reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Witam:) ja od wczoraj jestem wkońcu szczęśliwa - Filipek miał kolki, strasznie nocami płakał, wkońcu już naprawdę nie mogłam pozwolić na to, żeby synek się męczył, pognałam do apteki, babka (baaardzo miła kobitka w ciązy) poleciła mi kropelki na kolki Bobotic, z początku nie chciałam ich brać( różne oinie sa na temat ich skuteczności, itp), ale wkońcu mnie przekonała, i wielbić ją będę, bo one małemu pomogły!!! synek przespał całą noc z 3 przerwami na karmienie, i bez męczenia się zrobił 3 kupki:) (smierdzące jak jasna ..., ale jak ja się z nich cieszyłam:-D), a dzisiaj byliśmy na spacerku, nie mogłam się pwstrzymac, na dworze tylko -3, śnieg ładnie padał, normalnie bajka:) apo spacerku Filip zadowolony zasnął słodko jak aniołek:tak: także jeżeli macie problemy z kolkami u swoich pociech to spróbujcie tego bobotica- może Waszym maluszkom tez pomoże:)

reklama
Witam:) ja od wczoraj jestem wkońcu szczęśliwa - Filipek miał kolki, strasznie nocami płakał, wkońcu już naprawdę nie mogłam pozwolić na to, żeby synek się męczył, pognałam do apteki, babka (baaardzo miła kobitka w ciązy) poleciła mi kropelki na kolki Bobotic, z początku nie chciałam ich brać( różne oinie sa na temat ich skuteczności, itp), ale wkońcu mnie przekonała, i wielbić ją będę, bo one małemu pomogły!!! synek przespał całą noc z 3 przerwami na karmienie, i bez męczenia się zrobił 3 kupki:) (smierdzące jak jasna ..., ale jak ja się z nich cieszyłam:-D), a dzisiaj byliśmy na spacerku, nie mogłam się pwstrzymac, na dworze tylko -3, śnieg ładnie padał, normalnie bajka:) apo spacerku Filip zadowolony zasnął słodko jak aniołek:tak: także jeżeli macie problemy z kolkami u swoich pociech to spróbujcie tego bobotica- może Waszym maluszkom tez pomoże:)

czy tylko ja mieszkam na syberii???!!! u mnie -15!
a co do Boboticu to nam kazali odstawić, ale chyba też troszkę pomagał Danielkowi. co prawda nie wiem czy to były kolki czy bóle spowodowane skazą białkową... ale za to wychwalam Debridat :tak:

a co do Boboticu to nam kazali odstawić, ale chyba też troszkę pomagał Danielkowi. co prawda nie wiem czy to były kolki czy bóle spowodowane skazą białkową... ale za to wychwalam Debridat :tak:

jesli chodzi o syberie to u nas wczoraj bylo bagatela -21 :) ale dzis to juz uuupa ... tylko -10 :)

No u mnie to ostatnio Toruń był jednym z najzimniejszych miast w Pl:baffled:
I śnieg sypie znów niemiłosiernie~! we wszystkich wiadomościach trąbią o tym, że zasypuje PL teraz u mnie -2 :szok::szok:

Ze spaniem malego ne ma problemów jak narazie - spał dziś od 21 do 7 rano:tak:
z wczorajszych statystyk wynika, że zjadł 800 ml równe z 6 karmień to chyba norma jak na prawie 2 mieisęczne dziecko nie?

Kolęda wczoraj była spoko;-) ksiądz na luzie a Aluś zesrał się na kolędzie:-D:-D:-D jaki smród:-D
A i zapomniałam kasę mu dać:-D miałam cały czas w ręku i zapomniałam:-D
No więc zaczynam kolejny dzień - zapewne podobny do pozostałych...

Dziewczyny Ratunkuuuuuuuuu
co moge podac malej na goraczke????
ma 38.5!!!! jest marudna i stale mi placze!
kurcze caly czas jakies nieszczescie spada mi na malenstwo!!!

Ja mam w apteczce czopki z paracetamolu pytalam pani w patece niby mozna podac np pol ale nie jestem pewna na 100 % :( Moj maluch tez mial w szpitalu goraczke i nic mu nie podali ;/

Nie tylko ty:no:u nas tez bylo zimno:tak:dzis na termometrze jest -4 ale co z tego,wiatrzysko wieje,snieg sypie.

Na czopkach z paracetamolu pisze ze mozna od miesiaca ale z taka goraczka to ty lepiej idz do pediatry:tak:
A i pytanie?Czy ty bylas z nia na szczepieniu?

witam się i ja :tak:
Daniel grymasi, nie podchodzi mu zbytnio Nutramigen, chyba mu wymieszam przez jakiś czas z Nan H.A. i stopniowo będziemy przechodzić na sam Nutramigen... Luuuzna, jak Ty przekonałaś Alusia do tego mleka?

Mój Szkrab w końcu zrobił kupkę (od dwóch dni) i teraz się husia i gada do rybek :-D
na 13 jedziemy na USG bioderek.

reklama
Na czopkach z paracetamolu pisze ze mozna od miesiaca ale z taka goraczka to ty lepiej idz do pediatry:tak:
A i pytanie?Czy ty bylas z nia na szczepieniu?

nie. ona ma szczepienie miec w przyszlym tyg. do pediatry nie mam jak sie dzis dostac a w takim mrozie nie wyjde z mala na spacer wozkiem ale dzwonilam do pediatry i podalam malej czopek paracetamol hasco 80mg z tym ze ze wzgledu iz jest taka mala mogla dostac tylko pol czopka. jak goraczka zejdzie i znow wroci to mam zadzwonic do pediatry i ona po pracy przyjdzie do nas!!!!!
masakra biedna ta moja mała MISIA!!!!

Do góry