec pesto to zmiksowana bazylia z roznymi dodatkami (czosnek, orzechy wloskie lub piniowe, troche oliwy z oliwek') lub wersja druga zmiksowane suszone pomidorki

proste danie a jakie pyszne
chyba wiem co bedzie jutro na obiad:tak:

a mnie cos wzielo i wlasnie wsadzilam babe cytrynowa do piekarnika
wrzućcie jak możecie ten przepis na pesto dokładnie. A ja dzis upiekłam Murzynka :sorry2:

Cześc dziewczyny,

wczoraj poł dnia w necie ogladałam wózki, az mnie głowa rozbolala i najlepsze w nocy mialam sen ze byl jakis egzamin i wykladowca kazał mi wymienić 2 marki polskich producentow fotelikow samochodowych i jednego szwedzkiego:szok: no te polskie jakos wymyśliłam a ten szwedzki to powiedziałam, ze Ikea:-D:-D i on potwierdzil, że rzeczywiscie Ikea tez produkuje:szok::szok:, dostalam 5 pkt za odpowiedz:-):-), ja juz chyba wariuje:)
miłego dnia kochane:tak::tak:
he he he, niezły sen miałaś :tak:

Właśnie upiekłam ciasto czekoladowe z colą
ciekawie brzmi hmmmm

mam mega spiecie z mezem... znowu mu sie tryb hazardzisty zalaczyl,nie wiecie czy sa spotkania takie jak AA ale hazardzistow? ja juz nie daje rady psychicznie.
z kasy z wesela przegral 7.5tys, dowiedzialam sie o tym za pozno aby cos z tym zrobic,teraz wzial kredyt 2tys ktore przegral wczoraj, co mc wyplata 2500zl tez zostaje w automatach .dziewczyny nie mam na to sily, ja mam w portfelu 3polskie skur** zlote, nie mam na lekarza,na badania na nic. musialabym pracowac 31 dni w miesciacu po 9godzin zeby miec 1500zl zarobione,a on sobie w dwie godziny wyda pare tys. :no::no::no: eh.do dupy to zycie moje jest.
smutne to co piszesz, ale tak jak dziewczyny myslę, że najważniejsze jest to żeby chciał to zmienić bo same spotkania/terapie nic nie dadzą niestety :-( mam nadzieję, że mąż się w końcu opamięta

u nas zimno brrrr
ale bylismy na spacerku i troszke odswieżyłam mózg hi hi
ja dziś rano koło 7 poszłam po zakupy i tak mi to dobrze zrobiło, że cały dzień miała powera do sprzątania :-)

gosiagro można dostać kręćka z tymi wózkami :tak::tak:

Lecę zobaczyć to ciasto z colą ;-)

Do góry