karnitynka1982
Fanka BB :)
Kasiuch a Ty tez przetrzymujesz swojego malucha mi sie udaje 2 gora 2.5 godz w dzien w miedzyczasie woda go poje albo herbatka a i tak jest ryk a Tobie ile sie udaje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj tez tak jadl..i dawalam na zadanie...i juz z tego wyrosl...Kasiuch a Ty tez przetrzymujesz swojego malucha mi sie udaje 2 gora 2.5 godz w dzien w miedzyczasie woda go poje albo herbatka a i tak jest ryk a Tobie ile sie udaje?
Kasiuch a Ty tez przetrzymujesz swojego malucha mi sie udaje 2 gora 2.5 godz w dzien w miedzyczasie woda go poje albo herbatka a i tak jest ryk a Tobie ile sie udaje?
Hmm sama nie wiem juz i tak go przetrzymuje tylko 2 godzinki bo nie mam serca dluzej lekarka tak kazala ale je mi wtedy np po 70, 80 albo nawet 100ml a tak jadl po 20,30ml wiec to na to samo ja tez dawalam mu na kazde zadanie ale lekarka powiedziala i w necie wyczytalam ze zoladek tego nie przetrawi bo potrzebuje 2 godzinki minimum ciezko mi go przetrzymywac juz sama nie wiem czy dobrze robie mam nadzieje ze lada dzien sie przestawi toz ma dopiero bidulek niespelna 4 tygodnie
O widzisz to on chyba z wiekiem tez tak bedzie mial i nie bede musiala go meczyc a w ogole to robie maly eksperyment nie daje tych herbatek narazie tylko wode jeszcze gorzej plul ale niby to jest najzdrowsze herbatke bede podawala tylko np raz dziennie 30 ml i to z wieksza iloscia wody niz zalecaja zeby nie byla taka slodkaod kilku dni je co 3,5 godz w dzien..czasami nawet 4 wytrzyma...a w nocy je o 1 i o 5....
oczywiscie dopijam go bo czasami mu sie chce np po godz ale to chyba pic bo u nas jest strasznie sucho a z goraco na nawilzacz...wypije i wytrzymuje dlugo do jedzenia...
O widzisz to on chyba z wiekiem tez tak bedzie mial i nie bede musiala go meczyc a w ogole to robie maly eksperyment nie daje tych herbatek narazie tylko wode jeszcze gorzej plul ale niby to jest najzdrowsze herbatke bede podawala tylko np raz dziennie 30 ml i to z wieksza iloscia wody niz zalecaja zeby nie byla taka slodka