madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Mam pytanko czy jak nie mam nospy to moge wziąsc scopolan jak mnie brzuszek boli czy krzyże?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to już końcówka... luty krótki, szybko zleci, ale fakt, samopoczucie coraz cięższe...Hej kochane nie wiem comi dolega czy moze jakas depreche zalapalam nic mi sie nie chce ,nie chce mi sie pisac czytam wszystko co piszecie na nic nie mam sily ,tylko spie i jem spie i jem ,wszystko mnie boli krocze ,pachwiny nawet z tylu pod tylkiem po obu stronach ,wstac z lozka to masakra ,nawet jak chodze to wszystko takie obolale .Mala wczoraj tak mnie kopala ze caly lewy bok oboloaly ,dzisiaj kopie ale juz nie tak dzikojestem jakas nie do zycia nie mam na nic sily nawet reka ruszyc .Moze to ta pogoda pada snieg i deszcz
ech ide dalej lezec i spac :/