reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to Kochana dobrze robicie:tak:
Ja tez chialam przyjecie no ale wyszlo jak wyszlo heheh duza rodzine mamy.Bodzio 6 rodzenstwa i kazy ma swoja rodzinke, ja 3 i tez kady ma rodzinke wiec nie dalo rady na male przyjecie:-D
A co do kasy to jak jest trzeba ja wydawac bo do grobu nie zabierzesz:-D

reklama
Anka ,ja czuje ze od jutra rana będę pluła lodem:-D
Uwaga,po trudach i znojach ściagnełam soboie z chomika pierwszy odcinek pólnoc-południe ,pośiwecę sie i ściagne sobie wszystkie częsści:baffled::tak:bo uwielbiam ,a nie ogladałam kupe lat, od kiedy ostatnio szedł w tv.

Wstawiłam sobie wodę na ryż i uwaga idę na kawe do koleżanki :szok:tej o której pisałam ,ze ciagle czegoś chce,w ogóle pisze eski i dzwoni,jakby zajarzyła ,albo podczytywała bb:-Dale to miłe:tak:

NO tylko ryzyk zapaze ,wyłączam i idę.Zamówiliśmy sobie identyfikację numeru ,która nam kilka dni temu znikła,zgłosiłam do tp.coś tam porobili i jest,a monter w drodze,juz odwołać nie mogę ,bo przyjete do realizacji i koniec-dziwne.

Dowikla śmiesznie musi wygladać taki niezaradny wielkolud przy twoich obrotnych szczypiorkach:-D

dzień dobry

Ja tez jestem mamą siedzącą w domu ....
mozna do was się przyłączyć???

Pewnie Olcia ,witamy

Medeuska ,trafiła do mnie twoja argumentacja ,skoro tak sie śmiejesz,to faktycznie,szkoda oszczędzać,tym bardziej ,ze mój robił most na 5 lat ,a nosi go już 8 czy 9 lat:baffled:więc faktycznie ,grunt ,zeby dobrze był zrobiony

No to Kochana dobrze robicie:tak:
Ja tez chialam przyjecie no ale wyszlo jak wyszlo heheh duza rodzine mamy.Bodzio 6 rodzenstwa i kazy ma swoja rodzinke, ja 3 i tez kady ma rodzinke wiec nie dalo rady na male przyjecie:-D
A co do kasy to jak jest trzeba ja wydawac bo do grobu nie zabierzesz:-D
jak jest:-D
dzień dobry

Ja tez jestem mamą siedzącą w domu ....
mozna do was się przyłączyć???
jasne, zapraszamy:tak::tak::-)

Madziula mam nadzieje ze nie bedzie az tak zle.No i chyba nie masz zelaznego lozka:confused: bo wiesz przypadkiem moglby Ci sie jezyk to niego przykleic:-D albo co innego:-D

Medeuska a wracajac do gosci to u Nas byla sama bliska rodzina:-DObcym wstep wzbroniony:-D

no to miło że można :)

a więc jestem mamą 13-letniego kamila i 2-letniej emilki
aktualnie(jeszcze do konca miesiaca) jestem na wychowawczym ,walsnie 2 tyg temu dostalam wypowiedzenie z powodu likwidacji zakladu pracy i ALLELUJA hehehehehehe
studiuje resocjalizacje w opolu,od 4 mies mieszkam w warszawie
no i to chyba tak w skrócie:)
aha jestem w trakcie sesji wiec nocki zarwane ze juz nie mam sily :) heheheheh ale byle do niedzieli i koniec,odetchne z ulgą w koncu

reklama
ja sie z rana zmobilizowałam do jakiejs roboty wiec juz posprzatałam,odkurzyłam jedno pranie powieszone drugie w pralce sie łomocze ,ogórkowa się gotuje wiec mam chwile wolnosci,bo potem jak emilka spac idzie to sie zabieram za nauke(oczywiscie baaaardzo niechetnie) hahahaah

Do góry