reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

W maju to ja bede wiec Lali zostanie ze mną :-):-):-)
Nie szylam nic nowego dla siebie bo musze teraz uszyc komplet na 6 metrowy karnisz:-)
A dzisiaj szyłam strój dla Maksymiliana bo mają jutro przedstawienie w przedszkolu i gra rolę króla Melchiora:-):-):-) Korona piękna zrobiona i pelerynka też z satynki zeby pięknie sie mieniła no i dary w słoiczku ozdobnym muszą byc w kolorze złota bo to złoto Melchior daje:-):-):-)

reklama
Moje dziewczynki sprzataja zabawki tak same od siebie:szok::szok::szok:
Ale juz mi marudza bo sa mega zmeczone,wiec juz je myje ,wypija kaszunie i do wyrek:tak::tak:

W maju to ja bede wiec Lali zostanie ze mną :-):-):-)
Nie szylam nic nowego dla siebie bo musze teraz uszyc komplet na 6 metrowy karnisz:-)
A dzisiaj szyłam strój dla Maksymiliana bo mają jutro przedstawienie w przedszkolu i gra rolę króla Melchiora:-):-):-) Korona piękna zrobiona i pelerynka też z satynki zeby pięknie sie mieniła no i dary w słoiczku ozdobnym muszą byc w kolorze złota bo to złoto Melchior daje:-):-):-)
pochwal sie tym strojem albo jutro porob fotki i tu wklej :))
Moje dziewczynki sprzataja zabawki tak same od siebie:szok::szok::szok:
Ale juz mi marudza bo sa mega zmeczone,wiec juz je myje ,wypija kaszunie i do wyrek:tak::tak:
zmeczone to szybko sprztaaja zeby w wyrkach wyladowac

KERNUS
Przeczytalam i odpisalam
Jak dla mnie to absurd:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A wiec glowa do gory:tak::tak::tak:

i tu sie zgadzam!!!!

No to mojego posta o tym jak bylo u psychologa chyba nikt nie zauwazyl ? :-(

KERNA oj przykra sprawa Choc nie wiem o co chodzi No ale zycze aby do niczego nie doszlo Stres w Twoim stanie nie wskazany :-(

LWCIK to smutne ze poronilas 2 razy :-( Ja raz poronilam wiec wiem jaka to katastrofa :-(
3 mam mocno kciuki teraz za Twoja dzidzie aby bylo ok :-)

Wiecej nie nadrobilam Oliwka juz spi A ja ide do M i bedziem ogladac film :-)

Aha AGNES no to pojechalas po babce Nie wiedzialam ze Ty taka ostra jestes :-)

no to Kerna jak mozesz to i ja poprosze na Priva streszczenie

Zanim weszlam to sie zastanawialam czy sie odezwalas Bo ostatnio jakos malo sie odzywasz :-(

Pa dziewczynki do jutra

Cześć dziewczyny
Kerna co to za dymy,a ponieważ ciekawość gorsza od faszyzmu skopiuj proszę i mi tez wyślij:zawstydzona/y::tak:

Mój m sobie zasnął i w ten oto sposób mam dojście do kompa o tak nietypowej porze:-D,bo inaczej spędzamy ten czas Razem:-D

reklama
Dorotka ,fajnie ,ze byliście u psychologa,az miło poczytać ,ze coś sie u was dzieje dobrego:tak:
Iwcik-czekamy na fotki Melchiora:tak:
Dowikla,miałaś oszzędzać:-D
Agnes ja cie nie poznaję,a gdzie twe opanowanie

Do góry