reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Prosze powiedzcie mi jak jest z tym suwaczkiem? bo zrobilam go i wkleilam na swoj profil i nic:-( czy wy tez musicie za kazdym razem go wklejac? bo ja tak:-(

b3cc18d072.png

ja na moment

my po wizycie jest w miarę ok
szyjka jako tako
mam jakąś infekcje
łożysko się trzyma
synuś duży 34tydzień i 1 dzień ma 3010g:tak::tak::tak:

do potem

Duzego masz synusia,ale niech zdrowo rosnie:tak:

Kochane, nie dam rady nadrobić tego wszystkiego. Nawet nie próbuję bo to bez sensu. Od dziś będę zagląała tu codziennie, a nawet kilka razy dziennie. Leżę w szpitalu i będę leżała już do samego rozwiązania. Mam rozwarcie na 1cm, przynajmniej miałam na 1 cm w piątek, a czy się powiększyło to nie wiem. Maleńkie mają około 2000g i 1900g. W każdej chwili mogę zacząć rodzić pomimo, że jestem na fenoterolu. Lekarz podejrzewa, że urodzę w tym lub przyszłym tygodniu. Bo mam szyjke bardzo skróconą i wygładzoną. Czyli jednym słowem mówiąc jest już w 100% gotowa na poród.

Bedzie dobrze napewno trzymam kciuki:tak:

No i odszedł ode mnie.. Siedze i jestem w lekkim szoku.. Widocznie mnie nie kochał.. ;( Nie wiem jak sobie teraz poradze.. Rodzice mi pomogą, ale jest jeszcze dużo do kupienia.. A to co dostane becikowego to bede musiała jemu oddać.. Czemu życie jest takie okropne? ;(

Jak to mówią facet to świnia no niestety.Trzymam kciuki i napewno bedzie wszystko dobrze z dzidziusiem.Daj znac.

to nasze forum ciekawsze i bardziej trzyma w napięciu niż jakakolwiek ksiązka czy film, czytam regularnie z zapartym tchem. xxxizul to naprawde niewiarygodne że facet który się zeni z kobieta w ciązy 3 tyg pózniej chce rozwod czy on na pewno jest zdowy psychicznie? i czy juz osiagnał pełnoletność. mam nadzieje ze w szpitalu okaze sie ze wszystko ok

Witajcie!
Mnie zastanawia ta cała historia IzulQi:confused:, czy przypadkiem dziewczyna nie zmyśla?:confused: Te jej życie jest bardziej skomplikowane i zagmatwane niż w wenezuelskiej telenoweli:dry:
Może dziewczyna chce zwrócić na siebie uwagę??

gosia- Trzymam kciuki za ciebie i bliźniaki.

reklama
Jadlyscie kiedys frytki z fasolka :) pychota wlasnie M wrocil ze szkoly i wymyslil ze zjemy frytki i polejemy fasolka i mniammmmmmmmmmm :)) a teraz idziemy polezakowac niech sie sadelko zawiaze :-Djutro rano po lekarzu (M idzie po zwolnienie ) pojedziemy po barwnik i pomalujemy :) moze kupimy jakas ladna firanke i takie kolorowe kwiatki filcowe bym chciala na sciane :)IZULAAAA DO SZPITALLLLLLLLLA ALE JUZ :)

Do góry