reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
Moniko, tak będziemy się budować w "naszych" stronach czyli pod Warszawą. Chciałabym się przeprowadzić tak, żeby Maks poszedł tam do zerówki czyli w przyszłym roku latem, ale pewnie okaże się to mało realne....

img.php

Roxeen gratuluje;-)

Olu, a jak z pracą męża? Ty to raczej nie masz problemu, bo pracujesz przez internet, ale twój mąż to zupełnie inaczej. Będzie dojeżdżał czy raczej poszuka czegoś nowego? Ale tak czy siak to i tak gratuluję wam :tak: Sami zaczynamy myśleć o nowym lokum ;-)

Jakie tu pustki się tu zrobiły :szok: Mróz was wykosił :confused:;-):-D

Czy wiecie gdzie w Pile można kupić piżamy w bardzo dużych rozmiarach, takich 4-5XL?

Korzystając z okazji, że mam trochę czasu to pokażę wam trochę fotek z Witka urodzin.

Świeczki zostały zdmuchnięte za pierwszym razem :tak:

Mniam, ale pyszny torcik :-D

A teraz trzeba go pokroić dla gości ;-)

A teraz czas na muzykę :-D:blink:

Roxeen gratuluję!!!! Niezłego klocuszka wycisnęłaś!! :tak: Z całego serducha ściskam Ciebie i Boryska i czekam z niecierpliwością na fotki:-)

Moniko, tak będziemy się budować w "naszych" stronach czyli pod Warszawą. Chciałabym się przeprowadzić tak, żeby Maks poszedł tam do zerówki czyli w przyszłym roku latem, ale pewnie okaże się to mało realne....

ale super plany!!!!!! Normalnie zazdroszczę:cool2::cool2::cool2: My tez mamy w planach domek i stawiamy sobie 5 lat;-);-);-) w Pile lub Motylewo:tak::tak:

Monika ale fajniutki twój synuś!!! A to wy jesteście z Witkiem??? Normalnie bomba

No przyszły mrozy wiec zamiast siedziec przed kompem siedza przy kaloryferze lub kominku:-p:-p i sie grzeja:-D:-D:-D

Cześć Kochane!!! :-D:-D:-D

Dziś wróciliśmy do domku :-D:-D:-D:-):-):-)

Dziewczyny ALE SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!

Poród miałam koszmarnie dlugi ale już nawet nie pamiętam że go miałam :-p
cycochy bolą ale co tam - wszystko dla tego mojego kochanego Boryska!!!
Jest ogrooooomny :szok::szok:
Na razie jest troche płaczliwy w nocy - w dzien super budzi sie co 4 h :tak:

Mysle ze jak sie wysiusiam to opisze Wam jak to było i wstawie jakies fotki :cool2:
Chociaż moim najwiekszym marzeniem jest iść teraz do wc na kooope czasu ale się boje :baffled:
mam tylko 3 szwy na zewnatrz ale niestety dooopka ucierpiała hemorojdami :no::no::no:

No a tak po za tym jest super super i jestem przeszczesliwa i mimo mega niskiej hemoglobiny jestem taaaaaaaaak naładowana energią jak nigdy :cool:

Dziękuje Wam za wszystkie gratulacje, smsy i trzymne kciuki:-)

reklama
Monika śliczne fotki i super przystojniak :tak:
roxeen witamy :-) super, że jest super :-D życzę, żeby mały zawsze tak ładnie spał (w nocy też) a Tobie wszystko się szybko zagoiło :-) dużo szczęścia :-)

Do góry