reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja w niedzielne przedpołudnie
Foteczki śliczne aż miło było popatrzeć
Poza tym dzisiaj wybieramy się na zakupy bo znudziło mi się już samej wszystko znosić do domu na tygodniu:wściekła/y::wściekła/y:
Miłej niedzieli życzę:-):-)

reklama
Moja Oliwka znowu siedzi przy puzzlach :tak::tak::tak::tak::tak: strasznie polubiała ukłać a ja się z tego cieszę bo ćwiczy pamięć :tak::tak::tak:

już jej zamówiłąm nowe puzzle przez allegro bo te co ma to ukłąda migusiem :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Obiecane fotki z porannych harców z chomikiem:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC00446.jpg
    DSC00446.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC00448.jpg
    DSC00448.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC00449.jpg
    DSC00449.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC00462.jpg
    DSC00462.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC00463.jpg
    DSC00463.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC00467.jpg
    DSC00467.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 39
ANACONDA i madra decyzja z tymi zakupami :-)
AGNES oli widze zadowolona z chomiczka I jej on nie gryzie bo nie doczytalam ??????

Oli zasnela przy mleczku o 11.30 G patrzy na tv ja przed kompem czyli normalnie :-)

AGNES oli widze zadowolona z chomiczka I jej on nie gryzie bo nie doczytalam ??????
z chomikiem jest juz lepiej.trochę jeszzce gryzie ale tylko w klatce,tak jakby bronił swojego terytorium a jak się go wyciągnie poza klatkę w tedy grzeczny jak aniołek ,i nie gryzie.ale raz dziś uszczypnął Oliwkę delikatnie :-D:-D:-D:-Dale powiedziała ze nie bolało :-D:-D:-D:-D:-D
ja sie wycwaniłam żeby go wyciągnąć i żeby mnie nie ugryzł to wsadzam mu kołowrotek i on wie że ma do niego wejść ze go wyciagne i jak wejdzie to go w nim wyciagam i nie jestem pogryziona :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam się.Widzę, że na wszytkich znajdzie się sposób wychowawczy:tak: Chomik fajniusi, Olwika widzę zadowolona:tak: Będzie się uczyć opieki nad stworzonkami;-)
Ja mam mdłości i jakby tylko było można to nic bym nie jadła:no: no ale mus. Michał non stop za tatą chodzi i nie pospał nawet w dzień, też pewnie daltego. Szkoda że dzis ostatni dzień. M wszędzie ma jakieś blizny, rany....palec wybity i poparzoną skóre na twarzy:no: no tragedia co oni tam wyczyniają. Dziura w ręce bo mu jakiś rozżarzony kawałek metalu spadł i przytopiło rękawicę do skóry:dry::dry::dry:...szkoda gadać. U nas tak słońce fajnie świeci, że wybierzemy sięna spacerek po obiedzie. Na szybko gotuję pomidorową bo większość zapachów mi przeszkadza:sorry2:

dowikla a po czym stwierdziłaś że Oliwka grzeczniutka?????:sorry2:
kochana pozory :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
choć przyznaję że dzis była grzeczna wyjątkowo :tak::tak::tak::tak:
Jak to po czym:szok::confused:Na zdjeciach to jak aniolek grzecznie je i sie bawi:tak::tak::tak:
Ty matka chyba przesadzasz
dokładnie równy rok różnicy,dokładnie ten sam dzień 23 styczeń :tak::tak::tak::tak::tak: ale różnica :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale roznica:szok::szok::szok::szok:
Jak ja znajde jakies takie foteczki do porownania to Wam wstawie tez
luna ale płyty DVD a nie CD :tak::tak::tak::tak:
jedna płyta ma przecież 4,7GB to jest mnóstwo miejsca a jedno zdjęcie przeciętnie ok 2 czy 3 MB.a w jednym GB ile się MB mieści????? a tu jedna płyta prawie 5GB a dwie to 10GB to patrz ile miejsca:tak::tak::tak::tak: i naprawde mnóstwo zdjęć :tak::tak::tak::tak::tak:

u mnie dziś rano [po 8.00 -19C :szok::szok::szok::szok::szok:
masakra :tak::tak::tak::tak:

dzisiejsza noc ma byc jeszce mroźniejsza i najgorsza czyli jak będę szła jutro do pracy to będę miaął na bank -20C jak i nie więcej.nie wiem ajk ja to przeżyję :no::no::no::no::no::no:

Oliwka dziś rano super bawiła się z Pyśką,póxniej wrzucę kolejne fotki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Twoj chomik to tez Pysia:confused:Nasz ostatni to tez byl Pysia i byla cuuudowna:tak::tak::tak:Taka malutka,bialutka:tak::tak::tak:

Tez slyszalam ze teraz ma byc najzimniejsza noc a pozniej niby ma sie troszke ocieplic i oby sie ocieplilo:tak::tak::tak::tak:

Do mnie rano przyszli znajomi,a pozniej moj Tata z torcikiem wiec bylo fajnie:tak:Dziewczynki juz spia a Dominik mnie wola bo chce herbate wiec lece Jemu zrobic i mam zamiar troszke posiedziec:tak::tak::tak:
Na obiad robie spaghetti ale juz widze ze wyjdzie mi bardzo duzo:tak::tak::tak:

witam sie niedzielnie
wpadłam na chwile zeby nie bylo gadania:-p:-p:-p:-D:-D:-D
w piatek byłam u mamy a wieczorem juz nie mialam siły do kompa zagladac.w racji mrozu i weekendu mam męza w domu.wczoraj cały dzien siegdzieismy w domu,dziewczyny były z pol godz na specerzea ale ja w tym czasie sprzatałam.pozniej wpdała siora z męzem i bratowa i pojechali ok23 wiec poszłam spac.
teraz p akurat polecial na zakupy bo wczoraj wszytskiego nie kupil to korzystam:-D:-D:-D:-D
na pewno zajrze wieczorem na dluzej.:tak::tak::tak::tak:
u nas prawdzowe MROZY!!!!!!!!!!!!!!!
q nocy było -25 o 7 rano -23!!!!!!!!!!!!!!!!
poki słonce mi w dzien nie wlazłąo na termometr było -15!czuc ten mroz w cieniu.!dzis ma byc jeszcze zimniej!!!!!
najblizsze 2-3dni Paulina do szkoły nie idzie bo bylby problem z transportembo diesle zamarzaja,a małej na 1,5godz do wozka w -15 nie wsadze:no::no::no::no::no::no:
Paulina ma troche kataru zreszta,chyba p jej sprzedal.

dzis siedzimy w domu bo Weronika miala wieczorem wczoraj 37,5 wiec mimo zejest piekne słonczko to sie jakos pomecze z nimi w domu:baffled:

we wtoerk musze leciec na sciagniecie szwow i musze kogos do opieki zalatwic tyko nie wiem kogo:baffled::baffled:
wiecei co jak mi zlazla opuchlizna (prawie do konca) to dopeiro zobaczylama jakiego mam wielkiego juz zoltego sieniaka!!!!!!!!!!!!normlanie jakby w gebe dostala ostro.miejscacmi sine ,straszny krwiak mi sie zrobil,i jeszcze zgrubienie do tego nadal mam.
a dzis mi kawalek petelki od szwu wylazalo jak zeby mylam,ciekawe czy da sie ten szew wysviagnac....

sorki ze ja tak o sobie ale poczytam wieczorem bo teraz lece robic obiad!

powiedzcie czy Pati juz urodzila

Hej lasencje,nad morzem mrozi popisowo ,fakt,że z Anabuby MROZAMI:-D nie mam sie co równać ,ale w nocy znowu było -15 a w dzień-10 trzyma:baffled:
Pisałam wczoraj z Malinką ,która kontaktowała sie z Patrysia ,ze w dwupaku jeszcze,a zła Patrysia jak osa ,ze jeszcze chodzi,mówi ,ze jak do 29 nie urodzi to idzie na wywołanie.
Agnes to ,ze zdjęcia zajeły tylko 2 płytki to niewiarygodne:-Da Oliwka jest śliczna jak zawsze:tak:a chomik widzsz-tresowana bestia:-D
Kerna niedawno zajadałaś sie ogórkami ,a teraz na brak apetytu cierpisz-no ciąża:-D
coś tu jeszcze chciałam pisac ,ale nie pamietam ,bo mnie K pogania,film mamy na kompie oglądać PA

reklama
OLI pospala 2 godziny i wstala z usmiechem na twarzy Teraz skonczylismy obiadek Oli zjadla prawie caly swoj rosolek i teraz wciagnela 2 kluchy :-)
Ubieramy sie i idziemy do znajomych U nas slonecznie ale mroznie -9
ANABUBKA no to weekend udany i zlecial na leniuchowaniu :-)
Ja jutro musze z Oliwka jechac autobusem przed 7 rano do katowic do szpitala na pobranie krwi I droga jest dosc uciazliwa I juz sie boje tych minusow rano No ale nic ubore ja bardzo ale to bardzo grubo i moze nie zmarznie Postaram sie aby pila cieple :-)

Dobra spadam bede wieczorem

KERNA moj jak pracuje to tez jest non stop poszkodowny Non stop cos mu sie w tej robocie stanie :-(

Do góry