reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej kochane nie wiem comi dolega czy moze jakas depreche zalapalam nic mi sie nie chce ,nie chce mi sie pisac czytam wszystko co piszecie na nic nie mam sily ,tylko spie i jem spie i jem ,wszystko mnie boli krocze ,pachwiny nawet z tylu pod tylkiem po obu stronach ,wstac z lozka to masakra ,nawet jak chodze to wszystko takie obolale .Mala wczoraj tak mnie kopala ze caly lewy bok oboloaly ,dzisiaj kopie ale juz nie tak dziko :)jestem jakas nie do zycia nie mam na nic sily nawet reka ruszyc .Moze to ta pogoda pada snieg i deszcz :(ech ide dalej lezec i spac :/

Kamikaa ja w takich chwilach jem czekolade ;-) i ostatnio mialam podobnie, trzymalo mnie 4 dni. Jakies zachwianie hormonalne chyba.

Maborka duzo zdrowka dla synka i cierpliwosci dla Ciebie i meza. Wiesz moze ile wazy Szymus? Masz moze jakies fotki?

Dziewczyny co wy na to by zaczac nowy watek ze zdjeciami maluszkow? Ja wiem ze dopiero jest tylko jeden smyk, ale niekotre z mam maja juz dzieci i tez moze chcialaby sie nimi pochwalic? Na sierpniowkach 06 mamy watek " A ja rosne i rosne..." ze zdjeciamy dzieci, moze u nas czas na taki watek? oczywiscie tytul zalezny od was.

Hej kochane nie wiem comi dolega czy moze jakas depreche zalapalam nic mi sie nie chce ,nie chce mi sie pisac czytam wszystko co piszecie na nic nie mam sily ,tylko spie i jem spie i jem ,wszystko mnie boli krocze ,pachwiny nawet z tylu pod tylkiem po obu stronach ,wstac z lozka to masakra ,nawet jak chodze to wszystko takie obolale .Mala wczoraj tak mnie kopala ze caly lewy bok oboloaly ,dzisiaj kopie ale juz nie tak dziko :)jestem jakas nie do zycia nie mam na nic sily nawet reka ruszyc .Moze to ta pogoda pada snieg i deszcz :(ech ide dalej lezec i spac :/
to już końcówka... luty krótki, szybko zleci, ale fakt, samopoczucie coraz cięższe... :tak: taki to już z nas inkubatorek...

co do lekarstw to się nie znam madzia

a puder przy synku używałam dość dużo, jakoś fajną skórę miał po nim. Za to oliwki nie używałam bo mi ciuchy śmierdziały po niej, mimo, że pachniała w butelce.

Słuchajcie, mam pytanie. Dzisiaj zaczęło mnie tak dziwnie bolec między nogami, nie wiem do czego to porównać, chyba tylko do otarcia po niedelikatnym badaniu wziernikiem. Nie wiem co to jest. Taki dyskomfort. Miała któraś z Was coś takiego?

Ale mnie lekarka nastraszyła ostatnio....:szok:cisnienie miałam 145-90 dwa raz ale ja to mam syndrom białego fartucha. Przy kazdej wizycie cisnienie mialam o 127, 126 a tu takie boom. Chciała mnie do szpitala wysłac...no to chwila gadu gadu co tu mi jeszcze potrzeba dla maluszka i cisnienie spadło....:) na 126/86:))))
Ale czasem czuje podwyzzszone i mnie to martwi...:-(

Czekolada tez nie pomaga nic nie pomaga.Z kad takie zachwiana przecierz ciesze sie i czekam na mala ,wszystko dla niej gotowe ,kocham ja nad zycie ,w doku cieplo ,lodowka pelna nie mam na co nazekac a tu takie fazy :/Od 2 dni czeto twardnieje brzuszek tak leciutko pobolewa ,jest taki obolaly i nie raz mi tak zle tak jak bym za duzo zjadla i mnie muli :(Dobrze ze we wtorek wizyta u gina

co do pudru to tez kupiłam ale położna powiedziała że aktualnie sie tego nie stosuje szczególnie u dziewczynek ze względu na jakie badania o podwzonym ryzyku raka narzadów płciowych

Kamikaa - hormony! Na to niestety nic nie poradzimy. Trzeba poczekac aż przejdą. A co do bóli, które opisujesz to pociesze Cie, ze ja mam takei non-stop od połowy listopada :tak:

reklama
hej laski, u mnie pracowita niedziela, bo miałam swoją szkołe :-) ale fajnie było, bo ja to bardzo lubię :-)
MABORKA- życzę Ci dużo siły i wiem, że wszystko bedzie dobrze!
CZARNUSZKA- fajnie, że się odezwałaś, oszczędzaj się!
MŁODA MAMUSIA- dobrze, że jesteś pod stałą opieką!

echhh, jak fajnie teraz spokój i cisza w domu, naprawdę można odpocząc :tak: pewnie powinnam sie delektować teraz tymi chwilami, bo jak się dziecię pojawi, to może być różnie ;-)
ale, mimo wszystko, mam nadzieję, że nasze dziecko nie bedzie sie darło cały czas i też da sie nam zrelaksować ;-)

Do góry