reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

nie. ona ma szczepienie miec w przyszlym tyg. do pediatry nie mam jak sie dzis dostac a w takim mrozie nie wyjde z mala na spacer wozkiem ale dzwonilam do pediatry i podalam malej czopek paracetamol hasco 80mg z tym ze ze wzgledu iz jest taka mala mogla dostac tylko pol czopka. jak goraczka zejdzie i znow wroci to mam zadzwonic do pediatry i ona po pracy przyjdzie do nas!!!!!
masakra biedna ta moja mała MISIA!!!!

Mam nadzieje ze spadnie i juz nie wroci;-)a jest jakas inna czy zachowuje sie normalnie?

reklama
DAFF wspolczuje~!!
nam po szczepeniu w razie goraczki kazali tez dac czopki paracetamolu..

mam nadzieje ze szybko wrocicie do zdrowia!!

a moj maly oszalal lezy i krzyczy do okna....:-D
a sprouj go odwrocic zeby okna nie widzial to placz:-D
i wez se ucz jak on gada z oknem:-D

witam się i ja :tak:
Daniel grymasi, nie podchodzi mu zbytnio Nutramigen, chyba mu wymieszam przez jakiś czas z Nan H.A. i stopniowo będziemy przechodzić na sam Nutramigen... Luuuzna, jak Ty przekonałaś Alusia do tego mleka?

Mój Szkrab w końcu zrobił kupkę (od dwóch dni) i teraz się husia i gada do rybek :-D
na 13 jedziemy na USG bioderek.
ja dawalam na pczatku po kilka ml a eraz je orzed sne 100ml nutramigenu..bo bez niego nie robi kup..;/

A moj ksiaze spal w nocy najpierw 4 potem 3 i 2,5 i znow 3 wyspana jestem ale milo a teraz sie ozywil jestesmy na przetrzymaniu glodu jeszcze godzina hihi poki co lezy na brzuchu i trenuje podnoszenie glow.!!! Daffi oby goraczka spadla trzymam mocno kciuki

Dziewczyny mam dość, niech się ten tydzień skończy!!!
W sobote Jonasz miał urodziny a w niedzielę poniedziałek i trochę wtorek Kaj żygał i miał biegunkę :-:)szok:
Za to z wtorku na środę jazda z Amelą i Jonaszem. Wczoraj lekarz, Amelka zapalenie oskrzeli, Jonasz lepiej a do tego Amelka w poniedziałek skręciła nogę i nie powinna jej obciążać. MASAKRA :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

W sobote Jonasz miał urodziny a w niedzielę poniedziałek i trochę wtorek Kaj żygał i miał biegunkę :-:)szok:
Za to z wtorku na środę jazda z Amelą i Jonaszem. Wczoraj lekarz, Amelka zapalenie oskrzeli, Jonasz lepiej a do tego Amelka w poniedziałek skręciła nogę i nie powinna jej obciążać. MASAKRA :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

OMG nieszczęścia chodzą parami:-(
Daffi to samo:-( ehh trzymajcie się laski!

U nas na szczęście dobrze tfu tfu odpuknać nic się nie dzieje...
szukam teraz leżaczka i stroju na chrzest...strój chyba znalazłam a jescze leżaczek...
Asia chyba miała taki fajny leżaczek z opcją huśtawki tak? Asia albo Marta już nie pamiętam...ale był zarąbisty!! nie mogę takiego znaleść:-( a chrzesna chce kupić bąblowi taki:-)
Ma któraś linka? bo szukam i dupa

Dagmar, Ty to masz przeżycia dziewczyno....
U nas noicka też jakaś mniej spokojna ale nie było źle. Malutka od rana nam buszuje- tzn teraz leży w wózeczku na balkonie bo trochę te mrozy odpuściły. Snieg co prawda straszny ale przynajmniej moge ją na balkonie dowietrzyć;) A ja z kawką zasiadłam przed kompa

OMG nieszczęścia chodzą parami:-(
Daffi to samo:-( ehh trzymajcie się laski!

U nas na szczęście dobrze tfu tfu odpuknać nic się nie dzieje...
szukam teraz leżaczka i stroju na chrzest...strój chyba znalazłam a jescze leżaczek...
Asia chyba miała taki fajny leżaczek z opcją huśtawki tak? Asia albo Marta już nie pamiętam...ale był zarąbisty!! nie mogę takiego znaleść:-( a chrzesna chce kupić bąblowi taki:-)
Ma któraś linka? bo szukam i dupa

to było to tylko z chuśtawką wpinane tak?
LEŻACZEK BUJACZEK 2w1 do 18kg L0539 FISHER-PRICE (884240997) - Aukcje internetowe Allegro

U nas noicka też jakaś mniej spokojna ale nie było źle. Malutka od rana nam buszuje- tzn teraz leży w wózeczku na balkonie bo trochę te mrozy odpuściły. Snieg co prawda straszny ale przynajmniej moge ją na balkonie dowietrzyć;) A ja z kawką zasiadłam przed kompa

No każ Amelce siedzieć i leżeć z okładem, wrrr

Na balkonie a na ile? i ile stopni macie?

Oj to masz teraz na glowie:-(oby tylko szybko przeszlo.

No to sie stukam z toba kawka:-);-)

DAGMAR to jest sam lezaczek -bujaczek:tak:jesli podobalo ci sie to co Aska to tamto jest hustawka:tak:znajdziesz na allegro w hustawkach:tak:

reklama
Mam nadzieje ze spadnie i juz nie wroci;-)a jest jakas inna czy zachowuje sie normalnie?

wczesniej spala i budzila sie ciagle byla bardzo markotna oczka jej same opadaly ale cos nie pozwalalo jej zasnac i plakala co 5 minut. teraz jest lkepiej jakies pol godz ze mna porozmawiala posmiala sie a temp poki co to 37,5 mam nadzieje ze spadnie calkiem i nie wroci!

Do góry