reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No to pieknie:tak::tak::tak:
I mala niezle podrosla-super
Wiedziala do kiedy ma poczekac zeby mieli wspolne imprezki;-):-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SEWKA
no super podrosla:tak:
Teraz wspolna bibka:-D
Ja dloaczam sie do zyczonek
No to super
Teraz niech szybciutko wyjda do domku i niech nam zdaje cala relacje:tak::tak::tak:
oj takkkk
fotki fotki:tak::tak:
MH nie nie wiemy tzn juz wiemy a kiedy???dziś???a dziś jej sewi nie ma przypadkiem urodzin?zaraz sprawdze w ściądze:tak:
a do mnie zadzwoniła szefowa co do kasy od niej to mamy do pogadania bo faktycznie cos jej wyszło ze za mało mi dała:confused:ciekawe ile za mało wg niej:baffled:a od 1 lutego jak dobrze pójdzie przeniesie mnie na przychodnie na pomorzany była bym tam sama od 18 do..az zrobie tzn 2-3 godzinki i weekendy wolne:tak:kasa mniejsza bo 600zł ale ja juz jej dawno mówiłam że mi zależy na choćby 2 wolnych weekendach w m-cu a tu pracowałbym dużo mniej bo jeden weekend to 24 godziny pracy no i kasa mniejsza niby ale spokojniej i duzo mniej pracy no i te weekendy dla moich kochanych:tak::tak::tak:

no to fajnie ze wkoncu sie szefowa odezwala:tak:sama jestem ciekaw ile Ci doplaci.A z ta zmiana to fajnie ze bedziesz miala 2weekendy wolne:tak: wiecej czasu spedzisz z rodzina:-)

MH a ja ci wróżę jedno twoje dziewczyny za 2 m-ce dadzą ci moc rzespanych nocy:-D:-D:-D
moje dziecię spało 40 minut:baffled:oj będzie marudny do tego kupy cuchnące i znów ząb wychodzi:cool2:

Tak jest;-):-D:-D:-D:-D
Ja niedlugo zmykam bo powoli nie poznaje swojego mieszkania:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-Dsajgon:-D
?Ja też odpadam :sorry2: PaPa :tak:

Proroku Malinko, a mi co wywróżysz ;-):-)
papa
No to do pozniej laseczki:-)
milego popoludnia
MH a ja ci wróżę jedno twoje dziewczyny za 2 m-ce dadzą ci moc rzespanych nocy:-D:-D:-D
moje dziecię spało 40 minut:baffled:oj będzie marudny do tego kupy cuchnące i znów ząb wychodzi:cool2:
:-D:-Dale extra wrozba:-D
upssss MH nieprzespane noce a Ty teraz zabkowanie:-D

Ja uciekam bo musze rosolek odgrzac i szykowac sie na miasto bo na 16 jade do kolezanki na kawke a miala urodzinki wiec jakis prezencki musze kupic:sorry2:
Dodam ze jeszcze w szlafroku chodze:-p

reklama
Patrysia urodziła wiecie :confused: :tak::tak::tak:

Ale super ,tym bardziej ,ze dziś i Sewka urodziny,normalnie świetnie sie złożyło!!!!:-D:-D
MH nie nie wiemy tzn juz wiemy a kiedy???dziś???a dziś jej sewi nie ma przypadkiem urodzin?zaraz sprawdze w ściądze:tak:
a do mnie zadzwoniła szefowa co do kasy od niej to mamy do pogadania bo faktycznie cos jej wyszło ze za mało mi dała:confused:ciekawe ile za mało wg niej:baffled:a od 1 lutego jak dobrze pójdzie przeniesie mnie na przychodnie na pomorzany była bym tam sama od 18 do..az zrobie tzn 2-3 godzinki i weekendy wolne:tak:kasa mniejsza bo 600zł ale ja juz jej dawno mówiłam że mi zależy na choćby 2 wolnych weekendach w m-cu a tu pracowałbym dużo mniej bo jeden weekend to 24 godziny pracy no i kasa mniejsza niby ale spokojniej i duzo mniej pracy no i te weekendy dla moich kochanych:tak::tak::tak:
Malinka to super by było,po1)jak ci kaskę odda ,a po
2),ze dostałabys lepszą fuche z wiekszą ilościa wolnego ,a róznica w kasie jak za wone weekendy wychodzi nieduża w sumie.
Malinka sprawdzian twego wrózbiarstwa:-D czy ciocia madziula będzie miała kiedyś 3 dzidziusia???:-D

A ja sobie poprasowałam ,czego nie cierpię i nie znoszę ,gulasz wesoło pyrkocze,a mi sie z lekka nudzi ,wiecie co?mam dość siedzenia w domu ,albo dziś mam mini depreche:-(

Do góry