Wiem wiem.. Może któraś z Was ma numer z orange? To może bym mogła poprosić o numer żeby Wam jakieś relacje zdać jakbym zdecydowała się jechać.
Ja niestety mam w Plusie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem wiem.. Może któraś z Was ma numer z orange? To może bym mogła poprosić o numer żeby Wam jakieś relacje zdać jakbym zdecydowała się jechać.

Ja sobie sama taką karte wydrukowałam dwa tygodnie temu, bo Kubuś przez 4 dni prawie wogóle sie nie ruszał. Jak tylko zaczęłam zaznaczać ruchy, to zrobił sie bardzo aktywny. Teraz odzywa się często w ciągu dnia, więc nie widzę potrzeby notowania.
Moja mała zazwyczaj do 12 ma już wyrobioną swoją normę...raz nie byłam pewna czy to jest jej kopanie, czy skurcze więc na wszelki wypadek zaznaczyłam późniejsze ruchy (około 15) i gin od razu spytała "a co tu się stało, coś nie tak?"

ja na moment
my po wizycie jest w miarę ok
szyjka jako tako
mam jakąś infekcje
łożysko się trzyma
synuś duży 34tydzień i 1 dzień ma 3010g
do potem

ja na moment
my po wizycie jest w miarę ok
szyjka jako tako
mam jakąś infekcje
łożysko się trzyma
synuś duży 34tydzień i 1 dzień ma 3010g
do potem
;-) Waga jest taka jak dziecka donoszonego;-) 
Nie będe miała z Wami kontaktu.. i jak będzie coś źle to już całkiem się załamię.. Nie wiem już co robić.. Czuje się sytrasznie źle.. Coś mnie uciska w brzuchu.. Nie wiem, zastanowie sie jeszcze.. Taka bez życia jestem![]()
ZMYKAJJJJJJJJJ!:-)