lajtway
Fanka BB :)
Hihi, mogłabym to samo napisać. Moja królewna też śpi- ale w dzień prawie nie spała- pobudka o 7, spanko 10-12 a od 12 do 18.30 buszowała. Aż się boję jak to będzie jak się obudzi;-)my jutro idziemy na kontrol z malenka.zobaczymy co nam pani doktor powie... no i moze do gina bym poszla,,,,,,,,,,, sprawdze jak tam podwozie i niech mi jakies tabletki przepisze bo jak na razie kolejny raz mama byc nie zamierzam
moja mala baaaaaaaaaaaardzo mi urosla... oddalam juz tyle za malych ubranek ze szok... a 62 zaczyna byc na styk!!!!!!!!!!strasznie dluga jest ta moja cora,,,, zastanawiem sie tylko po kim to ma bo ja do wysokkch nie naleze.... chyba ze po dziadkach mojego J,,,,,,,,,,,:0
NO MOJA PANNA SPIciekawa jestem czy jak wstanie na jedzonko
( mysle ze ok 22...) to os razu pojdzie znow spac.,, czy bede musiala spacerowac z nia do 24................ech,,, nieobliczalne jest to moje dziecie![]()
Aha, wczoraj próbowaliśmy się z mężem poseksować- ech, boli mnie jednak i zero przyjemności. Do tego stres przed ciążą kompletnie mnie hamują. Do *** z takim seksem...