Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.. ktorego sie strasznie boje. 

WitamyDzień dobry Lutóweczki :-) jesteśmy już w domku więc grzecznie się melduję i pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i oczywiście wracam do obowiązków:-) paaa

Super ze dziewczynki już w domku....jak znajdziesz czas to zdawaj relacje na bieżąco jak rosną i co się u was dzieje...no i fotki fotki fotki 

agaB jeszcze raz gratuluję!Na pewno masz dużo zajęcia przy malutkich ,trzymaj się i bądź dzielna mamusiaDzień dobry Lutóweczki :-) jesteśmy już w domku więc grzecznie się melduję i pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i oczywiście wracam do obowiązków:-) paaa

W piątek mieliśmy gości - dziadkowie przyszli na tort do mojego Lolka. Wczoraj była zabawa dzieciaków, a wieczorem zwaliła się szwagierka ze swoją dużą rodzinką na tort, a dzisiaj właśnie wróciliśmy z urodzin Lolka kolegi... Padam na pysk.Ja tez mam anemie i biore zelazo 3 razy dziennie a i tak anemia taka sama nic sie nie poprawia. Ale ja sie tym zbytnio nie martwie bo w pierwszej ciazy tez mialam i maly urodzil sie zdrowy a anemia po porodzie zniknela.
Tylko u ciebie jeszcze dodatkowo ta infekcja :-(
Dzień dobry Lutóweczki :-) jesteśmy już w domku więc grzecznie się melduję i pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i oczywiście wracam do obowiązków:-) paaa
Kochana ilosc wchlanianyvh przezemnie w pokarmach składników pomagajacych przyswic zelazo jest masakryczna. A wyniki w dół
MisiaM ja mam anemię od 4 miesiąca ciązy, hemoglobina poprawiła mi się dopiero jak zaczęłam jesć do tego żelaza wit. C (z owoców i warzyw) wcześniej strasznie szybko w dół leciała